Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.155
Cevap
640
Favori
1.629.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emeklilerin hali dramdan trajediye döndü. insanlık ayıbıdır. bu ülke, en kısa sürede seçime gitmek zorunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talimatlı tüik, %1 aylık enflasyonla, yalan enflasyonda kendini aştı... utanmazlık sınırlarını yok etti... bundan sonraki hedefi önce 0, sonra eksi enflasyon çıkarmak olacak...
    4 yıldır emeklinin hakkını nasıl çaldıklarını yukarıda yazdık...
    Çalmaya tam gaz devam ediyorlar...
    Nasılsa suriye rüyası gören zırcahiller çok... anketlerde de akape birinci hala... daha çooook ezilir bu emekli...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamlı(!) maaşlar Ocak ayında mı yatacak arkadaşlar bilen var mı? Benim maaş günüm her ayın 17’sinde mesela. Ocak 17’de zamlı mı yatacak ?

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Kök maaşına (gerçek maaşın) %15,75 zamlı (!) olarak yatar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar bir yandan milettin gözünün içine baka baka ter*rist başını çıkarmaya çalışıp bir yandan emekliye üç kuruş zam yapıyor. ekonomiyi adaleti demokrasiyi hayat kalitesini yerin dibine sokuyorlar ama ne hikmetse hiçbir zaman hiçbir bedel ödemiyorlar!!!

çünkü seçimden milleten sandıktan korktukları filan yok, çünkü millet ne ses ediyor ne de muhalefet milletin sesi olup ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor. hepsi muhalefetle birlikte kurguladıkları düzende ülke tapusu malları gibi kendileri saraylarda milleti sefelatte tutmak için çabalıyorlar. onlar rollerini oynuyor millet her gün daha da fakirleşip hala bu tiyatroyu seyrediyor!

• aberdi kullanıcısına yanıt
    Bozdurup bozdurup harcarız artık :)

• sorrento kullanıcısına yanıt

17sinde eski maaşını alırsın hocam,ayın sonuna doğru üstüne gelen zamı yatırırlar örnek veriyorum maaşın 15di 18 oldu 3bini ayın sonuna doğru yatırıyorlar her sene hep aynı yapıyorlar,maksat ne kadar geç ödenirse o kadar onlar kara geçiyor.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

22 yıldır çözemedikleri terör olaylarını terörist başına sen gel çöz diyorlar.

• Emekli olarak bunlara hakkımı helal etmiyorum.

Bir vatandaş olarak bunların yaptıklarına göz yumanlara da hakkımı helal etmiyorum.

Kaprisleri ve garip garip savunmalar üretip emeklinin bu duruma düşmesine neden olanlara hakkımı helal etmiyorum.

• hak helal etmeyince sorun çözüldü tebrikler,çarşıda pazarda markette hesabı helallikle ödersiniz ev sahibinin kirasını çocukların masrafını helallik öder büyük buluş👍

• Yav promosyon sayfası dönmüş siyaset sayfasına. Siz ne konuşuyorsunuz ya. Gidin başka konu açın bunlar için. Burası promosyon konusu değil mi kardeşim????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ampucü tuzu kuru bankamatikçiler hakkını arayana siyaset der geçelim bunları konuya dönelim

Dostlar sizcede bağkur pirimi ödemek enayilik değilmi,60 yaşına kadar pirim ödeyeceksiniz yaşarda emekli olursanız üç kuruş maaş bağlanıp enflasyonun dörtte biri zam yapacaklar.halbu ki 60 yaşına kadar her ay bugün ki pirim değerince (8 binlik) altın biriktirseniz maaşa ihtiyacınız kalmaz daire alır kiraya verirsiniz hem daireniz hem aylık geliriniz olur yanlışmı düşünüyorum🤔

• ririii kullanıcısına yanıt

Bkz Burada:

Emekli Maaş Promosyonu (Sadece Banka Konusu) | DonanımHaber Forum » Sayfa 2

"siyaset vb. konuşulmasın" diyenlerin başlığı var. Orayı okuyup, oraya yazarsanız, herkes için konforlu olur.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

guzel soru.kaç yıldır odediğine baglı olarak cevap degişir. 3600 günü yakalamak kafidir yas beklenir.( değiştiyse bilemem de...)

