Şimdi Ara

'Emre bitti, sırada Arda var!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir Fenerbahçeli olarak saçma ve anlamsız buluyorum pankartı ama senin sözlerinde en az onun kadar hatta ondan daha anlamsız olmuş. arda gerçek galatasaraylıymışta gelmezmiş te... bu adamlar para için futbol oynuyor sizin keyfiniz için değil. menfaati nerede ise gün gelir oraya gidebilir. bunda ben anormal bir taraf göremiyorum. koç grubunda çalışan biri sabancıya gitse şaşırmayan toplum, galatasarayda oynayan fenere gelirse ayıplıyor. 2 çuval patatese memleketini satan insanların yaşadığı ülkede, milyon eurolar için klüp değiştiren adamların tukaka edilmesinin mantığını belki bir sosyolog günün birinde açıklar bize. tabi aklı başında biri buna bir mantık bulabilirse.

arda benim çok beğendiğim, hatta galatasarayda tek beğendiğim oyuncudur. galatasarayda kalırsa da, yurtdışında ya da başka bir takımda oynarsa da sonsuz başarılar dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

O iş biraz yaş işte. Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimali Arda'nın Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden daha yüksek. Arda gerçek GALATASARAY'lıdır. Kimse de gelip burada bana profesyonellikmiş, paraymış, zartmış, zurtmuş demesin. İleride bir gün Şubat 30 çekerse belki Arda o zaman gelir. Gerçi Şubat 30 çekse bile gelme ihtimali yok.

• Fenerbahçenin ardayı transfer etmek için gerekli ekonomik gücü yok

şu an arda nın normal bonservisi 20 milyon fener talip olsun ayni ligde oldugu için adnan en az 80-100 milyon euro ister

bunuda fener veremez, klübü satsınlar yine alamazlar
  • "Lig TV muhabiri Pınar Argun soruyor; "Emre Belözoğlu, Galatasaray ile bütünleşmiş bir isim. Şimdi Fenerbahçe'de. Günün birinde aynı şeyleri sen de yaşayabilir misin?"Arda'nın cevabı net: "Bunlar bana çok uzak şeyler. Ben, beni sevenleri üzmem!""

• quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

@inonu88
    Hayır dostum gayet agresifçe cevap vermiştin.Arda'yı sindirip sindirmeme gibi bir durumum ama bana göre biraz arda senin gözlerini kör etmiş gibi geldi c.ronaldoya'la kıyasladığına göre kör olmuşta.Orda ben nihatı istediğimizi nerden biliyorsun demedin ne kadar zorladığımızı nerden biliyorsun dedim.Belki sadece fikir götürüldü uğraşılmadı o kadar zorlanıpta alamadığımızı iddaa ediyorsun ki o ligin gol kralını aldığımızı unutuyorsun esas ilginçlik budur işte.Arda iyi bir oyuncudur nasıl bir ara uğur boral sevilla maçlarında parladıysa ardada bu kupada parlamıştır (ikisini kıyaslamıyorum) her zaman bu performansta oynayacağı garanti değildir, nitekim ardayı ligde böyle göremiyoruz.İngilizcemde iyidir ben orda alaycı bir tavırla u got it yazmana takıldım sanki bana bir ders vermişsin gibi.

futbol fikirlerimizi bir kenara bırakalım onlar ayrı şeyler,eğer agresifçe cevap vermiş izlenimi bırakmış ve o yazdığım ingilizce cümleyle senle dalga geçiyo izlenimi bıraktıysam(amacaım kesinlikle bu değildi) özür dilerim kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR

katılıyorum arkadasım ARDA gıbı adam yoq turkıyede tabıkı SEMIHde unutmamak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

Fenerbahçenin ardayı transfer etmek için gerekli ekonomik gücü yok

şu an arda nın normal bonservisi 20 milyon fener talip olsun ayni ligde oldugu için adnan en az 80-100 milyon euro ister

yok artık..

bi kere Ardanın şuanki değeri max 20 diyelim;25-30milyon euro arası Fener Ardayı renklerine bağlar;Ardada 2 katı para alsın direk formayı giyer..bu kadar fanatik konuşmayın;futbolcularda işini biliyor taraftarı iyi gaza getiriyor böyle işte..
  • Bazı Ardadaşlar Ardayı Ligde böyle göremiyoruz demiş.Arda GS dada Euro 2008 deki gibi oynuordu.Sİz Gs ın maçları izlemesseniz göremessiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

