Şimdi Ara

Emitasyon modem olur mu? nerelerden almalı nelere dikkat etmeli? fiyat farklarından şüphelenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emitasyon modem olur mu? nerelerden almalı nelere dikkat etmeli? fiyat farklarından şüphelenmeli mi? Bu günlerde modem alıcam arkadaslar airties air 5452 300mbps çift kanal 802.11n 5ghz 2011 yılı pcnet yılın en iyi ürünü seçilmiş. Fiyatlar: 238 217 199 138.. kararsızım yardım edermisiniz. Bimeksmi teknosamı googlda okdm 2tane iade var bimekste yok..

• Arkadaşlar yok mu cevap verecek birisi
  • Tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nh651

Tşk

Bimeksten daha önce alışveriş yaptım hiçbir sorun çıkmadı ama teknosa konusunda pek memnun kaldığı söylenemez :( Ürün iyi bir ürün yalnız tam anlamıyla performans almak için laptop veyakullanacağınız cihazında 802.11n standartını desteklemesi iyi olur hatta 5ghz olursa tadından yenmez :D (en azından iç ağda şuan için 8 mbps interneti bile zar zor kullanıyoruz memlekette 1gbps gibi tarifelerin fiyatlarıda bayağı el yakıyor :( ) eğer access point te kullanırım diyorsanızhttp://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=5452 listedeki iki ürün olan paket gayet makul hatta dect telefonlusuda iyi. :D

• Teşekkür ederim. çok sağol ben o accses pointli kampanyayı dün görmemisitm sırf bu yüzden vatandan alcaktım hatta vatanda bundan braz daha pahalıydı. Accses pointi kullanmasamda atarm kenara durur ilerde lazım olur ya da satarm sonuçta pyasada 145 lira o hediye ürün. Laptopum 802.11 a/b/g ghz ini bilmiyorm ama bu ürün geriye dönük 802.11 abg ile uyumlu diyor airtiesin sitesinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: nh651

Teşekkür ederim. çok sağol ben o accses pointli kampanyayı dün görmemisitm sırf bu yüzden vatandan alcaktım hatta vatanda bundan braz daha pahalıydı. Accses pointi kullanmasamda atarm kenara durur ilerde lazım olur ya da satarm sonuçta pyasada 145 lira o hediye ürün. Laptopum 802.11 a/b/g ghz ini bilmiyorm ama bu ürün geriye dönük 802.11 abg ile uyumlu diyor airtiesin sitesinde?

Laptop 5 ghz de destekliyor ama bağlantı hızı düşük olacağından kullanmaz. 2.4 de sıkıntı yok zaten otomatik olarak g kullanacaktır. Evet modem geriye dönük kullanılabilir. Bence fiyat uygun yorumlar da fena değil alınabilir bir cihaz. Şimdiden hayırlı olsun ...
  • Çok teşekkürler:-)
  • ucuzu yada akakce gibi sitelerde arama yaparsan çok daha ucuza bulabilirsin.
    Çok sürümlü satılan ürünler olmadığı için imitasyon felan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

ucuzu yada akakce gibi sitelerde arama yaparsan çok daha ucuza bulabilirsin.
    Çok sürümlü satılan ürünler olmadığı için imitasyon felan olmaz.

Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.