Plansız olduğu takdirde Türkiye'yi dev bir enflasyon sarmalı bekliyor.İsteyende elde edende ettiğine pişman olacak.Tabi iktidar değişmezse.Sonrası tufan. |
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) (3. sayfa)
-
-
-
Çıkacak İnşAllah. Yaş şartıda kaldırılır seçim öncesi-sonrası.
Kim hakkı için mücadele veriyorsa yanındayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yaşında emeklilik vay be
en az 8500 lira alacakken 3500 lirayla emekli olmak.haberlerde gördüm rakamı şaşırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 27 Aralık 2022; 10:12:31 > -
Doğru, bugünün şartları ile emekli edecekler, söylenmeyen bu.
Burada gözüken maaşı bağlamayacaklarsa erken emekli olmanın bir anlamı yok.
https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak etmeyin onu da normal emeklilik maaşına yükseltirler. 3500 de bırakmazlar onu dert etmeyin siz.
Memleket insanının ortak görüşü" banane benden sonrası tufan" . Bu kafayla mok gelişiriz.
Erken emekli olmak mı istiyorsunuz? olunuz ama sigortalı bir işte de çalışmayacaklar .Hepimiz biliyoruz ki çalışacak maaş + emekli maaşı peşindeler.
memlekette nizam yok herşey piyango usülüne göre şekilleniyor.
10 eylül 1999'da işe girenler ne olacak mesela?
Rahmetli ecevit'e yükleniyorlardı birde "mezarda emeklilik 60 yaşında emekli mi olunur ühüüüü" diye.
-
Hayırlı olsun. Kalan 2 milyon EYT'liyi yeni yönetim hakkını verir. Merak etmeyin.
Orda gozukeni baglayacaklar
bir ara finlandiya modelinden bahsediyorlardı. umarım öyle birşey yapmazlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sigorta girişim 98
prim gün sayım 8.700
1981 nisan dogumluyum
2024 nisanda hak kazanıcam kısmetse bende,bu 18 yaştan itibaren 25 yıl olayını getirmeleri 1 sene attı beni maalesef
-
ekim ayında cimer üzerinden askerlik borçlanmamı sistem üzerinden yapamadığım için müracaatta bulundum
sgk genel müdürlüğü posta yoluyla göndermemi istedi ben de gönderdim
bir arkadaşın bakmamı istemesiyle bugün sisteme baktığımda askerlik borlanma başlığının açıldığını ve sigorta başlangıç tarihimin 1999 yılı temmuz ayına çekildiğini gördüm
-
EYT Askerlik Borçlanması için bugün iş yerimden SGK' nın bildirimini tebliğ aldım.
8 aylık askerlik borçlanma bedeli 20 bin Türk Lirası ve 30 gün ödeme süresi verildi...
-
Yaş şartını kaldırmışlar beyler of of süper haber :)
-
EYT'lilerin alacağı emekli maaşı %15 civarında düşürüldü. Aralık 2022'de https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/ adresinden baktığım maaşa Ocak 2023'de tekrar baktığımda %15 civarında zam yapıldığını gördüm. Ama mevcut emeklilere %30 zam yapıldı. Böylece EYT'lilerin alacağı emekli maaşı %15 azaltılmış oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 30 Ocak 2023; 13:58:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X