Fenerbahçenin ardayı transfer etmek için gerekli ekonomik gücü yok

yok artık..

bi kere Ardanın şuanki değeri max 20 diyelim;25-30milyon euro arası Fener Ardayı renklerine bağlar;Ardada 2 katı para alsın direk formayı giyer..bu kadar fanatik konuşmayın;futbolcularda işini biliyor taraftarı iyi gaza getiriyor böyle işte..

Fenerli olduğun için tek değerin para olduğunu sanıyorsun değil mi?

Zamanında Hakan Şükür'e de verdi Ali Şen para gitseydi o da giderdi.Arda'yı bazı paragözlerle karşılaştırmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: caaglar6

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR

katılıyorum arkadasım ARDA gıbı adam yoq turkıyede tabıkı SEMIHde unutmamak lazım

kardeşim fikrimi kabul ettiğin için memnun oldum ama semihle ardanın adını aynı yerde anmamak lazım,sadece semih değil türkiye ligindeki herhangi bi oyuncuylada adını anmam çünkü arda başka bir sınıfta,katagoride.ben onda sergenin yeteneklerini görüyorum.bugün bi fransa milli takımında arda olsa en az yarı final görürdü çünkü o tarz bi oyuncunun eksikliğini çekiyolar.

• quote:

Orjinalden alıntı: R4MOS

herkesin ruhunu parayla sattığını düşünüyor olmaları beni hiç şaşıtmadı çünki zaten onlar için başarı banknottan ibaret kupadan değil !
    galatasaraylılık şükrü saraçoğlunda bir zamanlar goller atıp taraftarından küfürler yedigin takımın formasını taşımak değidir !
    gerçek galatasaraylı arda turan ' da bunu gayet iyi bilir !!!

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: severussnape

ekşi sözlükteki bir entryden alıyorum:

bazılarının o kadar maddi imkana rağmen niye hala ikinci olduğunu en güzel anlatan pankarttır.

+984765744302134
  • FB ye filan gelmez...

Gelsin FB li olurum...O kadar güveniyorum bu konuda Arda ya...Avrupa ya gidebilir, saygı duyarım...Ama kesinlikle FB ye gelmez...Bu kadar açık ve net...Arda nın açıklamalarını izlemiş herkes bunu rahatlıkla söliyebilir...Gerçekten yürekten GS lı....

• arda demişti türkiyede gs den başka bir kulüpte oynamak istemiyorum demişti
  • Fenerliler hep istemiştirler, Hakan Şüküründe Erol isimli bi başkanları vardı, o azmı koştui peşinde. Hakan her keresinde başka takımda oynamam demiştir oynamamıştırda.
    Emreye gelince, Galatasaraylılar da hatırlar, o da ben başka bir takımda oynamam diye İtalyada bile söylüyordu. Türkiyeyi düşünmüyorum, gelirsem de Galatasaray demiştir hep.

İyi demiştir de niye Fenerbahçededir. Dimi :) Soru bu şimdi.

Söyleyeyim size , niye ordadır. Çünkü her giden futbolcuyu Galatasaray geri almamaktadır arkadaşlar. Emre gittikten sonra yönetimi eleştiren birkaç demeci nedeniyle yönetim içinde de tartışmalara neden olan, dönmek istersede kesinlikle Galatasaraya kabul edilmemesi kararlaştırılan bir futbolcudur. O televizyonlardaki demeçlerinin acısını bu transferde çekti.

Belki biliyorsunuzdur, Emre Fenerbahçe talip oldu diye oraya gitmedi, kendisi Galatasaray kulubüne haber göndererek bu sene Türkiyeye ve Galatasaraya dönmek istediğini başkan ve yönetime haber olarak ulaştırmıştır.Ama bizim yönetimimiz kendisine onu Galatasarayda düşünmediklerini net birşekilde söylemiş, menaceri de ama bakın fb ye gideriz şeklinde bilgilendirme yapmasına rağmen, Galatasaray yönetimi valla nasıl yaparsanız yapın, sizin için hayırlı olsun diye geri çevirmiştir bu talebi. Öyle ya, futbolcu külübü bırakıp giderken profesyonel gidebilir deniyor, geri döneceği zamanda Galatasaray kulubü gayet güzel profesyonelce düşünüp geri almıyor.

