Şimdi Ara

Emektarlardan Bulk ile ilgili altın değerinde öneriler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vücut geliştirmede deneyimi olan DH üyesi abiler,hocalarım sizlerden yılların vermiş olduğu tecrübeleri bu sporda yeni olan biz kardeşlerinizle paylaşmanız dileği ile bu konuyu açıyorum.
    İlk defa bulka gireceğim sizin ilk bulklarınız nasıldı ? nasıl olması gerekiyor ?
    Bu güne kadar yaptığınız bulk deneyimlerinize dayanarak bize ''altın'' değerinde neler önerirsiniz? (Ne yemeli,baklagillerden hangilerini daha çok önerirsiniz....vs.)
    Şimdiden teşekkürler..

• idman sonrası muz,jelibon,snickers veya maltodekstrin. tercihen yine idman sonrası vişne, üzüm suları. akşam yatmadan önce süt ve süt ürünleri. kahvaltıyla öğle yemeği arasındaki öğünde 2-3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi. baklagillerden mercimek altın değerinde. idman öncesi veya sonrasında soda. kış günleri için idman olan günlerin sabahı kahvaltıyla beraber multivitamin (pharmaton öneririm). ağırlık idmanları piramit set ve son setlerde maksimum ağırlıkla 4-6 tekrar çıkarmaya çalışacaksın. günde 5 öğün yemen lazım. yumurta yulaf ezmesi ve lor kahvaltı için olmazsa olmaz. öğle ve akşam yemekleri tavuk pilav et karbonhidrat. ara öğünlerde de ana öğünlerin porsiyonları küçült yanına zeytinyağlı salata vs ekle. dinlenme de çok önemli 7-8 saat ideal.
  • Kaç senelik sporcusun öncelikle onu söyle bulk dönemine girdiğine göre minimum 1 sene yapmış omalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivilce sorunun yoksa normal beslenmene kuruyemiş ekleyebilirsin
    tercihen fıstık ve leblebi
    yiyebiliyorsan kavrulmamış daha faydalıdır
    fiyat sıkıntı değilse badem ceviz de olabilir

bunun dışında şeker tüketmemeye devam et
    ben 3 kilo aldım 2 hafta olucak
  • Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    evet 18 yaşındayım 16 yaşından beri debeleniyorum...İlk bulkum olacak
  • Kuru fasulye, pirinc, bulgur, mercibek, nohut, barbunya, yulaf, patates, et, balik, yumurta, lor peyniri, tavuk, fistik, findik, leblebi, muz, uzum, elma, sut, yogurt, hamur isi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 22 Eylül 2015; 23:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.