Şimdi Ara

Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu video için konuşmuyorum ama bir tane de arka cama kamera almak gerekli. Bakalım başkasını çekip gönderenler kendileri ne kadar kurallara uyuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Saolun,teşekkürler tarzı cevap veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir uygulama olmuş, tebrik ederim sizi de
  • çok güzel bir uygulama... geçenlerde fahri trafik müfettişi tarafından bana ceza yazılmış trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten 189 TL... gittim ödedim hiç de kızmadım... hata yapan cezasını çeker boşuna ispiyonculuk falan demesin kimse...
  • Yorumlara baktigimda adama sol seritte sende sol seriti isgal ediyosun diye yorum atmislar.
    Yav arkadas makas atan adami gormezden gelip konu acan arkadasa mi salliyosunuz.
    Bu adamin sikayet ettigi mesele siradan bir sey degil trafigi dogrudan riske atan bir konuda isabetli bir sikayette bulunmus. Ama size adamin sol seritte gitmesi irdelemis.

Trafikde illa ki hatalarimiz olur. Ancak bunlarin bazilari trafigin akisini bozmaz,etkilemez. Ancak bazi durumlar affedilmez aninda cezalandirilmasi gerekir.

• Emniyet şeridini kullanan Çakar Lambalı makam araçlarını çekin. Ne işiniz var diğerleriyle kendi içerisinde kurallara uymayan. Yapı. Ya çanak tutmak komik olmus
    Onca trafik polisi var be yapıyor ceza yazmaktan başka siz hiç trafik rahatlasın diye uğraşan bir polis gördünüz mü ben görmedim
    Araçlarında oturup telefonla oynamak tek yaptıkları ve Maaş alıyorlar siz de onların Görevini görev edinmişsiniz
    Unutmayın bugün onları şikayet Dediğiniz için HAKLI görebilir ve kurallara uyduğumuz için farklı olduğunuzu düşümebilirsiniz yarın dizide biri ihbar ettiğinde görürüm sizi
    Bu arada. Emniyet şeridi ihlali cezası 620 tl bu az daha çok olsun vs diyenler trafik Cezaları rant için olmamalı önlem almak yerine ceza yazmak çözüm değil doğruda değil oraya koy eds yi bitti
    Ama koymaz rant var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Emniyet şeridini kullanan Çakar Lambalı makam araçlarını çekin. Ne işiniz var diğerleriyle kendi içerisinde kurallara uymayan. Yapı. Ya çanak tutmak komik olmus
    Onca trafik polisi var be yapıyor ceza yazmaktan başka siz hiç trafik rahatlasın diye uğraşan bir polis gördünüz mü ben görmedim
    Araçlarında oturup telefonla oynamak tek yaptıkları ve Maaş alıyorlar siz de onların Görevini görev edinmişsiniz
    Unutmayın bugün onları şikayet Dediğiniz için HAKLI görebilir ve kurallara uyduğumuz için farklı olduğunuzu düşümebilirsiniz yarın dizide biri ihbar ettiğinde görürüm sizi
    Bu arada. Emniyet şeridi ihlali cezası 620 tl bu az daha çok olsun vs diyenler trafik Cezaları rant için olmamalı önlem almak yerine ceza yazmak çözüm değil doğruda değil oraya koy eds yi bitti
    Ama koymaz rant var

Emniyet şeridini kullanan Çakar Lambalı makam araçlarını çekin. Ne işiniz var diğerleriyle kendi içerisinde kurallara uymayan. Yapı. Ya çanak tutmak komik olmus

Siz merak etmeyin efendim. Hem ön hem arka camda kameram var, gördüğüm anda atarım videosunu.

Olaylara bu şekilde negatif bakmak ne size ne toplumumuza fayda getirir. Tamam söylediğiniz doğru, katılıyorum, yüzde yüz haklısınız.
    Ama bir yerde bir yanlışlık var diye başka bir doğruyu desteklememek olur mu? Yanlışların fazla olduğu dünyadan doğruların fazla olduğu bir dünyaya ancak
    aynı anda doğruları artırarak ve yanlışları azaltarak geçebiliriz.

