Şimdi Ara

Emniyet kemeri takılı olmadığında gaz yemeyen bir araba varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emniyet kemeri takılı olmadığında gaz yemeyen bir araba varmı?
    Eğer böyle bir araba varsa beni bilgilendirebilirmisiniz (model,marka belirtiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCO Technique -- 20 Kasım 2013; 21:25:27 >

• yok öyle bir araba
  • Vw Tiguan (abimin arabasıdır, takmadığın zaman el frenini devre dışı bırakmıyor sadece)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil durumlar düşünüldüğünden böyle bir sistem ne güvenlidir ne de uygundur. Kemer kullanımı kişinin kendi seçimidir.

Ölüm ile hayatı birbirinden ayırdığı neredeyse her gün kanıtlanan bir donanımı kullanmamak aptallıktır.

Sanırım siz başka biri için bu aracı istiyorsunuz, benim size tavsiyem o kişi veya kişilere bu bilinci konuşarak yerleştirmeniz.

Sonuçta her mantıklı insanın bu kadar önemli bir donanımı kullanmamak üzerine direneceğini zannetmiyorum.

Tabiki bu benim düşüncem.

Saygılar.
  • Emniyet kemerini takmadan calıştıramyosun bildiğim kadarıyla bi arkadaşımda vardı.

• Yahu arkadaşlar neyi tartışıyoruz ki? Bir çok kişi emniyet kemerini takıp arkadan geçiriyor veya takıp üzerine oturuyor. Bir güvenlik uygulaması olamaz bu haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

Emniyet kemerini takmadan calıştıramyosun bildiğim kadarıyla bi arkadaşımda vardı.

1.4 TSİ cc var bizde, kemer takmadan da çalışıyor. ama 4 lü flaşörleri yakıyor arasıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 21 Kasım 2013; 1:46:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Emniyet kemerini takmadan calıştıramyosun bildiğim kadarıyla bi arkadaşımda vardı.

1.4 TSİ cc var bizde, kemer takmadan da çalışıyor. ama 4 lü flaşörleri yakıyor arasıra.

valla dediğim gibi benm arkadasımda var 2.0 TSI ... Işıklarda kemeri çıkardı araç stop etti. sonra düğmeye bastı araç calısmadı... emniyet kemerini taktıktan sonra aracı calıstırabildik.

• quote:

quote:

quote:

valla dediğim gibi benm arkadasımda var 2.0 TSI ... Işıklarda kemeri çıkardı araç stop etti. sonra düğmeye bastı araç calısmadı... emniyet kemerini taktıktan sonra aracı calıstırabildik.

Çok saçma, o zaman bu araba servise tamirciye gittiğinde de hep aracın içinde birisi mi oturacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

quote:

quote:

quote:

Çok saçma, o zaman bu araba servise tamirciye gittiğinde de hep aracın içinde birisi mi oturacak?

bilmiyorum dostum gördüğümü söylüyorum ben ama vardır bi şeyi onunda merak etme 56.000 EUR verdiğin araç tamirciye gitmez serviste uydurmuslardır kuralını koydularsa. ben öyle düşünüyorumm yani

• Ben kemer takmayınca kendimi rahat hissedemiyorum ya. Sanki böyle güvende değilim gibi.
    Kemeri takınca araç beni tutuyormuş, sarıp sarmalıyormuş gibi hissediyorum. Kemer araca güvenmemi sağlıyor.
    Kemerin varlığını ve beni tuttuğunu bilmek iyi geliyor.
  • Tanıdığımda golf 7 1.4 tsi kaç hp bilmiyorum emniyet kemeri takmadan araba çalışmıyor
  • Kendi vatanlarındaki saablar.. Emniyet kemeri takılmadan motor çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben kemer takmayınca kendimi rahat hissedemiyorum ya. Sanki böyle güvende değilim gibi.
    Kemeri takınca araç beni tutuyormuş, sarıp sarmalıyormuş gibi hissediyorum. Kemer araca güvenmemi sağlıyor.

Bana aynı şey bugün oldu, tesadüf bugün bu yorumunuzu okudum.

Normalde 2 metre gideceksem bile emniyet kemerini takarım ama bugün eşortmanları giydim arabayı kapının önüne çektim eşimi beklerken emniyet kemeri o kadar güzel sardı ki beni. Sanki biri bana sarılıyor gibi hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCO Technique

Eğer böyle bir araba varsa beni bilgilendirebilirmisiniz (model,marka belirtiniz)

öyle bir araba volvo ve saab da bile yoktur.. sen ne yaptın böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben kemer takmayınca kendimi rahat hissedemiyorum ya. Sanki böyle güvende değilim gibi.

Aynı şekil bende hissediyorum.
    Zaten ben takarım, yanımdakide takar.
    Arkadakilere birşey demiyorum keyifleri bilir
  • Kemer takmayınca arkadaşların dediği gibi rahat edemiyorum,birşey olacak düşücekmişim gibi geliyor. Kemeri takınca rahatlıyorum resmen,sıktığı anlarda illaki oluyor ancak geçici. Yanıma oturan birine mutlaka taktırırım kemeri takmıyorsa insin gitsin,binmesin aracıma.

Arkada oturursam ve uyuycak isem hemen takıyorum kemeri öyle uyuyorum, ani frende vs birşey olursa uyurken uçurur adamı cama.

Yani kemeri takmayınca ne oluyor anlamıyorum,la adamlar koymuş işte bi bildikleri var tak işte. Şehir içi birşey olmaz,ben kaza yapmam bilmem ne, bilinçsizlik cahillik.

Yalnız trafikte araçlara bakıyorum baya bir artış var kemer takma olayında. Yazıcan takmayana 1000 tl ceza kescen 50 puan bak ne oluyor sonra,hoş adam kendi canını düşünmedikten sonra devlet ne yapsın.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, kemer takmayınca kayıverecekmişim gibi hissediyorum.Takmadan rayo bile açmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.