Şimdi Ara

Emektar 7870 kartımı fırına atıyorum. ÇALIŞTI!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biliyorumda suan elimde yok marketede gidemem yeni monitoru deneyemedim icimde kaldi askerden doneli 1 ay oldu daha pc yuzu goremedik
    Borcamla firina koysam bisi olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Normalde 1200 mhz de çalışan kartı şu aralar 500 mhz'e kadar indirdim aşırı ısınma sorunundan ötürü. Buna rağmen ısınıyor ve sonucunda bilgisayarı kilitliyor her gün gözlerimin önünden giderek kayıyor yolun sonuna yaklaştık 5 yıla yakın zaman geçirdik beraber seni asla unutmayacağım canım 7870'im.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

Edit: Normalde 1200 mhz de çalışan kartı şu aralar 500 mhz'e kadar indirdim aşırı ısınma sorunundan ötürü. Buna rağmen ısınıyor ve sonucunda bilgisayarı kilitliyor her gün gözlerimin önünden giderek kayıyor yolun sonuna yaklaştık 5 yıla yakın zaman geçirdik beraber seni asla unutmayacağım canım 7870'im.

• mhç_78 kullanıcısına yanıt
    Vur kırbacı

Heralde macun yenileme merasimine giriştiniz peki voltaj düşürseniz bide? Belki bi 1sene daha itekler :D
  • 3dmark time spy için amd nin son sürücüleri kabul edilmeye başlandığında bendeki hd7870 i 1375/1500 civarı hızda test edeceğim. O hızda bir gtx680 referans gibi puan alır herhalde. Sonra bi fırın da buna gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Ağustos 2016; 13:05:47 >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    2016 başında macunu değiştirmiştim zaten ve bu yıl içinde birkaç kez daha görüntü vermeyi kesmişti bende fırına atmaya üşenip saç kurutma makinesi tuttum o şekilde geri geldi. Artık son birkaç ayı hissedebiliyorum. Voltajı da baya düşürdüm bi çözüm olmadı malesef.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Hocam 1375 de çokmuş memory hızı yakalanabilir ama.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.