İfadelerinizde çelişki var. Kurallara uyduğu için farklı olduğunu düşünen birisi, -kurallara uyduğuna göre- neden ve nasıl şikayet edilebilir? Ortada delil yokken.

Ama koymaz rant var

Gene çelişkili ifadeleriniz var. Hem ceza olmamalı hem önlem alınmalı demişsiniz, hem de EDS'den bahsetmişsiniz. EDS zaten öncelikli olarak önlem için kullanılır. İnsanların orada kamera olduğunu bildiği için dikkat etmeleri beklenir. Kimse girmezse de devletin kasasına bir kuruş girmez. Hem EDS koymayınca rant nasıl olacak o da ayrı bir çelişki . Eğer EDS olsun önlem alınsın ama ceza olmasın diyorsanız şu anki yaşadığımız atmosfer şartlarında da bunun mantığı pek yok :).

• Hukumet saray yaptirmaktan , her yere EDS mobese koyacak bütçeyi bulamadigindan böyle bir sacmaliga başvurdu anlaşılan.

Kural tanimazlari baskalarinin hayatini hiçe sayanlari şikayet etmeyi ben de gorev bilirim.Aksi halde kimsenin mevcut magandalardan rahatsiz olmaya hakkı yok.

Ancak bu işi çözmek çok ciddi cezalar ve denetimle olur.gelişmiş toplumlarda hep boyledir.Bunu da hukukun bu kadar kötü işlediği bu ülkede zaten beklemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymetu -- 3 Eylül 2015; 10:37:51 >
  • Devlet vatandaşı beleşe çalıştırır oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Devlet vatandaşı beleşe çalıştırır oldu...

İnsanlar insan olsa da devlete iş düşmese keşke...

Gidin bakın bakalım Norveç, Danimarka, Finlandiya gibi ülkelerde kaç trafik polisi var ve yılda ne kadar kaza oluyor.

Adam başına polis dikemezsin, insanlar kurallara uymamakta ısrar ediyorsa, eğitim yetmiyorsa cezayla hizaya getireceksin.

Ben de telefonuma kaydettim ve birazdan da araç kamerası sipariş edeceğim.

Umarım Kınalı - Mahmutbey arasında bana denk gelir yine bu tipler, her hafta aynı tipte trafik magandalarının hayatımı tehlikeye atmalarından bıktım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

quote:

Gidin bakın bakalım Norveç, Danimarka, Finlandiya gibi ülkelerde kaç trafik polisi var ve yılda ne kadar kaza oluyor.

Adam başına polis dikemezsin, insanlar kurallara uymamakta ısrar ediyorsa, eğitim yetmiyorsa cezayla hizaya getireceksin.

Umarım Kınalı - Mahmutbey arasında bana denk gelir yine bu tipler, her hafta aynı tipte trafik magandalarının hayatımı tehlikeye atmalarından bıktım artık...

Devletin trafik polisi de işini yapsa vatandaşa da gerek kalmasa.

Eskiden kazaya çağrılınca iş yaparlardı, şimdi o da kalkınca "bana ne kardeşim tutanak var " diye gelmez oldular. Ortalarda trafik yada asayiş görmek zorlaştı.

Çekici aracında görmesek trafik polisini unuttuk gitti.

Neyse, kolayını buldular! Fahri trafik polisi.

Vatandaş iş başında...

• quote:

quote:

quote:

Eskiden kazaya çağrılınca iş yaparlardı, şimdi o da kalkınca "bana ne kardeşim tutanak var " diye gelmez oldular. Ortalarda trafik yada asayiş görmek zorlaştı.

Vatandaş iş başında...

Trafik polislerinden boşalttıkları kadroyu öğrenci, çevreci, çoluk çocuk, ihtiyar sopalayan çevik kuvvetlerle bol miktarda doldurdular zaten orası ayrı bir tartışma konusu...

Bizim millette saygı, ahlak, kurallara riayet vs hiçbirşey doğru düzgün olmadığı için polis olmuş, EDS olmuş, Mobese olmuş, Ahmet olmuş Mehmet olmuş farketmez caydırıcı ve etkili önlemler almak lazım.