Galatasaray kulübü geri almayınca nereye gidilir, fb ye dimi, İşte o da oraya gitti, aynı Fatih Akyel gibi :)
    Fatih Akyelde devre arasında transfer olmak istemiş ve Galatasaray kulübünü aramışıtı, ona da aynı şey söylenmişti. O da güya Galatasaraylıları pişman etmek için kendince oraya hemen imza atıp transfer olmuştu. Ama o mu pişman, Galatasaraylılar mı pişman, işte herşey ortada.

Yani Emrede aynı şekilde hareket etmiştir. Kısacası istenenler Galatasaraya, istenmeyenler fb ye.
    Ardaya gelince, şimdiki gibi taraftara kendini kabul ettirmiş, ahlaklı,külübe yakışan davranışlar sergileyen, saygılı tavrını koruduğu sürece, Avrupada hangi külübe giderse gitsin geri dönmek istediğinde Galatasaray kulübünde para sorun değildir.

Özetle şudur, Galatasaray kulubü futbolculuğu sonrasında da camia ve külüp içinde yeni görevler vereceği her futbolcuyu mutlaka takımına geri almıştır, örnekleri vardır hiçbir zaman dışarıda bırakmamıştır.
    Arda eğer kendine idol olarak Metin Oktayı seçtiyse, merak etmesin ne o gider, ne kimse bırakır.

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalb

Fenerliler hep istemiştirler, Hakan Şüküründe Erol isimli bi başkanları vardı, o azmı koştui peşinde. Hakan her keresinde başka takımda oynamam demiştir oynamamıştırda.
    Emreye gelince, Galatasaraylılar da hatırlar, o da ben başka bir takımda oynamam diye İtalyada bile söylüyordu. Türkiyeyi düşünmüyorum, gelirsem de Galatasaray demiştir hep.

Söyleyeyim size , niye ordadır. Çünkü her giden futbolcuyu Galatasaray geri almamaktadır arkadaşlar. Emre gittikten sonra yönetimi eleştiren birkaç demeci nedeniyle yönetim içinde de tartışmalara neden olan, dönmek istersede kesinlikle Galatasaraya kabul edilmemesi kararlaştırılan bir futbolcudur. O televizyonlardaki demeçlerinin acısını bu transferde çekti.

Belki biliyorsunuzdur, Emre Fenerbahçe talip oldu diye oraya gitmedi, kendisi Galatasaray kulubüne haber göndererek bu sene Türkiyeye ve Galatasaraya dönmek istediğini başkan ve yönetime haber olarak ulaştırmıştır.Ama bizim yönetimimiz kendisine onu Galatasarayda düşünmediklerini net birşekilde söylemiş, menaceri de ama bakın fb ye gideriz şeklinde bilgilendirme yapmasına rağmen, Galatasaray yönetimi valla nasıl yaparsanız yapın, sizin için hayırlı olsun diye geri çevirmiştir bu talebi. Öyle ya, futbolcu külübü bırakıp giderken profesyonel gidebilir deniyor, geri döneceği zamanda Galatasaray kulubü gayet güzel profesyonelce düşünüp geri almıyor.

Galatasaray kulübü geri almayınca nereye gidilir, fb ye dimi, İşte o da oraya gitti, aynı Fatih Akyel gibi :)
    Fatih Akyelde devre arasında transfer olmak istemiş ve Galatasaray kulübünü aramışıtı, ona da aynı şey söylenmişti. O da güya Galatasaraylıları pişman etmek için kendince oraya hemen imza atıp transfer olmuştu. Ama o mu pişman, Galatasaraylılar mı pişman, işte herşey ortada.

Yani Emrede aynı şekilde hareket etmiştir. Kısacası istenenler Galatasaraya, istenmeyenler fb ye.
    Ardaya gelince, şimdiki gibi taraftara kendini kabul ettirmiş, ahlaklı,külübe yakışan davranışlar sergileyen, saygılı tavrını koruduğu sürece, Avrupada hangi külübe giderse gitsin geri dönmek istediğinde Galatasaray kulübünde para sorun değildir.

