Şimdi Ara

Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emniyetin artık Whatsapp üzerinden gönderilen foto, videoları değerlendireceğini ve görüntülerle (yer, tarih, saat belirterek) makasçıları, kural tanımazları cezalandıracağını biliyorsunuzdur.
    Üşenmeyeceğim, kural tanımazları tek tek hem youtubeda ifşa edeceğim hem de polise ihbar edeceğim.

34 HJ 979 34HJ979 plaka gri renk skoda fabia sürücüsü, Göztepe köprüsü mevkisinde trafikte makas atıyor. Emniyete ihbar edildi.

### EDIT
    Konuyu sabote eden trafik magandaları ve makasçılar nedeniyle videoyu gizliyorum. Bu magandaları trafikte görürüm umarım, üşenmeden ve MEMNUNİYETLE emniyete bildirmeye devam edeceğim! Öyle göze böyle tarak.
    İlgili video RAW halde emniyete iletilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprtv -- 1 Eylül 2015; 9:29:38 >

• hangi numaradan ihbar ediyorsunuz bende 532 li numarasını kaydettim profil fotosunda emniyetin amblemi var en yakin zamanda başlayacağım ihbarlara
    tabi bu ihbarları yapicaz ama bunlara gerçekten ceza yazilacakmi yazilmayacksa boşuna kendimizi kandirmis oluruz en azindan emniyet ihbar edene kesilen ceza makbuzunu atsa içimiz ferahlasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

hangi numaradan ihbar ediyorsunuz bende 532 li numarasını kaydettim profil fotosunda emniyetin amblemi var en yakin zamanda başlayacağım ihbarlara
    tabi bu ihbarları yapicaz ama bunlara gerçekten ceza yazilacakmi yazilmayacksa boşuna kendimizi kandirmis oluruz en azindan emniyet ihbar edene kesilen ceza makbuzunu atsa içimiz ferahlasa
    Böyle saçma uygulama mı olur ?
    Yolda beni çekeni görsem ona napacağımı biliyorum

Edit: Çektiğiniz videoda plaka net değil, ceza yazılmaz büyük ihtimalle
    Plakanın tam belli olması gerek, nerden bilsin emniyet senin başkasının plakasını yazmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 31 Ağustos 2015; 17:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Plakanın tam belli olması gerek, nerden bilsin emniyet senin başkasının plakasını yazmadığını

Arkadaş araç içi kamerasından bir görüntü paylaşmış,bir suç ya da izinsiz bir durum yok. Merak ettim ne yapacakmıssınız böyle bir durumda?
  • quote:

hangi numaradan ihbar ediyorsunuz bende 532 li numarasını kaydettim profil fotosunda emniyetin amblemi var en yakin zamanda başlayacağım ihbarlara

Emniyetin esasında ceza takip numarası gibi bir şey vewrmesi gerekiyor. Davanın takipçisi olmamız açısından iyidir. İBB twitterda buna benzer bir sistemle çalışıp numara veriyordu tweetlerinde.
    Telefon no'su: 0552 155 0 155
  • quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

quote:

Arkadaş araç içi kamerasından bir görüntü paylaşmış,bir suç ya da izinsiz bir durum yok. Merak ettim ne yapacakmıssınız böyle bir durumda?

Alıntıları Göster
    Çok iyi uygulama. Bundan sonra şehir içinde de araç kameramı kullanacağım. İhbar edecek o kadar çok kişi var ki.

• quote:

1080p yapıp izle, tam geçerken durdurduğunda plaka okunuyor.
    Ben zaten emniyete, youtube linki değil videonun ham halini gönderdim. Cam gibi ortada her şey.
    İnşallah bir gün kural hatası yaparsanız, sizi de bu sayfada görmek isterim. Ceza ödedikçe beni hatırlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sprtv

quote:

Emniyetin esasında ceza takip numarası gibi bir şey vewrmesi gerekiyor. Davanın takipçisi olmamız açısından iyidir. İBB twitterda buna benzer bir sistemle çalışıp numara veriyordu tweetlerinde.
    Telefon no'su: 0552 155 0 155

tamam hocam bende bu numarayi kaydettim
    peki mesaj yolladiginizda herhangi bir cevap geliyormu?
    geliyorsa sormak lazım ceza yazılıp yazilmadigini öğrenmek için herhangi bir sistemleri takip edebileceğimiz bir sistemleri varmı yokmu.

• Kural ihlali yapani ihbar etmeniz guzel de cesaretlik bir durum goremedim :)
  • Edin ihbar güzel de buraya açıp şov yapmak niye? En iyi sürücü benim,en çok ben uyuyorum kurala, en çok cezayı ben yazdırıcam diyebilirsiniz, anlarım. Ama bunu bir şahsi şova dönüştürüp forumda paylaşmanız gereksiz olmuş.
    Edit: Radar görünce selektör yapanlar kabilesindenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 31 Ağustos 2015; 18:22:26 >
  • quote:

efendi efendi kullan ihbar etmeyelim,kurallara aykırı mi kullanıyorsun ki ofkelendin
  • Sizin video ya da fotoğraf çekip göndermeniz yeterli değil; ihlali yapan aracı en yakın ekibin de o anda tespit edip durdurup ceza yazması şart. İhbar hattı üzerinden gönderilen fotoğraf ve vidyolar üzerinden ceza yazılamıyor, bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rhino

Sizin video ya da fotoğraf çekip göndermeniz yeterli değil; ihlali yapan aracı en yakın ekibin de o anda tespit edip durdurup ceza yazması şart. İhbar hattı üzerinden gönderilen fotoğraf ve vidyolar üzerinden ceza yazılamıyor, bilginize.

Değişti o iş.
    Görüntünün yanı sıra tarih, saat, konum bilgisi de vermek yeterli.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/353217/Trafik_ihlallerini_WhatsApp_dan__sikayet_donemi.html

• Hocam araç içi kameranızın markası modeli nedir acaba? Gayet net kaydediyormuş banada lazım böyle bir şey. Bu arada çok güzel bir şey yapıyorsunuz ceza almasa bu insanların akıllanıcağı yok...
  • siz soldan tın tın gidiyorken adam geçmiş ne var videoda anlamadım?
  • Keşke tüm ülkede olsa araç kameralarımiz biraz ise yarardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Keşke tüm ülkede olsa araç kameralarımiz biraz ise yarardi
    peki bu whatsapp ile şoförken foto, video çekip ihbar eden alıklara emniyet ceza kesecek mi?

Kesmesi lazım :)

Bu arkadaş araç içi kameradan çekmiş de, böyle alıklar da olacak, bana göre daha tehlikeli bu iş...
  • Ben görüntülerde cezalık bir durum görmüyorum.araçların arasından giderken ne ani gaz nede ani fren.Önündeki aracın arkasına yapışıp tacizde etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

peki bu whatsapp ile şoförken foto, video çekip ihbar eden alıklara emniyet ceza kesecek mi?

Kesmesi lazım :)

Bu arkadaş araç içi kameradan çekmiş de, böyle alıklar da olacak, bana göre daha tehlikeli bu iş...

Arabanin icinde plaka yaziyor mu ki
  • siz neden o hızda sol şeritten gidiyorsunuz? hız limiti 80, 80 le gittiğim sürece istersem soldan giderim diye bir olay yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.