Şimdi Ara

Emniyet Mensubundan 70.000 km hatasız honda jazz elite modeli (full+full)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model elite (full+full) 70.000 km de değişen, boya yok. Sunroof, digital klima, 4 cam otomatik vs.. İçi dışı pırıl pırıl hatasız bir araç. 4 lastik sıfır (20 nisanda alındı) lastiklerin 2 yıl garantisi var 1 yılda yol yardımı.. Yedek anahtarı kitapçıkları hala duruyor.. Tüp hiç takılmadı Honda'nın yakıt tüketimi en düşük aracı şehir içi 28 krş yakıyor ortalama o yüzden tüpe gerek duymadım.. Düz vitestir aracım. Ankara Çevik Kuvvette çalışıyorum. Ciddi alıcılar ulaşsın lütfen aracın tek kuruş masrafı yok gösterdiğimizde herhangi birşey çıkarsa ben karşılarım hepsini o kadar kefilim aracıma eksper raporu var elimde isteyene whatsapp dan atabilirim.. Aracımın fiyatı 33.000 lira aracımla ilgili hiç bir sıkıntım yok o yüzden arayıpda fiyat kırmaya çalışan ölücüler aramasın lütfen ciddi alıcılar arasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil0640 -- 3 Mayıs 2015; 23:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İLANIN LİNKİ
    SİTEDEKİ EN PAHALI HONDA JAZZ TAKDİR SİZİN
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-70.000-km-de-210483296/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 4 Mayıs 2015; 11:47:00 >
  • +1

ayrıca
    "Aracımın fiyatı 33.000 lira aracımla ilgili hiç bir sıkıntım yok o yüzden arayıpda fiyat kırmaya çalışan ölücüler aramasın lütfen ciddi alıcılar arasın.."
    demiş ilan sahibi.
    ama linkteki araç 32.950 tl.
    50 tl kırmış fiyatı.ölücü mü oluyor o zaman?
  • Eğer 30 bin falan ediyorsa bu araba toplanın beni boğaz köprüsünden atın arkadaşlar arkama bakarsam neyim.Heralde rakanları karıştırıyor yada paradan pek anlamıyor.
  • aracını forumun ikinci el bölümünde satışa çıkarıp, sonra sanane diyorsun.
    yorum yapmak için illa alıcı mı olmamız gerekiyor.
  • Hocam yorum yaparsın ama ahlaki hoşgörü çerçevesinde sen tutupta yok 30 etmez ederse beni köprüden atın gibi gayriciddi kelimeler kullanırsan benim verdiğim gibi bir cevapla karşılaşmaya mahkumsun, mal benim istediğim fiyatı isterim alacak adama uyarsa alır sen alıcı değilsin birşey değilsin boş vaktin çok belli konuşuyosun öyle.. Sizin gibilere sıkışmış borcu olan arabasını ölü fiyatına satan adamlar lazım öyle birini bulup malına ölü fiyatına çökmeye alışmışsınız seninle daha polemiğe girmek istemiyorum ciddi alıcı var ise yazsın diğerleri gib boş mesaj atcak yazmasın forumdan sallamak kolay telefonum var orda isteyen arar.

• sana yazdığım hangi mesajda ahlaksızca bir yorumum var?
    ayrıca ben sana 32 bin liraya alıcı bulduysan , hemen durma sat derim.
    çünkü aracın hiç birşekilde 30 bin üzerine alıcı bulamaz.
    bulursan da çok iyi iş yapmış olursun.
    bu arada ne ölücüyüm senin tabirinle nede başkasının malına çöreklenmeye çalışıyorum.
    madem burda konu açtın, eleştirilere de açık ol.
    numaran olsa ne olmasa ne.hani sıkıyosa gel numaramdan ara mı diyosun nedir anlamadım?
  • eğer 32 veren kişi hala almak istiyorsa kesinlikle hiç beklemeden satın çok karlı bir iş yapmış olursunuz. hatta o kişi şu an 30 bin liram var dese de satın yine çok karlı bir iş yapmış olursunuz.
  • Neyse uzatmaya gerek yok yorumlarınız için teşekkür ederım aracımda bi sıkıntım yok söylediğiniz fiyatlara satmaktansa binmeye devam ederim iyi günler..

• anil0640 A kullanıcısına yanıt
    polis olduğunu söylemişsin milletin zekasına laf söylemeden önce kendine bir bak istersen. kuş beyinli demenin hakaret olduğunu ceza hukuku bakımından suç oluşturduğunu hapis cezası alabileceğini bilmiyorsun heralde
  • 2010 yeni kasa 20binde hatasizini verelim 37ye..

• 33000 tl ye alinabilecek o kadar iyi araclar varki bu arabanin yuzune bile bakmazsiniz. Satici arkadas yanlis anlamasin. Ama piyasa yuksek diye benim aracim daha temiz daha fazla eder diyerek bu kadar fazla fiyat cekip, piyasayi daha yukseltmek neyin nesi. En nihayetinde 10 yasinda araba. Artik sikintilarin baslayacagi yasta. Arkadaslarinda dedigi gibi, temizligine binaen max 30 bin tl si var.

• İlanı gönder bakayım araca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.