Konu özelinde de trafik içerisinde sivil olarak dolaşıp kural ihlali yapanları bildirmek eğer dikkate alıyorlarsa oldukça faydalı bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vatandaş iş başında...

Trafik polislerinden boşalttıkları kadroyu öğrenci, çevreci, çoluk çocuk, ihtiyar sopalayan çevik kuvvetlerle bol miktarda doldurdular zaten orası ayrı bir tartışma konusu...

Bizim millette saygı, ahlak, kurallara riayet vs hiçbirşey doğru düzgün olmadığı için polis olmuş, EDS olmuş, Mobese olmuş, Ahmet olmuş Mehmet olmuş farketmez caydırıcı ve etkili önlemler almak lazım.

Konu özelinde de trafik içerisinde sivil olarak dolaşıp kural ihlali yapanları bildirmek eğer dikkate alıyorlarsa oldukça faydalı bence.

Haklısın. Varsa yapabileceği Vatandaş da üzerine düşeni yapmalı, elbette!

• Bu akşam FSM trafiğinin nedenini merak edenler olmuş olabilir.
    Sebebi yine makasçılar! Adamlar, otobanı felç ediyor. sağdan sollayan arkadaş da arada güme gidiyor. Sağdan sollayanlara ders niteliğinde.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/639457367692812288/pu/vid/720x720/AbjhpQHri2hsQ-Gg.mp4

Makasçıların çarptığı araç ya sizin olsaydı? Bunları var ya, sabah akşam ihbar edeceksin bunları. Ceza almamak için içimden geçenleri yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprtv -- 3 Eylül 2015; 19:30:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vatandaş iş başında...

Haklısın. Varsa yapabileceği Vatandaş da üzerine düşeni yapmalı, elbette!

Size pm atamiyorum siz bana attiniz ama cevap veremiyorum engeli kaldrin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: sprtv

Bu akşam FSM trafiğinin nedenini merak edenler olmuş olabilir.
    Sebebi yine makasçılar! Adamlar, otobanı felç ediyor. sağdan sollayan arkadaş da arada güme gidiyor. Sağdan sollayanlara ders niteliğinde.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/639457367692812288/pu/vid/720x720/AbjhpQHri2hsQ-Gg.mp4

Makasçıların çarptığı araç ya sizin olsaydı? Bunları var ya, sabah akşam ihbar edeceksin bunları. Ceza almamak için içimden geçenleri yazmıyorum.

Makas atanlari, gabari ustu yuk alan kamyonlari, emniyet seridi ihlalcilerini vs. ihbar etmeyi sonuna kadar destekliyorum.

Ancak sizden bir farkim var benim. O yenisahra-goztepe videosunda oldugu gibi orta seritteki arac ile ayni hizda giderken solu parsellemiyorum. Geciyorum orta seride, o aracla ayni hizda gidiyorum. Boylece sizin makas atiyor diye kizdiginiz adam makas atmadan solumdan gecebiliyor.

Bu videodaki kaza tamamen zevk icin yarisan arabalarin sebebiyet verdigi bir durum. Sagdan yardir yardir gelen arac da suclu ek olarak. Sag bos diye koklemis geliyor.

• 34 JF 8871 plakalı araç, kırmızı ışık ihlali sebebiyle whatsapp polis ihbar hattına ihbar edilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=J8u8gV-OBmY

• Helal olsun size. Böyle devam edin kimseye aldırış etmeyin. Yesinler cezalarını. Sanki biz bilmiyoruz makas atmasını, kırmızı ışıkta geçmesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprtv

34 JF 8871 plakalı araç, kırmızı ışık ihlali sebebiyle whatsapp polis ihbar hattına ihbar edilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=J8u8gV-OBmY

Para aldın mı bari? bravo
    kırmızı ışıktan geçen adamı ne diye çektin.zaten cezasini alacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafikte cambazlık yapıp, Makas atanında , sol şeridi sürekli keyfi isgal edeninde Allah belasını versin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.