Şimdi Ara

'Emre bitti, sırada Arda var!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

koçumm ya kardeş takımmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4MOS

inonu88@

koçumm ya kardeş takımmm

Saçmalamayın ..
  • O iş biraz yaş işte. Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimali Arda'nın Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden daha yüksek. Arda gerçek GALATASARAY'lıdır. Kimse de gelip burada bana profesyonellikmiş, paraymış, zartmış, zurtmuş demesin. İleride bir gün Şubat 30 çekerse belki Arda o zaman gelir. Gerçi Şubat 30 çekse bile gelme ihtimali yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

quote:

quote:

niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR

Bir miktar abartmış olsanda doğru sonuçta 3-5 yıl sonra kendisi gelir tıpış tıpış.

ben öyle bişeymi dedim nereye geliyo arda fenerbahçeye gelceğini kastediyosan havanı alırsın bu bir,ben senin dediğin gibi arda fbye gelir diye bişey demedim buda 2.çünkü arda türkiye dönmycek kadar iyi bi oyuncu olucak.şu anda o kadar zorladınız nihatı alabildiniz mi hayır.ardayı almak daha zor olcak,ardaya transfer teklifi etmek bile anlamsız olcak aynen şu anda bi messiyye teklif etmek gibi.you got it?

Sakin ol ne demek istediğimi tam anlamamışsın(pek açık yazmamışım),yazdığım ilk cümle alıntaya hitabendi neyse önemli değil.Herşeyi zaman göstericek bir kupadaki performansla göklere çıktığı gibi başka bir kupada yerlerede düşebilir.Nihat için ne kadar zorladığımızı nerden biliyorsun transfer görüşmelerinde bulundun mu?Fener'e geleceğinin bahsi bile edilmezken Emre geldi bütün oyuncalar pro. artık avrupaya çıkıp 3-5 yıl istediğini bulamazsa Türkiye dönebilir.Şartlar uygunlaşırsa Fener'e de gelebilir.Milli takımdaki diğer oyuncularda en az Arda kadar ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR bunuda bil.
    Not:İngilizce cümle kurarak hava yapmaya çalışman bir hayli gereksiz

ben sakinim kardeşte sen biraz ardayı içine sindirememiş gibisin.elbette milli takımdaki her oyuncu değerlidir ama herkes arda değildir.nihatın transfer görüşmelerinde bulunmadım bulunmam mı gerekiyodu?yani bir haberin doğru olmadığına inanmak için direk orda bulunmak mı gerekiyo ilginç bi düşünce tarzı.istediğini bulamayan bi oyuncu elbette türkiyeye dönmek zorunda kalır mesela emre avrupada tutunamadı döndü,yada arif,hakan şükür herneyse.ona bi itirazım yok ama arda emreye falan benzemez.ARDA DÜNYA STANDARTLARINDA Bİ OYUNCU.

Not:you got it;ok,yes no gibi bişeydir ingilizce cümle kurmak sayılmaz dostum espiridir bi yerde sanki bütün metni ingilizce yazmışım gibi davranmayalım lütfen.ayrıca burdaki birçok kişinin nicki de ingilizce bunlar normal.

sevgiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

''Korkak tavuk Ortega'' pankartı kadar facia bir pankart. Emre fenere gelirse kombine mi yırtarım, lisanslı ürün almam, gider köprüden atlarım diyenlere bak. Bir an da sahiplenmişler Emre'yi, onu bırak Arda'ya göz dikmişler. Normalde sorsan '' Arda topçu mu lan, Can Arat'ın bile tekniği daha iyi derler.''

Uğur Boral olacak orası

Yok yok doğru yazmışım.

• quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Orjinalden alıntı: R4MOS

inonu88@

koçumm ya kardeş takımmm

Saçmalamayın ..

dostum inan bu yorumlarımın beşiktaşla galatasarayın kardeş takım olması kavramıyla hiç bi ilgisi yok.ben gördüğümü söylerim bi çok kişiden daha fazla beşiktaşlı olduğumada inanıyorum ama bunun beni kör etmesi gerekmiyor.inan arda fenerbahçede oynasaydıda bu görüşlerim geçerli olurdu.mesela ben şu anda beşiktaşla ilgili iyi bişey söylemiyorum çünkü dediğim gibi gördüğümü tarafsız yorumlarım.

• Dengesiz birinin açtığı bir pankart. Ben bir Fenerbahçeli olarak böyle düşünmüyorum.
  • Allah Allah görende adamlar hiç Fenerden topçu almamış sanır.

