Bildirim
Emektar 7870 kartımı fırına atıyorum. ÇALIŞTI!!!! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Heyecandan yanlış yazmışım yardımın için sağol kardeşim bundan sonra bişey olursa yine fırına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum çok teşekkür ediyorum tavsiyen sayesinde çalıştı sağolasın. -
hayirli olsun bir benchmark yap bakalim ne olucak (:
Hadi hayırlı olsun, inşallah arızalanmaz tekrar.
Önemli degil ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama dedigim gibi gpu nun üzerine kalitelisinden bi termal macun ve termal pedleride eskileri kullanmak yerine yenileseydin çünkü sıcaklık olarak fark ettiriyor elin degmişken hepsi aradan çıkmış olurdu bu arada umarım sorunun tekrar etmez yeni bir kart alana kadar seni idare etsin
Hayirli olsun gule gule kullanin. Bu arada ikinci elden satis yaparken firinlama yapildigini belirtirseniz kullanicida ona gore alir. -
hocam hangi driverı yükliyeyim 1 aydır uzak kaldım yeni bişey çıktı mı. -
Bundan sonra daha iyi bakarım karta dediğin gibi inşallah hemen hatayı tekrarlamaz -
TeşekküelerTabiki belirtirim ama bu kart benim elimde çürür zaten satacak hali kalmaz. -
Ben de 200 derece 10 dk tuttum kart diye bir şey kalmadı :D . Yine sen kurtarmışsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 dakika fazla olmuş ben 4 buçuk dakika tuttum sadece dvi bağlantı yerinde az erime olmuş. Keşke biraz daha az bıraksaydın içerde.
Benimki umutsuz vakaydı o yüzden :D
Artık olan olmuş dostum geçmiş olsun.
Gözün aydın kardeşim,inşallah bir sıkıntı çıkarmaz daha. -
Sevindim senin adına güle güle kullan 15.7.1 kurabilirsin driver olarak. -
Sağol
Eyvallah çıkmaz inşallah
Sağolasın windows 10 a geçip sürücüyü hemen yükliycem.
Şanslısın inşallah uzun süre kullanırsın,ben 1-2 kart denedim çok gitmedi.Bu ara neye olmaz dediysem hep tersi çıkıyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X