Şimdi Ara

'Emre bitti, sırada Arda var!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin, MTK Budapeşte ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, özellikle migros kale arkası tribünü olmak üzere bazı tribünlerde yer yer boşluklar göze çarptı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, ''Emre bitti, sıra Arda'da'' pankartı açtıkları görüldü..

sizce de hayal dünyasının bu kadar geniş olması anormal değilmi..

• arda ha.insan bari gurur yapar da rakibinin futbolcusunu övecek hareketlerde bulunmaz.(bu kadar övecek kendi takımına isteyecek ve stadında pankart açacak kadar)yuh artık.
  • Sorsan "Arda da futbolcu mu" derler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

arda ha.insan bari gurur yapar da rakibinin futbolcusunu övecek hareketlerde bulunmaz.(bu kadar övecek kendi takımına isteyecek ve stadında pankart açacak kadar)yuh artık.

uğur boral pankartı gördüyse feci bozulmuştur
  • Yanlız ince baktığında laf Emre'ye gidiyor.
  • niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR
  • herkesin ruhunu parayla sattığını düşünüyor olmaları beni hiç şaşıtmadı çünki zaten onlar için başarı banknottan ibaret kupadan değil !
    galatasaraylılık şükrü saraçoğlunda bir zamanlar goller atıp taraftarından küfürler yedigin takımın formasını taşımak değidir !
    gerçek galatasaraylı arda turan ' da bunu gayet iyi bilir !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arda için nekadar çok para versek bile gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR

aynen...

• ekşi sözlükteki bir entryden alıyorum:

bazılarının o kadar maddi imkana rağmen niye hala ikinci olduğunu en güzel anlatan pankarttır.
  • herkes burda ne kadar ahkam kessede paranın dini imanı yok beyler herkes metin oktay rıdvan dilmen değil aynı şeyler fb li oyuncular içinde geçerli
  • para para para,

hepsi profesyonel futbolcular. sonuçta aldıkları paraya bakarlar.

arda gerçekten iyi bir futbolcu ve ingiltere veya ispanyada 1 yıllıgına kiraya versin galata saray seneye avrupada en fazla bonservis üçreti ile satış yapmazsa ben hiç birşey bilmiyorum.

bu adamın kıymetini bilin kolay yetişmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

herkes burda ne kadar ahkam kessede paranın dini imanı yok beyler herkes metin oktay rıdvan dilmen değil aynı şeyler fb li oyuncular içinde geçerli

fenerli oyuncular yıllarca camiada olmadığı ve altyapıdan yetişmediği için sizinkiler yaparlar dediklerini de galatasaraylılar takımını da düşünür demeçlerine bir bakın isterseniz arda olsun mehmet olsun
  • quote:

niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR

Bir miktar abartmış olsanda doğru sonuçta 3-5 yıl sonra kendisi gelir tıpış tıpış.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

herkes burda ne kadar ahkam kessede paranın dini imanı yok beyler herkes metin oktay rıdvan dilmen değil aynı şeyler fb li oyuncular içinde geçerli

Fenerde de vardır elbet Gs'a gelmeyecek oyuncu ama o kişi Rıdvan değildir..Rıdvan'ı zaten bizim elimizden kapmışsınız
    Metin Oktay zaten ayrı bir dünya...
  • ''Korkak tavuk Ortega'' pankartı kadar facia bir pankart. Emre fenere gelirse kombine mi yırtarım, lisanslı ürün almam, gider köprüden atlarım diyenlere bak. Bir an da sahiplenmişler Emre'yi, onu bırak Arda'ya göz dikmişler. Normalde sorsan '' Arda topçu mu lan, Can Arat'ın bile tekniği daha iyi derler.''
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Bir miktar abartmış olsanda doğru sonuçta 3-5 yıl sonra kendisi gelir tıpış tıpış.

ben öyle bişeymi dedim nereye geliyo arda fenerbahçeye gelceğini kastediyosan havanı alırsın bu bir,ben senin dediğin gibi arda fbye gelir diye bişey demedim buda 2.çünkü arda türkiye dönmycek kadar iyi bi oyuncu olucak.şu anda o kadar zorladınız nihatı alabildiniz mi hayır.ardayı almak daha zor olcak,ardaya transfer teklifi etmek bile anlamsız olcak aynen şu anda bi messiyye teklif etmek gibi.you got it?

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

''Korkak tavuk Ortega'' pankartı kadar facia bir pankart. Emre fenere gelirse kombine mi yırtarım, lisanslı ürün almam, gider köprüden atlarım diyenlere bak. Bir an da sahiplenmişler Emre'yi, onu bırak Arda'ya göz dikmişler. Normalde sorsan '' Arda topçu mu lan, Can Arat'ın bile tekniği daha iyi derler.''

Uğur Boral olacak orası

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

ben öyle bişeymi dedim nereye geliyo arda fenerbahçeye gelceğini kastediyosan havanı alırsın bu bir,ben senin dediğin gibi arda fbye gelir diye bişey demedim buda 2.çünkü arda türkiye dönmycek kadar iyi bi oyuncu olucak.şu anda o kadar zorladınız nihatı alabildiniz mi hayır.ardayı almak daha zor olcak,ardaya transfer teklifi etmek bile anlamsız olcak aynen şu anda bi messiyye teklif etmek gibi.you got it?

Sakin ol ne demek istediğimi tam anlamamışsın(pek açık yazmamışım),yazdığım ilk cümle alıntaya hitabendi neyse önemli değil.Herşeyi zaman göstericek bir kupadaki performansla göklere çıktığı gibi başka bir kupada yerlerede düşebilir.Nihat için ne kadar zorladığımızı nerden biliyorsun transfer görüşmelerinde bulundun mu?Fener'e geleceğinin bahsi bile edilmezken Emre geldi bütün oyuncalar pro. artık avrupaya çıkıp 3-5 yıl istediğini bulamazsa Türkiye dönebilir.Şartlar uygunlaşırsa Fener'e de gelebilir.Milli takımdaki diğer oyuncularda en az Arda kadar ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR bunuda bil.
    Not:İngilizce cümle kurarak hava yapmaya çalışman bir hayli gereksiz

• quote:

Senin Arda Hakkındaki yorumlarını gördükçe içim açılıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.