Yanlış bi pankart, arda uzak olsun ki ben emreyide istememiştim.
    Ancak sorun Bundan bile üstünlük mücadelesine girebilmeniz, işte burada çocukluğunuza inmek lazım.
    O zaman elinizde patlayan Fenerlileri hatırlarsınız; Haim Revivo ve Boliç gibi.
  • inonu88 objektifliğin hususunda seni tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

herkes burda ne kadar ahkam kessede paranın dini imanı yok beyler herkes metin oktay rıdvan dilmen değil aynı şeyler fb li oyuncular içinde geçerli

fenerli oyuncular yıllarca camiada olmadığı ve altyapıdan yetişmediği için sizinkiler yaparlar dediklerini de galatasaraylılar takımını da düşünür demeçlerine bir bakın isterseniz arda olsun mehmet olsun

EMRE, OKANBİ LAF VARDIR BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR DİYE

• quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

inonu88 objektifliğin hususunda seni tebrik ederim

çok teşekkür ederim.
  • Saçma bir pankarttı.Hatta pankart bile değildi.
    Zaten yanılmıyosam 4 kişi küçük kartonara tek kelime halinde yazmışlar.
  • Yazan arkadaşların kendi fikrini bağlar. Toplasan 3-4 kişidir. Gereksiz ve saçma bir pankart olmuş. Evet Arda iyi bir oyuncu, Fenerbahçe ya da x bir takıma tabi ki gidebilir profesyonel hayat sonuçta ama böyle saçma pankartlar açmanın da hiç alakası yok.

Takımlar arasında transfer olanları karaktersiz olarak suçlayanların aynı durumda kalsalar transfer olacaklarını bal gibi biliyorum. O yüzden boşuna çenenizi yormayın. Zaman herşeyi gösterir.
  • Onların hayallerinin bittiği yerde... bizim gerçeklerimiz başlar...

Misal: ARDA TURAN (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=150934) buyur burdan bak...
  • Bonservisini alsın gelsin kapımız açık.Gs'ye para vermez bizim kulüp..
  • Adnan Polat Galatasaray'în başında oldugu sürece fb Arda'yı alamaz.
  • bir fenerli olarak yanlış ve gereksiz buldum.Ne yani biz kendi yıldızlarımızı çıkaramaz mıyım?İlla galatasarayın ya da beşiktaşın çıkardığı yıldızlara mı göz dikmemiz gerekiyo?Gökhan gönül ne o zaman peki.Altyapımızdan ya da anadolu klüplerinden genç yaştaki yetenekli oyucuları alarak da kendi yıldızlarımızı çıkarabiliriz.Arda ya ihtiyacımız yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niye abi arda gibi bi oyuncuyu istemenin özellikle euro 2008 den sonra bi messiyi,ronaldoyu istemekten farkı kalmadıki.şimdi hadi canım falan diyceksiniz ama koskoca real madridin forum sitelerinde arda sayfalarca konuşuluyo.arda arjantinli olsa değeri 100 milyon euroydu şimdi.ardannın altyapıdan çıkması büyük şans yoksa türkiye liglerine gelmiycek kadar kaliteli bi oyuncu dışardan almaya kalksanız hem para yetmez hemde adam gelmez zaten.ARDANIN KIYMETİNİ BİLELİM O ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR

Bir miktar abartmış olsanda doğru sonuçta 3-5 yıl sonra kendisi gelir tıpış tıpış.

ben öyle bişeymi dedim nereye geliyo arda fenerbahçeye gelceğini kastediyosan havanı alırsın bu bir,ben senin dediğin gibi arda fbye gelir diye bişey demedim buda 2.çünkü arda türkiye dönmycek kadar iyi bi oyuncu olucak.şu anda o kadar zorladınız nihatı alabildiniz mi hayır.ardayı almak daha zor olcak,ardaya transfer teklifi etmek bile anlamsız olcak aynen şu anda bi messiyye teklif etmek gibi.you got it?

Sakin ol ne demek istediğimi tam anlamamışsın(pek açık yazmamışım),yazdığım ilk cümle alıntaya hitabendi neyse önemli değil.Herşeyi zaman göstericek bir kupadaki performansla göklere çıktığı gibi başka bir kupada yerlerede düşebilir.Nihat için ne kadar zorladığımızı nerden biliyorsun transfer görüşmelerinde bulundun mu?Fener'e geleceğinin bahsi bile edilmezken Emre geldi bütün oyuncalar pro. artık avrupaya çıkıp 3-5 yıl istediğini bulamazsa Türkiye dönebilir.Şartlar uygunlaşırsa Fener'e de gelebilir.Milli takımdaki diğer oyuncularda en az Arda kadar ALLAHIN TÜRKİYEYE ARMAĞANIDIR bunuda bil.
    Not:İngilizce cümle kurarak hava yapmaya çalışman bir hayli gereksiz

ben sakinim kardeşte sen biraz ardayı içine sindirememiş gibisin.elbette milli takımdaki her oyuncu değerlidir ama herkes arda değildir.nihatın transfer görüşmelerinde bulunmadım bulunmam mı gerekiyodu?yani bir haberin doğru olmadığına inanmak için direk orda bulunmak mı gerekiyo ilginç bi düşünce tarzı.istediğini bulamayan bi oyuncu elbette türkiyeye dönmek zorunda kalır mesela emre avrupada tutunamadı döndü,yada arif,hakan şükür herneyse.ona bi itirazım yok ama arda emreye falan benzemez.ARDA DÜNYA STANDARTLARINDA Bİ OYUNCU.

