Şimdi Ara

Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sprtv

34 JF 8871 plakalı araç, kırmızı ışık ihlali sebebiyle whatsapp polis ihbar hattına ihbar edilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=J8u8gV-OBmY

Keşke sizde yaya geçidi ihlali yapmasaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisali0645 -- 12 Kasım 2015; 1:31:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sol şeridi sürekli olarak babasının yolu olarak kullananlara neden ceza yok? Hayır hız sınırını aşıp cezasını ödeyecek olan bizleriz bizi neden durduruyorsunuz? 5 şerit yol tüm şeritler 80 ile gidiyor. Sonra da vay efendim makas attı, kaza olacaktı az daha. Siz de hiç suç yok aynen devam.

• sprtv kullanıcısına yanıt
    Videoları hangi programla kesiyor sunuz?
    Araç kameramda şu anda 2-3 aracın kırmızı ışık ihlalinin görüntüleri duruyor. Onları pc de kesip göndermem lazım ama türkçe dil desteği olan görüntü kalitesini bozmayan güzel bi program bulamadım. Siz nasıl gönderiyor sunuz?

• ağır işsizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Videoları hangi programla kesiyor sunuz?
    Araç kameramda şu anda 2-3 aracın kırmızı ışık ihlalinin görüntüleri duruyor. Onları pc de kesip göndermem lazım ama türkçe dil desteği olan görüntü kalitesini bozmayan güzel bi program bulamadım. Siz nasıl gönderiyor sunuz?

OlguErhan arkadaş resimlerle açıklamıştı bunu bir başlıkta.
    QuickTime Player ile kırpıyorum.
  • quote:

Emniyetin artık Whatsapp üzerinden gönderilen foto, videoları değerlendireceğini ve görüntülerle (yer, tarih, saat belirterek) makasçıları, kural tanımazları cezalandıracağını biliyorsunuzdur.
    Üşenmeyeceğim, kural tanımazları tek tek hem youtubeda ifşa edeceğim hem de polise ihbar edeceğim.

34 HJ 979 34HJ979 plaka gri renk skoda fabia sürücüsü, Göztepe köprüsü mevkisinde trafikte makas atıyor. Emniyete ihbar edildi.

### EDIT
    Konuyu sabote eden trafik magandaları ve makasçılar nedeniyle videoyu gizliyorum. Bu magandaları trafikte görürüm umarım, üşenmeden ve MEMNUNİYETLE emniyete bildirmeye devam edeceğim! Öyle göze böyle tarak.
    İlgili video RAW halde emniyete iletilmiştir.

Hayırdır kardeş polis misin sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

quote:

34 JF 8871 plakalı araç, kırmızı ışık ihlali sebebiyle whatsapp polis ihbar hattına ihbar edilmiştir.

Fena yakalamışsın videonun sonundaki ayrıntıyı. Tebrik ederim..

Kırmızıda geçeni kamera yakalamış, aferin ama o ışıkta yerdeki çizgiyi geçip yaya geçidinde durma, yayalara saygısızlık normal mi ??

Peki senin bu yaptığın ne desen, , ilk videosundaki gibi bir ton mazeret anlatır şimdi..

Neyse... Sizin gibi yakalayan yakalıyor ayrıntıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

quote:

Fena yakalamışsın videonun sonundaki ayrıntıyı. Tebrik ederim..

Kırmızıda geçeni kamera yakalamış, aferin ama o ışıkta yerdeki çizgiyi geçip yaya geçidinde durma, yayalara saygısızlık normal mi ??

Peki senin bu yaptığın ne desen, , ilk videosundaki gibi bir ton mazeret anlatır şimdi..

Neyse... Sizin gibi yakalayan yakalıyor ayrıntıyı.

Teşekkür ederim hocam söylediklerinize birşey daha eklemek isterim.
    Bu yapılan yayalara saygısızlık artı(+) suçtur.Araştırılırsa görebilir herkes burada başına gelenlerde var ben 2 örnek göstereyim size.
    Milletin kusurlarını ararken kendinede bakmalı insan ...
     Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir) Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir)

• Yaya geçidine park eden aracı şikayet etmek için video şartmı fotoğraf yeterli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

Yaya geçidine park eden aracı şikayet etmek için video şartmı fotoğraf yeterli midir?

fotoğraf (video) + tarih, konum, saat bilgisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Ağır işsizlik seziyorum.

Aynen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.