10 yıl eder. bes yıl altındaysam vallahi odemezdim.hele 1-2-3 yıl odemissem hic dusunmez ödemez derhal bırakırdım

neden? cunku primleri ciddi ciddi arttı. oyle boyle değil.ayrıca malum baglanan maas 1+1 kirası odeyemez halde maalesef:(

ben eyt liyim . son 9 ayımı istege baglı odedim kredi kartla odedim(banka hizmet farkı cıkıyordu olsun); primleri de yine fark odeyip(faiz) 12 ye böle böle ödedim hala borcu bitmedi sanırım 4-5. ayda bitecek Allahın izniyle kurtulucam borcundan!

bagkurda da af gelip toplu odeme hakkın dogar. ileride parayı bulur odersin de:)

su prim oranıyla ben bagkur ödemezdim guncelde...

(eyt de son 9 ayım kalmıstı mecbur odedim evvelim ssklıydım)

peki ödemesen napıcan o parayı;

1. kesinlikle ederi kadar her ay sepet. altını gumusu dövizi hissesi toplardım( kriptodan anlamam anlasam yuzde 5 sepete atardım muhtemelen)
    2. bu ay almiyim şuraya şu harcamam var diyeceksem baslamazdım.
    3. sepet mantıklı mutlaka yatırım sepeti yapardım.

4. bu sepeti uzun vadeli dusunur emeklilik olarak gorurdum.

muhim not: bagkur prim affı sık sık olur. yatırım sepetinden gelen karla artık duruma gore kapatmalar da olabilir. hayat artık nasip der bi karar verir yoluma bakardım.

• Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

peki bes (bireysel emeklilik sistemi) buna iyi bir alternatif olabilir mi?

• Akbank maaş promosyonu için başvurmuştuk Kasım ayında ilk maaşı aldık ancak otomatik talimat kampanyası da vardı. 5 adet otomatik talimat verdik 2500 chip-para yuklenmedi halen, net bir tarih yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    bes bugün ki haliyle çocuklarınızın 50 li yaşlarına kadar kalırsa sgk emekliliğine alternatif olur .ama zamanla siyasetçiler beside kurutur diye düşünüyorum bir imza ile herşey değişiyor kimse de itiraz etmiyor.
    bes yaparsanız pörtyöfünüzü kendi haline bırakmayıp ara ara gerekli değişiklikleri yapmanız lazım.

• maaş zamlarından hayır yok bari bankayı değiştireyim garantiden yapıkrediye taşıyayım diyorum promosyona ilave 5 bin veriyor. kredi kartım zaten var 2 otomatik ödeme verirsem yetiyor.

sormak istediğim fatura bana ait olması şartmı cep telefonum ile binanın merdiven otomatiğini versem olurmu.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

fatura talimatı olduğu sürece problem yok,isme veya farklı birşeye bakmıyorlar,ödensinde fatura gerisi önemli değil yani

• Ekonomi

Bakan Şimşek imzaladı, zam ve kıdem tazminatları resmen belli oldu

06 Ocak 2025 18:12

Güncelleme: 06 Ocak 2025 18:26

• -A+

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve sözleşmeli memur maaşlarına gelen zam oranı ve kıdem tazminatına ilişkin olarak Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi'ni yayımladı.

Tüm Türkiye'de merakla beklenen memur maaşı ve memur emeklisinin aylıklarına gelen zam geçtiğimiz cuma günü belli olmuş ve zam oranı yüzde 11.54 olmuştu. Kararı resmileştiren genelgeye Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek imza attı.

Bakan Şimşek'in yayımladığı genelgeye göre, memur ve memur emeklilerine verilecek zam, sözleşmeli personel tavan ücret tutarları, kıdem tazminatı yıllık tavan tutarı ile 3628 sayılı kanun kapsamında mal bildirimine esas Genel İdare Hizmetleri Sınıfı birinci derece birinci kademesinde yer alan Şube Müdürüne ödenen net aylık tutarı ilan edildi.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

• 
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.