niye utanacakmışız bize bu parayı verenler ve verddirtmeyen 52 utansın. |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1126. sayfa)

-
-
emeklinin utanmak değil de, çaresizlikten başını öne eğdiği zamanlar.. bayramda, çocuklarına bayram harçlığı verirdi. şimdi çocukları bayram da emekli ana-babasına verebileceği kadar maddi yardım yapıyor.
buna sebep olanların, Allah belasını bin kere versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TEB mobil bankacılık üzerinden yapılan para transferlerinden ücret almaya başlamış hesaplarım arasında bir işlem yapmak istedim ücret kesilecektir diye bir uyarı çıktı ne kadar olduğu ile ilgili bilgi yok ama TEB ilk kazığını attı diyebilir miyiz?
Edit: bu gün tekrar denedim ücretsiz işlemi yaptı. Dün mutlak bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü sisteme giriş çıkışta da sorun oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 26 Mart 2025; 13:18:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emekli maaşını bu bankadan alıyorsanız bir yanlışlık olmasın bugüne kadar hiç ödemedim, hatta dün eft gönderdim hiç bir ücret alınmadı ya da bugün başladılar haberim yok.
Teb Emekli bankacılığı Ayrıcalıkları kısmında havale/eft işlemlerinde masrafsızlık olarak belirtilmiş, müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.
https://www.teb.com.tr/emekli-bankaciligi//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 25 Mart 2025; 23:24:5 >
-
benim iki sorum olacak? annemin maaşını garantiden tebe taşımak istiyoruz
1-taşımak için garanti şubesine gitmeden, internet veya mobil bankacılık için taşıma yapabilir miyiz?
2-teb ek promosyon için,2 fatura talimatına elektrik doğalgaz yazılmış ama bunlar yerine internet, telefon vs faturalrda olur mu?
3- sanırım 10 bin altı için en iyi teb veriyor, daha iyi veren var mı?
-
Yazıldığı gibi 2 fatura talimatından biri elektrik veya doğalgaz olmak zorunda bu size veya bir yakınınıza ait fatura da olabilir annenizin adına olması şart değil diye biliyorum. Garanti bankasından promosyon alındı ise iptal edilmesi ve kalan ayların ücretinin yatırılması gerekli yoksa taşımanıza müsaade etmez.
-
hocam teşekkür ederim, şimdi garanti promsoyonu iptal edecektim, iptalden sonra hemen taşıyabilir miyiz? taşımak için şubeye gitmeye gerek var mı?
-
5-6 yıl önce bankadan sözleşme imzalayarak yapmıştım geçen ay promosyon iptalini ve güncellemesini cep şubeden yaptım ancak ilk başvuruda halen imza istiyorlar mı bilmiyorum, hesap açmak istediğiniz Teb şubesine giderek veya telefon ederek bilgi almakta fayda var müşteri hizmetleri promosyon konusunda bilgi sahibi değil ya da uğraşmak istemiyorlar bankaya gitmenizi söyleyeceklerdir.
-
anladım teşekkür ederim hocam, yarın gidip tebe başvurayım, garanti promsoyon aidesi 24 saat içinde yapılır denmiş, sanıırm bunu beklemek gerekecek değil mi? para hesapdan çekildekten hemen sonra bloke kalkar inşAllah
-
Rica ederim, evet para çekildikten sonra büyük ihtimal aynı gün bloke kalkar.
-
Validenin 1500 bayram harçlığı yatmış bir 500 de sonradan yatacakmış Çik Tişikkirlir Vergilerimiz var devletimiz sağ olsun
Şu anda giriş yapamıyorum yarın giriş yapıp tekrar deneyip size ekran görüntüsü atarım. Yalnız özellikle mobil bankacılıktan yapılan işlemler için yazmış bilgisayardan denemek lazım….quote:
Orijinalden alıntı: nemanEmekli maaşını bu bankadan alıyorsanız bir yanlışlık olmasın bugüne kadar hiç ödemedim, hatta dün eft gönderdim hiç bir ücret alınmadı ya da bugün başladılar haberim yok.
Teb Emekli bankacılığı Ayrıcalıkları kısmında havale/eft işlemlerinde masrafsızlık olarak belirtilmiş, müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.
https://www.teb.com.tr/emekli-bankaciligi//
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu hükümeti bu sistemi bu düzenin oluşmasında emeği geçen emekli varsa hak etti sonunu. Hem kendi yandı hem de bütün insanlığı yaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle 24 Mart Pazartesi günü teb internet şubesinde sıkıntılar vardı, abuk sabuk hatalar verdi durdu. Muhtemelen bu durumdan kaynaklanmıştır.
-
Garanti bankası yeni müşteri olan emeklilere promosyona ek 6000tl.ye kadar puan veriyor:
https://forum.donanimhaber.com/garanti-den-emeklilere-6000tl-bonus-ana-konu--161012901
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brody77 -- 26 Mart 2025; 20:56:21 > -
www.garantibbva.com.tr
Emekli Yakınını Davet Et Kampanyası | Garanti BBVAhttps://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/emekli-yakinini-davet-et-kampanyasi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar garanti promosyon iptali için mobilden başcurmuştum 2 gün oldu halen ses seda yok, acaba yarın şubeye gitsem şubede hallederler mi hemen, ona göre başka bankaya başvuru yapacağım da
-
Hesapta para var mı? Kalan iptal olan iadeyi hesap alıyor sonra iptal oluyor promosyon sözleşmesi
Bankadan da yapsanız 1-2 gün içinde hesap bakiyeyi alır öyle iptal oluyor diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 27 Mart 2025; 19:23:17 >
Bende de akbank 4/c emekli maaşı+3.000 tl bayram ikramiyesi yattı.4.000 tl olarak onaylandımı? 1.000 tl de sonra yatacak sanırım.
-
kaçıncı yılda iptal başvurusu yaptın 3 yıl dı galiba aynı bankada kalma sözü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X