< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1099. sayfa)
-
-
-
asgari ücret mitingi yapıyorlar emeklilerde koşuyor hangi emekliye yarar asgari ücretin fazla artması.
asgari ücret mitingi yerine kamuda israf için makam aracı uçak fillolar için meclisteki vurguncular .... vb için miting yapsalar zaten herşey kendiliğinden düzelecek ama milleti oyalıyorlar.
100 milyonluk ülke 5-10 bin kişinin kölesi olarak yaşıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
22 senede milleti sindirdiler. oturduğu yerden isyan ettirmekten başka bir şey yaptırmıyorlar. ülkenin yarısından çoğu hem adalette hem ekonomik olarak yoksulluk sefalet ızdırap çekiyor ancak toplum bu böyle gitmez yeter diye tüm demokratik haklarından feragat ediyor. ana muhalefet partisi de sadece dostlar alışverişte görsün misali bir iki çağrı ve grup konuşmasında kürsüden sadece nutuk atıyor.
bu millete yoksulluğu, haksızlığı, adaletsizliği kanıksattırdılar. bir avuç saraylı ve yandaşın sınırsız müreffeh konforu için koca memleketin milyonlarca insanlarını üç kuruşla süründürüyorlar. bunu ve her şeyi sineye çeken halk hiçbir şey yapmıyor ve kendine bu sefil hayatı hak görmeyen insanları çileden çıkartarak kurunun yanında yaşı da götürüyorlar...
-
En altta ki gazeteyi okumak ic8n egilse dahaa coook sahlanan şey olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tmm belloş.
-
sanırım bunun için epey bir zaman ve kafa yormuşluğun var şaştım kaldım engin zekanıza.
-
Ulan hepsi mi aynı seri olur bu aktrollerin,şu haline bak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Aralık 2024; 8:51:25 >
18k üzeri emekli maaşı için promosyonda avantajlı banka hangisidir arkadaşlar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sana da, biat ettiğine de ayrılan vaktin çoktan sonuna geldin...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizdeki bu ali kıoç insanlara tepeden bakma hastalığıı.. kimin ne vakti var Allah bilir oyun zamanını harcama istersen ararsın.
-
yine "emeklilere zam" tiyatrosu sahneleniyor. allem kullem edip, yine daha çok sefalete mahkum edecekler. filmin sonu. bu yüzden, mevcut siyaset tarihin çöplüğüne gitmeden, bu ülkede ne asgari ücretliler, ne emekliler gün yüzü göremeyecek. kurulan düzen zaten, bu kesimlerin gün yüzü görememesi üzerine.
aksi takdirde, şu an en az emekli maaşı 24-25 bin olmalıydı. ocak ayı itibarı ile de 30 bin olacaktı.
seçemn tercihini fakirleşmekten yana kullandığı için, bugünkü durum budur. demek ki neymiş, seçimlerde tercihini yaparken, sana fakirliği layık görenlerden uzak durmalıymışsın. yoksa suriye muriye diye, sana yine sadaka layık görülecek.
söz bitmiştir.
Asgari ücrete gelen zamdan sonra acıkcası hiç umidim kalmadı. alım gucunun dustugu ortada. 2014 basında 2011 basında trafige cıkmıs arac alabildim( hic zorlanmadan) su an 3 yıllık aynı marka bir aracı alamam.
gelecek kaygısı nedenli olan aracımı dahi sattım. iyi ki satmısım mtvsi trafiği muayenesi zamlandı bile.istanbuldayım ispark a da deli gibi zam geldi...oradan tasarrufa basladım acıkcası
aslında asıl tasarrufu kamu etmelidir.arjantinin son ekonomik gostergelerine bakın baskanları 50bin memuru isten cıkarıcak.
her ay o kadar maası bilmem nesi tüm giderleri odemeyecekler.tasarruf budur.
-
Emekliyi, işçiyi enflasyona ezdirmedik diyenler ve ona inanan saf kardeşlerime...
Aşağıda verdiğim linkteki 4 sene önceki yani ocak 2021 deki migros fiyat listesini bugünkü güncel fiyatlarla mukayese etsinler... ezildilermi, ezilmediler mi bir daha düşünürler belki...
Ocak 2021 / Ocak 2025
Enag tüfe / Tüik tüfe
2021 : %82,8 - %36,1
2022 : %137,6 - %64,3
2023 : %127,2 - %64,8
2024 : %86,8 - %47,1
Toplam : % 1740 - % 440
Emekli maaş artışı : % 440 + ocak 2025 (%15,75) = % 525
Asgari ücret artışı : % 680
tv100MİGROS 20 Ocak 2021 Aktüel ürünler kataloğu! MİGROS'ta bu hafta neler var?https://www.tv100.com/migros-7-20-ocak-2021-aktuel-urunler-katalogu-migrosta-bu-hafta-neler-var-migros-indirimli-urunler-listesi-a101-bim-sok-aktuel-urunler-haber-533118
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 8 Ocak 2025; 4:46:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
inanan bir kişi bile yoktur. destekleyenler, inandıkları için, enflasyon karşısında, korundukları için (enflasyonun sebebi zaten akp) desteklemiyorlar. siyasi olarak , iedeolojik olarak akp destekliyorlar. sıkıntı, ideolojiyi bile tam anlamıyorlar. iktidarın temel ideolojisi yüzde yüz maddiyat... destekçiler ise mevzuyu din, bayrak vs sanıyorlar.
memur sendikası başkanı galata köprüsüne abilerinin yanına mitinge gitmiş heralde 2025 Memur yılı olacak
ampul medyası ballandıra ballandıra 15 bin güzellemesi yapıyor. bu paraya kiralık daire bile çok az var.
x (formerly twitter)Habertürk TV (@HaberturkTV) on Xhttps://x.com/haberturktv/status/1874699938644291902?s=46&t=pc364DCU_MfymrZfd2Jgpg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
nerede kamera görse, kurulmuş yay gibi atılan bazı ilginç varlıklar yüzünden, emekliler iktidarı destekliyor gibi bir algıyı yerleştirmeye çalıştılar. ben, sadece küçük bir kesiminin desteklediğini düşünüyorum. genel olarak emekliler durumdan aşırı şikayetçi.
nasıl olmasınlar ki? üç kuruş sadaka atıyorlar emeklinin önüne. o parayla hiç bir şey yapılmaz.
-
emekliye %15,75
ev kirası %58,5
vergiler ve devletin belirlediği zamlar %44
asgari ücret %30
şükürcüleri sahneye alalım, neden hep üç kuruşa kuru ekmeğe şükretmeye alıştırıldınız 10 kuruşa şükredilemezmi🤔
sizi şükrettirmeyi öğreten troller yüzbinlerce lira maaş alıyor ve varlığı meçhul cennet için hayal kurup kendini teselli etmek yerine dünyada cenneti yaşıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 3 Ocak 2025; 10:53:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X