< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1082. sayfa)
-
-
Ben mobil uygulamadan yaptım,
-
Mantıklı olan bir an önce promosyonu almak olur. Eylülde ekimde yükselecek diye bir şey yok. Olurda yükselirse duruma göre avantajlı olan bankaya geçersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bu yapıkredide ek ödüller için verilen fatura talimatları tek seferlik olmuyormuydu ? Pedere 6 ay demişler.Nerden bakabilirim şartlarda da yazmıyor?
-
Agustos Basında Garanti emekli maas taahhudunu sonlandırdım. Yeniden promosyon basvurusu yapmadım ekstra bonus puanı teklifi gelir diye bekliyorum.
Buradan bir arkadasa gecen ay 15 bin TL artı 3 bin bonus teklifi gelmis. Ben 22 gundur bekliyorum Garanti bana bonus teklifi yapmadı. Agustos ayında boyle bir teklif alan oldu mu?
-
-
Benim garanti kredi kartım yok Paracard var ama onu da kullanmıyorum. Belki o yuzden bana teklif sunmadılar veya Agustos ayında kimseye sunmadılar. Pazartesi ye kadar bekleyip sonra yenilemeyi dusunuyorum. Promosyon hesaba hemen yatıyor mu yoksa aybası maas yatmasını mı bekliyorlar?
-
paracardda olur.bazen hemen bazen biraz bir iki hafta geç yatıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 yıl çalışıp prim ödemiş emekliye "beleşçi" dediler. anasının ak sütü gibi helal maaşına dil uzatıldı. emekli uyuyor...30 yıllık ödenmiş primin faizi bile çok daha yüksek maaş vermeliyken, ödenen üç kuruş parayı yük olarak görüyorlar.
erken seçim , hem de acilen.
Hocam bende 10 .15 gün önce sonlandırdım parasını ödedim 1 gün sonra garanti den aradılar normal yazan promosyon harici 1500 bonus teklif ettiler. Hayır kredi kartları bedava 3.000 bonus ve normal promosyon harici kabul etmiyorum dedim.
Çünkü eski sozlesmeyi yaparken şube söz vermişti kredi kartı aidatı alinmayacak diye ama aldılar 1.5 yıldır. Görevli bayan bize söylenen bu başka birsey yapamam dedi. Ben de yıllardır müşterinizin yüklü kredi kartları kullanıyorum. Kredi kartı limitim 800.000 TL ye yükseldi notum en yukseklerdendir. Ya dediğim gibi yada başka bankaya gider kartlarımı da yavaş yavaş iptal ederim deyip kapadım. Başka dönüş te olmadı vakıf i düşünüyorum bu hafta içi gidip konuşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 26 Ağustos 2024; 1:36:24 >
Nasıl yahu, aynı limitli bonus kart aidatı çıktı, iade edildi.
Çıksın yine ettiririm sıkıntı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Annem emekli maaş 14 bin oldu kadın benden habersiz teneke plastik toplamış eskiciye satayım diye acayip moralim bozuldu.kadın dikkat ediyorum nerde ucuz peynir var ona bakıyor oğlum sen olmasan ben arabaya binemem kurban kesemem dedi çok şükür ben yanındayım ama etrafta emeklilerin çay içecek parası yok ben böyle bir şey görmedim acayip üzülüyorum emeklileri görünce. Allah yardım etsin.
-
Yeni emekli maaş zamları resmi gazetede yayınlandı mı arkadaşlar? Bankalar promosyon güncellemesi yapacaklar mı diye merak ediyorum
kişisel düşüncem, yapmazlar. niye yapsınlar ki? hem emekliyi ciddiye alan hiç bir kurum kalmadı. hem dolaşımdaki değersiz tl çok bol. en büyük para kupürünle 1 kilo et alamıyorsun. üstelik promosyon artırmasan da emekli MECBUREN sana gelmek zorunda kalıyor. vs. adeta cehennem oldu ülke, emekliler için.
Dolaşımdaki tl bol değil şuan. piyasa sıkışık.
piyasadaki sıkışıklığın sebebi enflasyon ile birlikte, görece yüksek kredi maliyetleri değil mi? buna bağlı olarak düşen tüketim, buna bağlı olarak düşen imalat. hem maliyetler artıyor, hem tüketim azalıyor, işsizlik artıyor. o kadar çok kusur var ki, hangisini desek diğerleri eksik kalıyor. dolaşımdaki para neden azalsın üstelik? son bir kaç yılda mb matbaası şakır şakır para basmadı mı? nereye gitti onlar?
-
yarın gel başla nebati şimşek
öyle bir iddiam yok. zaten bu bilgilerim zorunluluktan gelişti. ülke ekonomisinin içine öyle bir ettiler ki, "neler oluyor ya" diye, okudukça okumaya başladım. kabaca doğrular belli zaten. detayları da okuyup öğreniyorsun. şu bir gerçek ki, bu ülkenin ekonomisi ile oyuncak gibi oynadılar ve halen yetki bunlarda.
çoğunluğun seçimine saygı duyacaksın yapacak bir şey yok. Demokrasi böyle bir şey
çoğunluk , iktidar partisi artık 2. parti diyor. saygı duyulacaksa, buna duyulmalı. erken seçim olacak. lamı cimi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X