Not:you got it;ok,yes no gibi bişeydir ingilizce cümle kurmak sayılmaz dostum espiridir bi yerde sanki bütün metni ingilizce yazmışım gibi davranmayalım lütfen.ayrıca burdaki birçok kişinin nicki de ingilizce bunlar normal.

sevgiler.

Hayır dostum gayet agresifçe cevap vermiştin.Arda'yı sindirip sindirmeme gibi bir durumum ama bana göre biraz arda senin gözlerini kör etmiş gibi geldi c.ronaldoya'la kıyasladığına göre kör olmuşta.Orda ben nihatı istediğimizi nerden biliyorsun demedin ne kadar zorladığımızı nerden biliyorsun dedim.Belki sadece fikir götürüldü uğraşılmadı o kadar zorlanıpta alamadığımızı iddaa ediyorsun o ligin gol kralını aldığımızı unutuyorsun esas ilginçlik budur işte.Arda iyi bir oyuncudur nasıl bir ara uğur boral sevilla maçlarında parladıysa ardada bu kupada parlamıştır (ikisini kıyaslamıyorum) her zaman bu performansta oynayacağı garanti değildir, nitekim ardayı ligde böyle göremiyoruz.İngilizcemde iyidir ben orda alaycı bir tavırla u got it yazmana takıldım sanki bana bir ders vermişsin gibi.

• Bence olaylara biraz fazla duygusal yaklaşılıyor.. Sonuçta futbol dünya çapında oldukça büyük bir endüstri ve kulüpler de bu endüstrinin içindeki şirketler.. Futbolcular bir yerde (sözleşmeleri olduğu müddetçe) kulüplerin mal varlığı sayılır.. (bu lütfen yanlış anlaşılmasın sadece ekonomik açıdan değerlendiriyorum) Bu yüzden eğer şartlar oluşursa her futbolcu her takıma gitmekte özgür olmalıdır.. Ha bugün fb nin varsa Arda' ya verecek 50-60 milyon eurosu bence Galatasaray'ın Arda'yı satmasında hiçbir mahsur yoktur.. Nasıl olsa Galatasaray daha nice Emreler, Ardalar yetiştirecektir, yetiştiriyor da zaten ( eğer fiziğini geliştirebilirse Aydın daha da büyük bir yıldız olma potansiyeline sahip bence) .. Bir Galatasaraylı olarak Arda'yı gerçekten çok çok seviyorum ama şöyle bir gerçek de var ki Galatasaray'ı daha çok seviyorum ve eğer kulübümün menfaatleri varsa bu konuda bu kadar duygusal da düşünmem..

Ayrıca bir de şöyle bir konu var, ezeli rakibimizin bizim futbolcularımıza bu kadar imrenmesi, tribünlerde pankartlarını açması bence gurur duyulması gereken bir durum.. Ben bugüne kadar Galatasaray tribünlerinde fb oyuncularına yönelik böyle bir pankart gördüğümü hatırlamıyorum...(bu da yanlış anlaşılmasın fb den Galatasaray' a gelen oyunculara yönelik pankartlar açılmıştır tabi, ben oyuncu fb de oynarken asılan pankartları kastettim..)

Sevgiler, saygılar...

• @inonu88
    Hayır dostum gayet agresifçe cevap vermiştin.Arda'yı sindirip sindirmeme gibi bir durumum ama bana göre biraz arda senin gözlerini kör etmiş gibi geldi c.ronaldoya'la kıyasladığına göre kör olmuşta.Orda ben nihatı istediğimizi nerden biliyorsun demedin ne kadar zorladığımızı nerden biliyorsun dedim.Belki sadece fikir götürüldü uğraşılmadı o kadar zorlanıpta alamadığımızı iddaa ediyorsun ki o ligin gol kralını aldığımızı unutuyorsun esas ilginçlik budur işte.Arda iyi bir oyuncudur nasıl bir ara uğur boral sevilla maçlarında parladıysa ardada bu kupada parlamıştır (ikisini kıyaslamıyorum) her zaman bu performansta oynayacağı garanti değildir, nitekim ardayı ligde böyle göremiyoruz.İngilizcemde iyidir ben orda alaycı bir tavırla u got it yazmana takıldım sanki bana bir ders vermişsin gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.