Şimdi Ara

Emniyette Ehliyet Kartı Kalmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben Gaziantepte yaşıyorum burda ehliyet için sınavlara vs girdim geçtim şuanda dosyam hazır fakat bir sıkıntı var buradaki emniyette sürücü kartı kalmaması sebebiyle 1 günde çıkan ehliyet 15-20 gün sonraya atılıyor şuanda bu nedenle başka bir ilçeden yada şehirden ehliyetimi almayı düşünüyorum ama bir sıkıntı var harcı burda yatırdım bir sıkıntı çıkar mı yoksa alabilir miyim ? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuz444 -- 27 Mayıs 2014; 22:04:10 >

• Kartın arasına para sıkışmış olabilir.bi yoklayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef pek sanmıyorum kim girdiyse eli boş dönüyor emniyetten bugün :( acaba nizibe gidip alsam bi sıkıntı çıkar mı işte harcı burda yatırdık :(
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    İşini hep öyle mi hallediyorsun?
  • BİMER' e şikayet et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucta dosyalar belli ehliyete hak kazanmissin. O sekilde kullanirdim ben olsam. Durduruncada polis durumu izah edersin. 15 gunde cevirmeye rastlaman zaten cok zor. Tercih senin

• Bende düşündüm öyle kullanmayı ama polisin insiyatifine kalmış oluyor eğer isterse ceza kesmek hakkı o yüzden bi şekilde ehliyeti alma yoluna baksam daha iyi olucak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Sonucta dosyalar belli ehliyete hak kazanmissin. O sekilde kullanirdim ben olsam. Durduruncada polis durumu izah edersin. 15 gunde cevirmeye rastlaman zaten cok zor. Tercih senin

Denemeyin, hiçbir polis acımaz, aracı da bağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Sonucta dosyalar belli ehliyete hak kazanmissin. O sekilde kullanirdim ben olsam. Durduruncada polis durumu izah edersin. 15 gunde cevirmeye rastlaman zaten cok zor. Tercih senin

Denemeyin, hiçbir polis acımaz, aracı da bağlar.

E ama ehliyet yok? Bunun icin sehir disinami cikalim. Gecici bi belge vermeleri lazim o zaman. Yani cok komik bi olay ehliyet kagidi bitmis

• Mazaret olamayacağı için Bimer' e şikayet etmesini söyledim zaten.
    Acımadan ceza yazmaya gelince makbuz bitmiş hadi geç demezler ama

• yazıktır günahtır ya .İnsanlar o ehliyeti almak için18 sene can atıyor . Bunlar ise bbeklettikçe bekletiyor

• Çevre illerden alabilirsiniz.
  • Bugün bende gittim koskoca bursada kart yokmuş saçmalığa bak

• İlçelerin trafik şubelerini arayarak kart durumunu sorunuz, otobüse minibüse binerek dosyanızı evrağınızı alıp gidiniz, ehliyetinizi alıp geliniz.

• Bursanın tüm trafik şubelerinde 1 aydan beri kart yokmuş ulan ehliyet aldık sertika şeklinde evde duruyor

• bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Bursada oturup başka takım tutuna artık ehliyet yok

Şaka bir yana nasıl bir saçmalık bu

• Çevre illerde de işiniz zor.

quote:

İstanbul'da hammadde ihalesi yapılmadığı için basımı duran ehliyet kartları stoklarda da tükendi.
    Haber:
    http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ehliyetini-kaybeden-yandi-529158/
  • Ehliyet kartlari yokmus. Ehliyetsiz arac kullanmayin cezasi 1.000 tl nin ustunde ve ehliyetleri kaybetmeyin.

• Yeni ehliyetler yolda olduğunu için eski ehliyetlerin basımı neredeyse bitirilmiş.

HABER:
    Ehliyet kurslarına devam ederek sınavları başarıyla geçen vatandaşlar ehliyet kartları için başvurmaya geldikleri Emniyet Müdürlüklerinde “Şu an sürücü belgesi kartı yok. Daha sonra tekrar arayın" cevabıyla karşılaşıyor.

EHLİYETİNİ KAYBEDENLER DE MAĞDUR
    Türkiye'nin bütün illerinde yaşanan ehliyet kartı sıkıntısı yüzünden vatandaşların her gün Emniyet Müdürlüklerine giderek yeni kartların gelip gelmediğini sorduğu belirtildi. Yaşanan sıkıntı yüzünden yeni ehliyet alacakların yanı sıra, ehliyetini kaybedenlerin de mağdur olduğu belirtildi. Bir çok vatandaşın, stoklarında ehliyet kartı kalan başka illere giderek ehliyet için başvuru yaptığı öğrenildi.

NEDEN EHLİYET KARTI YOK?
    Türkiye'deki ehliyetlerin dünya standartlarıyla aynı seviyeye getirilmesi için planlanan çalışma nedeniyle, eski ehliyetlerin yapıldığı hammadde için ihale açılmadığı belirtildi. Ancak yeni ehliyetlere geçmek için bürokratik işlemlerin uzun sürmesi nedeniyle eldeki stokların hızla eridiği, bu nedenle son günlerde artık ehliyet kartı bulunmadığı kaydedildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yaklaşık 20 gündür Türkiye'nin bütün illerinde yaşanan sıkıntıyla ilgili yaptığı çalışmada, Maliye Bakanlığı ile irtibata geçtiği ve durumu bildirdiği öğrenildi. Maliye Bakanlığı'nın da, sıkıntının önüne geçmek için kısa bir süre önce yeni bir hammadde ihalesi açtığı belirtildi. İhaleyle ilgili prosedürlerin tamamlanmasının ardından, yurtdışından gelecek olan hammadde ile Darphane'de yeni ehliyet kartlarının basılacağı, Mal Müdürlüğü aracılığı ile Emniyet Müdürlüklerine verileceği öğrenildi.

EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANMANIN CEZASI BİN 462 LİRA
    Yetkililer, vatandaşları uyararak, sürücü kurslarından alınan sertifikaların ehliyet yerine geçmeyeceğini, Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. maddesine göre “Ehliyetsiz araç kullanmanın" cezasının da 1.462 lira olduğunu söylediler. Ehliyet kartı sıkıntısının önümüzdeki günlerde çözülmesinin beklendiği vurgulandı.

Ensonhaber.com

• Bildigim kadariyla kursunun bagli oldugu yerden alabilirsin ancak.
    Nizip merkez ilce olmadigindan vereceklerini sanmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.