Şimdi Ara

Emre hakaret gerekçesiyle suçlu bulundu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşaspor Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 8 bin 700 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu’nun, Kasımpaşaspor Sportif Direktörü Oğuz Erkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşması bugün yapıldı.
    Mahkeme, Belözoğlu’nun “bir daha suç işlemeyeceğine dair kanaat oluşmadığını” belirterek cezayı ertelemedi.

Duruşma sonunda mahkeme, Emre Belözoğlu’na, ‘hakaret’ suçunu aleni bir şekilde işlediğinin sabit görüldüğü gerekçesiyle 87 gün adli para cezası verdi. Hakim, 87 gün adli para cezasını da, günlüğü 100 liradan, 8 bin 700 liraya çevirdi. Ancak sanığın bir daha suç işlemeyeceğine dair kanaat oluşmadığını belirterek, cezayı ertelemedi.

http://amkspor.com/2014/03/19/emre-belozogluna-sok-ceza-275299/

• Sakız parası Emre için.
  • geçen haftada aziz yıldırım savcılara hakaretten ceza almıştı. onun konusu açıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Sakız parası Emre için.

Mentalitenizi tebrik ediyorum. Güle güle kullanın.

Ülkenin bu durumda (Siyasi-Ekonomik) olması aslında hiç de ilginç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Sakız parası Emre için.

Yav ne alakası var ? Adam iyi ki sövmüş mü yazmış ? Doğru olan bir şeyi söylemiş. O para sana, bana bile koymazken Emre'ye koyar mı sence ?
  • o ne biçim ceza lan.
  • Bunlarda bitmedi Emre derdi...Ama normal bir Selçuk a bakıyorlar birde daha yaşlı Emre ye...Hak veriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle adamları 8 bin ceza değil insan içinden uzaklaştırıcan
  • quote:

Sakız parası Emre için.

önemli olan bu yani.

Sonra kalkıp orada burada konulara futboldan, etikten, ahlaktan çok iyi bildiğini zannedip uzunca yazılar yazmıyorlar mı böyle insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşaspor Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 8 bin 700 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu’nun, Kasımpaşaspor Sportif Direktörü Oğuz Erkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşması bugün yapıldı.
    Mahkeme, Belözoğlu’nun “bir daha suç işlemeyeceğine dair kanaat oluşmadığını” belirterek cezayı ertelemedi.

Duruşma sonunda mahkeme, Emre Belözoğlu’na, ‘hakaret’ suçunu aleni bir şekilde işlediğinin sabit görüldüğü gerekçesiyle 87 gün adli para cezası verdi. Hakim, 87 gün adli para cezasını da, günlüğü 100 liradan, 8 bin 700 liraya çevirdi. Ancak sanığın bir daha suç işlemeyeceğine dair kanaat oluşmadığını belirterek, cezayı ertelemedi.

http://amkspor.com/2014/03/19/emre-belozogluna-sok-ceza-275299/

Ama federasyon ceza verme gereği duymuyor

AZİZ YILDIRIM DEMİRÖREN FEDERASYONU

• Adli yargı bu mu?
    TFF den iyi mi biliyor bizim mahkemeler. TFF nin ceza vermediği bir şeye ceza vermekte ne demek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

geçen haftada aziz yıldırım savcılara hakaretten ceza almıştı. onun konusu açıldı mı ?

yok la açılmadı hemen aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Sakız parası Emre için.

önemli olan bu yani.

Sonra kalkıp orada burada konulara futboldan, etikten, ahlaktan çok iyi bildiğini zannedip uzunca yazılar yazmıyorlar mı böyle insanlar

Önemli olan bu değil

hayatında hiç küfür etmemiş gibi davranıp sağa sola ahlak dersi vermek önemli olan.
  • Nasıl ceza sistemi bu?

Birisi asgari ücret alsada 8 bin mi ödeyecekti?

Dakikada 8 bin lira kazanan adama sövdü diye o kadar ceza veriyoliyor garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Sakız parası Emre için.

adam haklı aslında emre minimum 2,5 milyon euro kazanıyor yılda. buda demektir ki 7,5 milyon TL.
    2000tl alan bi memur desek yılda 24bin TL kazanıyor. şimdi oran orantı yapıyoruz.

7,5milyon 8,000
    24,000 x
    dersek. x buradan 25,6TL olur. yani 2000tl alan biri için 25tl ne ise emre için 8000tl aynı şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Nasıl ceza sistemi bu?

Birisi asgari ücret alsada 8 bin mi ödeyecekti?

