4a 4b için hiç bir zaman maaş farkı ödenmedi hocam,şubatta zamlı maaş alınmış oldu o kadar. sadece 4c için fark ödemesi yapılıyor. |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1109. sayfa)
-
-
sonuçta bir fark oluşuyor ama, aralık 20 de maaş alan biri şimdi ocak 20 de alınca 20 günlük ocak zamlı olması gerekmez mi? mantık olarak yanlış düşünüyorsam düzeltin.
-
hocam mantığınız doğru zaten olması gereken o ama yıllardır 4a-4b için aradaki farkın yatırıldığını hiç görmedim hep 4cye ödendi 20-26sı arası,ocaktan zamlı almaya başlamış oldular 4cler ama 4a-4b şubatta zamlı almaya başlamış oldu hep.
-
vay be... mantık aradığım için hata bende niye mantık arıyorsun ki?
-
malesef hocam ben yıllardır bıraktım mantık aramayı,daha doğrusu işlerine böyle daha iyi geliyor diğer türlü kaç milyon 4a-4b var onlarda ödeme yapılsa mazallah para yetişmez,malum biz tasarruf yapmamız lazım.. kendileri audi-bmw-mercoya binmeleri lazım.
-
ayın sonu geldi hiç bir banka promosyon güncellemedi,galiba 14500ü hesaplarda görünce güncelleme yapacaklar,4c emekli aylık bilgileri açılmadı biz çoktan öğrendik bile...
-
4c nerde yazıyor edevlette yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.turkiye.gov.trSosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulamahttps://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-kayit-belgesi-sorgulama
burada net tutar gözüküyor hocam bütün sandıklar için.
-
bizde gözükmüyor
nasıl gözükmüyor hocam eski maaş tutarımı gözüküyor ?
-
ayın 15 inde bakmıştım o pdf açılıyor sürekli niyeyse yeni pdf açılmıyor
tamam hocam o pdfde tutarlar yazıyor 2-3 kişinin 4csine baktım güncellenmiş onlardada %11,5 zamlar yansıtılmış.
-
Bende pazar gunu eyt li olarak artik emeklilik hakki kazanacagim pazartesi e devletten giris yapacagim
Muhtemelen 15 bin civari maas olacak Promosyon ici. Hangi bankadan almam mantikli Birkac yere baktim TEB mantikli dediler ama tam karar vermedim 2 tane fatura talimatida verebilirim varmi tavsiyeniz mantik olan hangi banka bu arada subeye gidip hespmi acayim yoksa uygulamadan hesap acsam yetermi cunku e devletten girerken banka adi ve sube adi isteniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşınızı 20 sinden 20 sine alıyorsunuz ve bugun maaşınızı zamlı halde aldınız. Neyin farkı çıkacak?
Zaten ocak ayının farkını, ocak maaşınızla almış oldunuz.
Memur emeklisi 1 ocakta maaşını zamsız aldığı için ocak ayında yapılan zam kadar kısmı fark olarak alıyor.
Bu memur emeklisinin aleyhine. Siz zamlı maaşı cebinize koydunuz bile biz ocak ayında yansıyan zam oranını ayın 24 ünde alacağız.
Yani ekstra bir maaş farkı yok. Bizim eksik ödenen maaşımız tamamlanacak daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölgedeşemsiye -- 21 Ocak 2025; 1:47:41 >
4a 4b emekli odemeleri ocak ayında zamlı yapılıyor. Nerde görülmüş ilk zammı şubatta aldıkları. Bilmiyorsaniz konuşmayın yahu.
4c li ayın 1 inde maaş aldiğı için eski maaşı ödeniyor. Fark adı altında odenen yapılan zam olmuş oluyor. Sanki 4c lilere farklı bir torpil odemesi mi yapılıyor.
4c linin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Bu zam oranı bize değilde 4a ya veya 4b ye verilseydi mutlaka eşitlenirdi. Ama söz konusu emekli memur olunca kimsenin umrunda değil. Bir en düşük tutturmuş gidiyorlar
-
Abiler kısaca
Memur emeklisi maaşını ne zaman alır ? 1 ocak
Enflasyon farkı ne zaman belli olur ? 1 ocak sonrası?
4-a ve 4-b ler enflasyon farkı belli olacağı için zamlı maaş alır. Ocak 2025 ama 4-c memur emeklisi ise zam farkı alır
Özetle budur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
özetle olay budur,adam bana bilmiyorsun dedi ya senelerdir çektiğim maaşın yanlış oldugunu ona şaşıyorum gece gece..
-
yanlışınız var!
-
Aynen babam 4a emekli maaşı zamlı aldı ocak ayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X