Şimdi Ara

Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım siz de sol seridi işgal etmekten ceza alırsınız.

Orta şeritteki adamla aranızdaki mesafeye bakın ve artıyor neredeyse siz niye orta seride geçmiyorsunuz ? Önünüzdeki aracı sollamaya hatta gaza basmaya niyetiniz yok

O adam Selektorle yol istese yol vermezsiniz o sagdan geçerken gaza basarsınız böyleleri bana da yapıyor cok guzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi de ihbar edermisiniz sol şeriti gereksiz yere kullanmaktan,hatta siz plakanızı verin ben bu video ile şikayet ediyim.

• Kendi aracının plakasını da yazsana şuraya...

Sol şeridi kapatan, çok bilmiş şöför diye bizde emniyete bildirelim.

Bakalım hangisi daha önce ceza alacak ??
  • Adama bisey demiyorum ama en sag seritteki aracin hizindan ne farkiniz var. Sag seridin suyumu cikti kullanmiyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

Kendinizi de ihbar edermisiniz sol şeriti gereksiz yere kullanmaktan,hatta siz plakanızı verin ben bu video ile şikayet ediyim.

Sen de beni çek, cezai durum gerektiren bir hatam olduysa seve seve öderim cezamı.
    Aksi takdirde sabah akşam sizin gibileri ihbar edeceğim! Sağlayarak sollayan trafik magandaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Böyle saçma uygulama mı olur ?
    Yolda beni çekeni görsem ona napacağımı biliyorum

Edit: Çektiğiniz videoda plaka net değil, ceza yazılmaz büyük ihtimalle
    Plakanın tam belli olması gerek, nerden bilsin emniyet senin başkasının plakasını yazmadığını

Seni cekeni nasil göreceksiniz ufak kamera camda takili duruyor adam el kamerasi veya dugunlerde ki kameralarla cekmiyor ki ruhunuz bile duymaz belkide kac kere cektiler sizi yolda giderken ben size arac ici kameramdan atiyim videolar hic biri farkinda bile degil kameranin

• quote:

Orijinalden alıntı: sprtv

quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

Kendinizi de ihbar edermisiniz sol şeriti gereksiz yere kullanmaktan,hatta siz plakanızı verin ben bu video ile şikayet ediyim.

Sen de beni çek, cezai durum gerektiren bir hatam olduysa seve seve öderim cezamı.
    Aksi takdirde sabah akşam sizin gibileri ihbar edeceğim! Sağlayarak sollayan trafik magandaları.

Sollama şeridini kağnı gibi kullanarak işgal ederseniz, sağınızdan da geçerler Allah göstermesin üstünüzden de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var bunda anlamadım. Adam orta şeritteyken sola geçip sollamasını yapmış sonra sollaması bitince orta şeride geçmiş.
    Sonra tekrar orta şeritten sol şeride sollamaya çıkmış. Sollaması bitince tekrar orta şeride geçer. Sadece sinyal kullanmamış şerit değiştirirken. Tren gibi hep ve sol şeritte mi gitsin herkes?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video kaldırıldığı için izleyemedim ama bence güzel bir uygulama. Kayda alınma korkusu bile yetecektir memleketimin çulsuz barzosuna...
  • böyle kötüye kullanım yüzünden bu sistem çöker gider

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoyu merak ettim.
  • bu hükümet toplumda ahlâk bırakmadı,şimdide ispiyonculuk yaptırıyor bide ödül koyun tam olsun

• Ben de videoyu merak ettim...
  • Ağır işsizlik seziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Video kaldırıldığı için izleyemedim ama bence güzel bir uygulama. Kayda alınma korkusu bile yetecektir memleketimin çulsuz barzosuna...

geçenlerde paşabahçede musait biyere parkettim, arabadan inince farkettimki yaya geçidiymiş bu sistem aklıma geldi yusuf yusuf etti birden

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Video kaldırıldığı için izleyemedim ama bence güzel bir uygulama. Kayda alınma korkusu bile yetecektir memleketimin çulsuz barzosuna...

geçenlerde paşabahçede musait biyere parkettim, arabadan inince farkettimki yaya geçidiymiş bu sistem aklıma geldi yusuf yusuf etti birden

Yok hocam o kadar ayrıntıya girmiyorum ben, daha belirgin (kırmızı ışıkta geçme vs) kuralların ihlali için söyledim...
  • Konuyu açan ve bu işi gönülden yapan tüm vatandaşları destekliyorum. Tabi video ortadan kalkmış fakat konuya damlamış hayli maganda olduğu aşikar.

Video olmadığın net yorum yazamıyacağım fakat bazı magandalar " sende sürekli sl şeridi kullanmışın sana da ceza lazım" diye yazmış.

" ŞEHİR içinde istediğin şeritte araba sürebilirsin " şehirler arası yollarda ise mümkün olduğunca sağ şeritte sürmeli ve sadece sollamalarda en sol şerit kullanılmalı.

bu arada ihbar güzelde , ihbar gerçektende işliyor mu onu merak ettim !
  • Hocam tebrik ederim.

Aynen arkanızdayız. Trollere aldırış etmeyin.

Selamlar...

• Edepli bir toplumda bu tarz bir uygulamanın kendisi bir çok yönden belkide suç olarak nitelendirilir. Ancak edepsiz bir toplumda ise şart. Destekliyorum sırf bu iş için yurt dışından araç kamerası siparişi vericem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.