Özetle şudur, Galatasaray kulubü futbolculuğu sonrasında da camia ve külüp içinde yeni görevler vereceği her futbolcuyu mutlaka takımına geri almıştır, örnekleri vardır hiçbir zaman dışarıda bırakmamıştır.
    Arda eğer kendine idol olarak Metin Oktayı seçtiyse, merak etmesin ne o gider, ne kimse bırakır.

yönetimdesin galiba geçen konuşmalara kadar buraya aktarıyorsun bundan 8 sene önce de emre fenere gelmez deniyordu ama geldi 8 sene sonrada ardanın gelmeyeceğinin garantisi yok

• Değerli kardeşim, benim anlattığım şeyler geçtiğimiz sekiz sene içinde olup bitenler, eğer bu işlerle ilgilenen biriysen bu yorumları geçtiğimiz sekiz seneye baktığında görürsün zaten, hatırlamıyormusunuz Fatih Galatataraylı yöneticilere telefon üstüne telefon ettiğini, hayır cevabı alıncada o zaman ben Fenerbahçeye imza atıyorum dediğini, onlarda naparsan yap demişler, bunları yazdı gazeteler yorumlarla birlikte o tarihlerde, Emreninki de yazıldı çizildi, kimse bilmezken Galatasaraylı yöneticiler Emrenin fb ile imzalayacağını biliyormuş, gazete yazdı, yorum yapıldı, inkar eden çıkmadı. Demekki izlemiyorsun bunları, sadece başlıklara bakıyorsun sen. Yönetimde olmaya gerek yok, yorumları ve haberleri iyi izlersen sende bilebilirsin bunları kardeşim.
    İkincisi kim nereye giderse gitsin, işte gidenler ortada. 8 sene sonra Arda gidecekse gitsin fb ye. Kendi bilir, gidenlerin durumu ortada. Galatasaray en verimli çağlarında onlardan alacağını alıyor, fb ye gidenlere ya bi devre ya iki devre ancak tahammül edebiliyor, sonuçlara bakınca görürsünüz:) Önemli olan o değere bugün sahip olabilmek, her futbolcunun en iyi bir dört senesi vardır, bunlarda Galatasaray'a kısmet oluyor. Neden sizce:)
    quote:

Orjinalden alıntı: n4s1l1m

quote:

Orjinalden alıntı: kemalb

Fenerliler hep istemiştirler, Hakan Şüküründe Erol isimli bi başkanları vardı, o azmı koştui peşinde. Hakan her keresinde başka takımda oynamam demiştir oynamamıştırda.

yönetimdesin galiba geçen konuşmalara kadar buraya aktarıyorsun bundan 8 sene önce de emre fenere gelmez deniyordu ama geldi 8 sene sonrada ardanın gelmeyeceğinin garantisi yok

• Aslan'ın genç yıldızı Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların açtığı "Emre bitti, sıra Arda'da" pankartına FANATİK aracılığıyla en net cevabı verdi.

Herkesin hayali o
    Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı. Fenerbahçeliler’in bu dileğine Arda, FANATİK aracılığıyla yanıt gönderdi.

‘Üzmeyeceğim...’
    Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim... Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylı’yım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”

kaynak: fanatik

• işte arda
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4MOS

Aslan'ın genç yıldızı Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların açtığı "Emre bitti, sıra Arda'da" pankartına FANATİK aracılığıyla en net cevabı verdi.

Herkesin hayali o
    Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı. Fenerbahçeliler’in bu dileğine Arda, FANATİK aracılığıyla yanıt gönderdi.

‘Üzmeyeceğim...’
    Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim... Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylı’yım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”

kaynak: fanatik

BU fenerliler ne kadar yüzsüz ne olcak imam dan feyz almışlar demekki :d

• Arda ,Sabri,Ümit Karan ,Hasan Şaş bunlar sadece Galatasarayda futbolcu değil fanatik Galatasaray taraftarıdır sanırım Meira söylemişti bu takımda coğu futbolcu bu takıma aşık ve taraftarı diye .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.