Şimdi Ara

#EmineBulut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Anne lütfen ölme."

Nefesim kesiliyor. Sinir krizi geçiriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kahpenin tohumu Neymiş efendim "Erkekliğime laf etmiş" adam olsaydın gram vicdan olsaydı o vücudunda o küçümencik çocuğn önünde yapar mıydın bunu? Adam mı oldun şimdi o ço.... noldu bir hayat karardı daha 10 yaşında çocuğun ise psikolojisi alt üst oldu.Inşallah acılar içinde geberirsin.Sizlerede önerim sizde yanınızda bıçak vb taşıyın artık adaleti halk sağlasın.

• Konuyu bilmeyenler buradan bakabilir. Ata Benli'nin yazdığına birebir katılıyorum. Videoyu hassas olanlar izlemesin. Adminler de mazur görsün ama gece gece keyfim kaçtı şu or**pu evladi yüzünden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fedai Baran. Bu ismi, bu yüzü unutmayın. Umarım acılar içerisinde geberir.
    #EmineBulut

• Kahpenin tohumu Neymiş efendim "Erkekliğime laf etmiş" adam olsaydın gram vicdan olsaydı o vücudunda o küçümencik çocuğn önünde yapar mıydın bunu? Adam mı oldun şimdi o ço.... noldu bir hayat karardı daha 10 yaşında çocuğun ise psikolojisi alt üst oldu.Inşallah acılar içinde geberirsin.Sizlerede önerim sizde yanınızda bıçak vb taşıyın artık adaleti halk sağlasın.

• Videosunu biraz önce izledim, o andan itibaren içimdeki yaşama isteği azalmaya başladı. Şu vicdansız ile aynı cinsiyeti paylaşmaktan utanıyorum, o annenin ölmek istemiyorum deyişi beynimin içinde yankılanıyor, o küçüğün anne feryadı kulaklarımı çınlatıyor. Kadın cinayetleri azalsın dedikçe kadınlar'ımız birer birer azalıyor aramızdan. Bu ülkede maalesef bu korkuyla yaşayan binlerce kadın var. Sorumsuz ailelerin yetiştirdiği binlerce potansiyel suçlu çocuk var. Bu ölüm kader değildir.. Çocuklarımıza gerekli eğitim verilmediği sürece bu ve bunun gibi suçlar çoğalarak devam edecektir..

• Türkiyenin adaletini seveyim. Bu adamın g.tünü s.kmeleri lazımken daha kadıncağızın etleri çürümeden beraat eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfatını
    Erkek bozuntusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • codepqer1 C kullanıcısına yanıt
    Türk halkının çoğunun kafası böyle işte.? Yetiştirilme tarzı cok önemlı.

• orda olsam kadına yardım ederek adamın boynuna bıçak saplasam ben 5 yıl yatardım oyüzden millet bulaşmıyor.
    zaten evlendiği tipe bak illa ki öldürülcek boşanınca ama böyle olması büyük şerefsizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Ağustos 2019; 9:51:55 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Malesef ki.

• Gercekden cok yazik imam nasil helallik isticek

Cok üzgünüm türkiye ahlaki olarak çökmüştür

• Eskiden Türklerde kadın önemliydi. Kutsaldı. Kadına karşı işlenen suçlara ağır cezalar verilirdi eski Türk devletlerinde. Ama Kanuni döneminden sonra Osmanlıda başlayan bu arap seviciliği yüzünden kadına hayvan kadar bile değer verilmez oldu. Atatürk ve genç cumhuriyet zamanında kadın yeniden hakettiği değeri gördü. Ama 70leren sonra başlayan ve 80 darbesi ile had safhaya çıkan bu yozlaşma yüzünden artı günümüz yöneticilerinin Türkleri araplaştırmak istemesinden dolayı kadın maldan daha değersiz bir varlık oldu. Şimdi bu köpek herif, kanundaki her açığı fırsata çeviren kansız-vicdansız tek derdi imanı para olan bir avukat bulacak; avukatın yönlendirmesi ile "erkekliğime laf etti diyecek, kızımı bana göstermedi diyecek, erkeklerle fingirdiyordu diyecek bir sürü daha yalan sıkacak, pişmanın bir anda gözüm döndü diyecek",Takım elbise giyip kravat takıp duruşmaya gidecek mahkeme namus cinayeti diyecek ve 10 sene bile yatmadan çıkıp elini kolunu sallaya sallaya gezecek.

• #EmineBulut

Kırıkkale'de 4 yıl önce ayrıldığı eski eşi Fedai Baran(43) tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un (38) kardeşi Kazım Bulut, "Zaten dört- beş aydır bu işi kendi kendine kuruyormuş. Belinde sürekli ekmek bıçağıyla geziyormuş, 'Ağabeylerini, babasını öldüreceğim' diye anlatıyormuş. Ablamı bıçakladıktan sonra babamı aramış, 'Seni de öldüreceğim, bekle geliyorum' diye. Sonra zaten yakalanıyor" dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.