Şimdi Ara

Emektar 7870 kartımı fırına atıyorum. ÇALIŞTI!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırınlamayla çok uzun gitmiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla iyiki şu yöntemi bulmuşlar

• Acıkmıştım ne yesem diye düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Acıkmıştım ne yesem diye düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu.

Ekran kartı mı yiycen kardeş?

• csb gibi konu valla ekran karti firinlama :)

• Beyler kart cayır cayır çalışıyor bir sıkıntınız falan olursa yollayın fırına tehlikeli iş, yapacaklar dikkatli olun. Isıtma bitince de sarsmadan soğutun.
    Kartı takarken pci -e kablosunun biri cpu fana takılmış güç düğmesine bastım tırrrrtt diye ses gelince korkudan şaltere uçarak yumruk attım mazallah bütün sistem mefta olur.
  • Eski 4730 kartımı bu yöntemle 4 ay kullandım. Arada bir atıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

1 ay önce bir sorunla karşılaştım ( detaylı bilgi -https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108385503&p=1#108581169 ) anakart ve işlemcimin arızalandığını öğrenmiştim yeni sistemi topladım ve gördüm ki ekran kartı da arızalanmış. Yeni sitemimde herşey sağlam test ettim ekran kartı hiç görüntü vermiyor ama gpu kısmı ısınıyor hiçbir hata vermiyor bilgisayar.

Şimdi bu 3 yıldır kullandığım Msi R7870 kartımı fırınlamalı mıyım? Bugün çok sinirlendim neredeyse direk atcaktım fırına

Fırınlama yöntemi bir kez daha yanıltmadı bi ekran kartı daha kurtuldu.

3 yılda çöp olan ekran kartı bu MSI sapphire gibi markalardan uzak durmak lazım. ürüne baksan envayi çeşit katı kapasitör koruma şu bu vardır ama 3 senede çöp oluyor. Yazık yahu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Powercolor hd5450 yi 4-5 senedir 90 derece civarında kullanıyorum,bozulmuyor arkadaş :@

Bozulasa yeni sistem için bahane olacak :)

• 2 senedir Sapphire HD 7870 kullanıyorum ben de şuana kadar sorun çıkarmadı sevindim sizin adınıza İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

1 ay önce bir sorunla karşılaştım ( detaylı bilgi -https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108385503&p=1#108581169 ) anakart ve işlemcimin arızalandığını öğrenmiştim yeni sistemi topladım ve gördüm ki ekran kartı da arızalanmış. Yeni sitemimde herşey sağlam test ettim ekran kartı hiç görüntü vermiyor ama gpu kısmı ısınıyor hiçbir hata vermiyor bilgisayar.

Şimdi bu 3 yıldır kullandığım Msi R7870 kartımı fırınlamalı mıyım? Bugün çok sinirlendim neredeyse direk atcaktım fırına

Fırınlama yöntemi bir kez daha yanıltmadı bi ekran kartı daha kurtuldu.

3 yılda çöp olan ekran kartı bu MSI sapphire gibi markalardan uzak durmak lazım. ürüne baksan envayi çeşit katı kapasitör koruma şu bu vardır ama 3 senede çöp oluyor. Yazık yahu.

Sapphire tamam da bazı serileri gerçekten sıkıntılı ama msi konusunda katılmıyorum tam olarak bu benim aptallığım gittim 7870 in en kötü soğutmalı kartını aldım 85-90 dereceleri çok gördü. Bide üstüne yapılan overclocklar. Buda bana ders oldu birdaha soğutması kötü kart almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7870 nasıl emektar oluyor onu anlamadım. gtx 660 dan aşağısına bir nebze emektar diyebiliriz ama hd 7870 e emektar demek karta ayıptır
  • Rahmetli gtx460'a bunu uygulamıştım. vramlerde sorun vardı. Biraz acemi olduğumdan bir de folyoya sarmadan atınca kart tamamen ölmüştü. Umarım uzun süre tekrardan fırın görmez kartın.
  • Troll konu sandım bir girdim gerçekmiş, 40 yıl düşünsem aklıma gelmez bozuk ekran kartının fırına atılınca düzeleceği

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • çalışmasına sevindim
    bu arada 7870 in muadili r9 270 500 lira üstü fiyata satılıyor, 1080p de rahat oyun oynatır. emektar lafı karta hakaret olmuş hd4870 olsa neyse

• Çılgınsın men :) bida olursa daha kısa beklet ve dvı hdmı portları filan fırının cam tarafına baksın yanmasınlar bu arada dersini almana sevindim aradaki 40-50 liranın peşine düşüp tabi eger stock üzerinde gelen sogutucu kullanılıcaksa adam akıllı bi sogutma çözümüne sahip kart almak şart gerçi artık piyasadada kötü sogutmalı pek kart kalmadı

• geçen ben de ekranda çizgiler oluşmasına sebep olan msi gtx460 kartımı fırına verdim. şu an (maşallah) sıkıntı yok. akşamları da 1-2 saat wot oynuyorum. bir daha bozulacak biliyorum ama şimdilik idare ediyor.

bu arada fanı geriye takarken termal macun sürdünüz mü yoksa öyle mi taktınız?

• Sürdüm ama biraz eski bir macundu en kısa zamanda yenisini alıp sürmem lazım. Karta yüklenmemeye çalışıyorum.

• Benim kartın dvi portuda braz dandikmiş erimemesi lazım aslında ama oda nazar boncuğu olsun. 40-50 yi bırak 200 lira ucuz olsa yine almam artık soğutucu kötü olduktan sonra kart çöp.

• Müdahale et bence dostum öyle pek gitmez kart.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.