Şimdi Ara

emotion plus 1.6 multijet 105 hp e5 aldım bugün :)) teşekkürler donanım haber

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu ikinci el oto pazarında linea emotion plus gördük donanım ve fiyat 29000, 86000 km de bize çok uygun geldi. Pazartesi kesin kararımız verdik 2001 Clio Symbol RNA ile takasta anlaştık 13500 aracı saydık 15500 üste nakit verecektim. Ancak araç sahibi çok sıkışık olduğu için başka birine aracı satmış benden özür diledi.
    pazartesi gününden bu yana sürekli forumda fiat hakkında söylenenleri okudum. Yorumlar oldukça bilgilendiriciydi. daha önceleri hep renault kullandım megane vs. Yedek parça fiyatından çok zarar gördük.. ama fiyat araştırması için renault bayisine gittim fluence için 52 000 istediler donanımda linea gibi değildi üstelik benim aracıma takasta 12000 verdiler. söylediklerine göre çok vermişler :)))
    fiat linea emotion plus donanımı ve şubat kampanya fiyatını duyunca ikinci el almaktan vazgeçtim 150000 garanti ve ilk sahibi olmak daha mantıklı geldi.

Arkadaşlar fiyatı;
    LINEA 4K EMOTION PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5
    Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı 51,350
    Tavsiye Edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı 45,270 ,
    Tavsiye Edilen Peşin İndirimli Anahtar Teslim Fiyatı 43,240 şeklinde verilmiş.

Ben 43500e aldım. takasta benim aracı 13000 olarak kabul ettiler.
    15 gün içinde gelecekmiş sabırsızlıkla bekliyorum.

kararımı bu kadar kısa sürede almamda faydalı olduğu için donanım haber forum üyelerine teşekkür ediyorum
    bu konuda düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramconet -- 29 Şubat 2012; 21:34:07 >

• güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
  • hayırlı olsun kardeşim. Allah kazsız belasız kullanmak nasip eylesin.
  • http://www.fiat.com.tr/Images/Modeller/linea/foto/02.jpg

resimdeki gibi değil ama çöl gri :)

emotion plus 1.6 multijet 105 hp e5 aldım bugün :))  teşekkürler donanım haber

• Orada 0 km görmek isterdim ama fabrikadan böyle geldi...

• Hayırlı uğurlu olsun... Bayiden alırken benim Bravonun kmsini sıfırlamışlardı, linealarda da yaparlar diye düşünüyorum...
  • Bizde 2006 yılında Grande puntoyu teslim alırken bir defalığına mahsus olmak üzere kmyi sıfırladılar sizinkinide sıfırlamaları gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
  • ÇOK AKILICA BİR SEÇİM HAYIRLI OLSUN ARABAN ALTIN REŞAT GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarözbay

ÇOK AKILICA BİR SEÇİM HAYIRLI OLSUN ARABAN ALTIN REŞAT GİBİ

"
    Hamit Altın ile Reşat Altın, aynı fiyata sahiptirler. Bunların arasında hiç bir zaman bir farklılık gözlemleyemezsiniz.

Görünüş olarak her 2side farklı görünüşe sahiptir. En büyük farkları budur. Bununla beraber, 2sini birbirinden ayıran özellik;

Hamit Altın‘ı, II.Abdülhamid döneminde hicri 1932 senesinde basılmıştır. Daha sonra taht değişikliği olmuştur. Reşat dönemine geçilmiştir. Reşat döneminde ise Reşat Altın basılmıştır.

Bu 2 osmanlı altını ile yatırım yapmak isteyenler, Reşat ya da Hamit altın alabilir.
    "

:))

Linea Emotion Plus 1.6 105 HP E5 aracı yatırım için aldım keyfe yatırım :)))
    süper bir araç sorunsuz çok memnunum.

• arabadan memnun kaldınız mı
    yakıt tuketımı vb
    yorum yaarsanız sevınırım
    ben de arastırıyorum bu arabayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.