< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1083. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
trollüyor musun? ciddi ciddi cevap yazıyorum sana. ortalama emekli maaşı 14 bin. ortalama ev kirası 15 bin ülkede. şaka ise komik değil.
-
trollemiyorum aç interneti bak bir seçimin maliyeti ne kadarmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu, millet açlıkla sınanıyor. emekli maaşı ort. 14bin. asgari ücret 17 bin. kiralar 15 den başlıyor. kıyma 400-500. daha bunun elektriği gazı var. önümüz kış. öyle yerlere paralar akıyor ki, onu kesip, seçim yapsınlar bir zahmet.
siz eğer samimi iseniz, ülke halkından nefret mi ediyorsunuz? açlık sınırı 20 bin oldu çünkü.
-
Dostum konuyu çarpıtma. ekonominin bozuk olduğunu köy kahvesindeki dedem ve arkadaşları da biliyor… ciyak ciyak bağırınca ekonomi düzelmiyor. biz de aynı ülke de aynı şartlarda yaşıyoruz.
konuyu nasıl çarpıtmışım ? yazar mısın? ülke kaynakları şakır şakır uçuruluyor, sen erken seçimin maliyetini falan öne sürmeye çalışıyorsun. asıl çarpıtma budur.
erken seçim en kısa zamanda yapılmalı. ancak ve ancak , sadece bu şekilde, bu saçma yönetim ve bu korkunç şartlardan kurtuluruz.
Erken seçimle vs her şeyin düzeleceğini güllük gülistanlık olacağının garantisi mi var? Seçimler oldu bitti. Demokrasinin gereği yapıldı. Ağlamayı kes. bir sonraki seçimleri bekle. Geçinemiyorsan 3 tane işe gir. Şartları beğenmiyorsan yallah başka beğendiğin bir ülkeye. kimse sana kiracı ol demedi. Ev alaydın
küfür etmemi mi sağlamaya çalışıyorsun? etmem. blokladım gitti. hadi naşş
Hadi yallah.. sayfanın konusu belli. siyaset yapma burda ordinaryus seni
Yok abi bloklamakla bitmiyor bunlar biri gitse biri geliyor. O kadar normal ki ülkenin hali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen defol git bu sayfadan ergen seni. Koca insanlarla gelmiş utanmadan dalga geçiyorsun hadsiz.
Sırf boş yapmak için yazıyorsun belli. Çoğunluğun seçimi kabak gibi ortada. Şu anki iktidara oy verenler bile ağliyor. Hadi anca gidersin!
Ayrica bu sayfada bal gibide siyaset konuşuluyor ve konuşulacak. Emekli maaşları ve promosyonlar ya konu. Bağlantiyı kurabilirsin umarım.
Benim sorduğum soru ne adamların yazdığı cevaplara bak. Siz iflah olmazsınız yeminle. Müstehak size. Beter olun. Hakettiğiniz gibi yaşıyorsunuz
Tam tersi, sizin gibiler yüzünden hakettiğimiz gibi yaşayamıyoruz!
Şu konuşmana ve uslubuna bak. Ne yazmışsın da ne cevap verilmiş. Zirvalamaşsın ve hakettiğin cevabı almişsın işte. Sen millete çemkirirken iyi di mi? Saygısızlik yapan saygısızlık bulur. Hiç boşuna ağlama
Demokrasi böyle bir şey. Beğenmiyorsan yallah başka ülkeye. Çoğunluğun seçimine saygı duyacaksın. Yoksa dayak yersin 😂
Beyler defalarca yazdım yine yazacağım, gerçekten tüm kalbimle söylüyorum bazı zihniyetteki insanlarla 48 saat durmadan konuşsanız, kar ne renktir anlaşamazsınız. Burada konuşuyor olmak da sadece size zarar verir, sinirlenirsiniz, moraliniz bozulur. O niyetteki birisi geldiğinde gerçekten bloklayıp geçin, inanın hayat kolaylaşacak.
En yüksek promosyon veren hangi banka arkadaşlar?
Konu amacını aşmış. Bir cevap arıyorum iki saat sayfa kaydırmak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen burayı devlet dairesi sandın galiba. forum burası. aradığın bir şeyi kendin bulacaksın. burada kimse maaşlı, hizmet etmek için bekleyen çalışan değil. konunun halinden yakınmak yerine, sayfaları gez, oku.
sana cevap yetiştirmeye bir mecburiyeti yok kimsenin.
Verilen ekstraları da hesaba katınca Yapıkredi, akbank, ing, vakıfbank bunlara bakabilirsiniz.
http://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi
Vakıfın böyle kampanya var ama 12 ay sonra vereceği 1000 TL artık pula döner.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X