Dakikada 8 bin lira kazanan adama sövdü diye o kadar ceza veriyoliyor garip

Tüm insanlar eşittir,her suçun da cezası bellidir.hapis cezası paraya çevrilmiş işte zengin olana 3 kat fazla hapis cezası mi verecekler?mantiksiz konusmussun.

ayrıca küfürden kim nerde ceza almis da.sanki ilk defa kufur eden birini gördünüz.baglac olarak ve yerine kufur kullanan bi milletiz,kufur edeni ayipliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sakız parası Emre için.

önemli olan bu yani.

Önemli olan bu değil

hayatında hiç küfür etmemiş gibi davranıp sağa sola ahlak dersi vermek önemli olan.

Benimle o adam bir mi? Ben okuluma giden, evimde takılan, ara sıra arkadaşlarımla çıkan bir adamım. Etki alanım maksimum 200 kişidir, o kadar bile yoktur.

Ama bu adam milyonların önünde kameralar önün ana bacı avrat giriyor. Pozisyonun hırsıyla ettiği küfürlere lafım yok, onlar normal. Ben de futbol oynarken biri sert girince küfür ediyorum ancak maçtan önce sonra, pozisyon geçtikten sonra, kısacası ortam sakinken bile tehditleri, küfürleri savuran bir insan bu.

O yüzden yine diyorum, boş konuşacağına, kör gibi bir şeyleri savunacağına erdemli olup hiç konuşma daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakız parası Emre için.

önemli olan bu yani.

Önemli olan bu değil

Benimle o adam bir mi? Ben okuluma giden, evimde takılan, ara sıra arkadaşlarımla çıkan bir adamım. Etki alanım maksimum 200 kişidir, o kadar bile yoktur.

Ama bu adam milyonların önünde kameralar önün ana bacı avrat giriyor. Pozisyonun hırsıyla ettiği küfürlere lafım yok, onlar normal. Ben de futbol oynarken biri sert girince küfür ediyorum ancak maçtan önce sonra, pozisyon geçtikten sonra, kısacası ortam sakinken bile tehditleri, küfürleri savuran bir insan bu.

O yüzden yine diyorum, boş konuşacağına, kör gibi bir şeyleri savunacağına erdemli olup hiç konuşma daha iyi.

Boş konuşan birisi var ise bu sensin.

Seninle o adam bir değil doğru sen kimsin ki ?

Karşı taraf seni kızdıracak seni tahrik edecek sen küfür edecek ve suçlu olan yine sen olacaksın. yav he he

Suçlu aranırken tek tarafa bakılmaz 2 tarafa da bakılır Emre'nin yaptığı davranış yanlış doğru olduğunu savunduğum falan yok ve bu para emre için sakız parası bunu yazmamda da sakınca yok.

ve tekrar söylüyorum küfür eden kişilerin Emre ahlak dersi vermesi kadar KOMİK bir şey yok

• Ben bu olay için konuşmuyorum. Her olayda zaten karşı taraf hatalı, hep karşı taraf tahrik ediyor, suçlu. Emre'nin hiç bir olayda suçu yok.

Bu arada ahlak anlayışımı, etik duruşumu, ne kadar küfür edip etmediğimi, bakış açımı her şeyi mükemmel bir şekilde bildiğin için de böyle açık yorumlar yapabiliyorsun.

Benim etki alanım az dedim, Emre'nin fazla dedim. Yoksa bazıları gibi eziklik psikolojisi içinde değilim, çok şükür.

Onun parası, bunun kariyeri, şusu busu bir insanı gözümde yüceltmez.
  • quote:

Ben bu olay için konuşmuyorum. Her olayda zaten karşı taraf hatalı, hep karşı taraf tahrik ediyor, suçlu. Emre'nin hiç bir olayda suçu yok.

Bu arada ahlak anlayışımı, etik duruşumu, ne kadar küfür edip etmediğimi, bakış açımı her şeyi mükemmel bir şekilde bildiğin için de böyle açık yorumlar yapabiliyorsun.

Benim etki alanım az dedim, Emre'nin fazla dedim. Yoksa bazıları gibi eziklik psikolojisi içinde değilim, çok şükür.

Onun parası, bunun kariyeri, şusu busu bir insanı gözümde yüceltmez.

Emreyi her olayda savunduğumu nereden çıkartıyorsun o zaman ? '' Sakız parası '' dedim ve doğru bir şey dedim olayı buraya kadar çeken birisi var ise o da sensin

Benim emre ye bakış açımı mükemmel bir şekilde bildiğin içinde bana direk sallama gereksinimi duydun.

neyse tartışmaya gerek yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.