Şimdi Ara

emule da kredileri öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar emule plus kullanıyorm.emule de bu sıralarda fln öncelik sağlayan kredileri enrden öğreniyoruz??

• arkadaş çok iyi bi konuya değinmiş bende merak ediyorum böyle birşey mümkünmü
  • bildiğim kadarıyla mümkün değil
  • mümkün değil official emule ün yardım dosyalarını okursanız anlarsınız öünkü krediler karşı tarafta yani upload yaptığnız kişinin bilgisayarında saklı başkalarının kredileri de sizde bu neden le mümkün değil
  • başka 1 forumda 1 arkadş şunu söylemişti..tam emule açılırken günlükte 1 yazı yazıyo..krediler yüklendi ... kullanıcı tanınıyor diyee birşey dkkat ettm o .. rakamı açtıkça artıyor...yani onun kredi olm ihtilami yüksek ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLmkLc

başka 1 forumda 1 arkadş şunu söylemişti..tam emule açılırken günlükte 1 yazı yazıyo..krediler yüklendi ... kullanıcı tanınıyor diyee birşey dkkat ettm o .. rakamı açtıkça artıyor...yani onun kredi olm ihtilami yüksek ne dersiniz?

arkadaşım onlar senin known clientların yani sana upload yapan kişiler yani başkalarının kredileri anlatmaya çalıştığım bu ancak başkalarının sende olan kredilerini görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METAL -- 14 Şubat 2006 19:41:57 >
  • sen goremessın ama
    sana baglanıp senden bısey cekenler ogrenebılır bu da zor
    ben 6 aydır denıyorum olmuyooooooooo
    zaten gerekte yok bı muddet sonra hız alıp basını gıdıyo
    puanın olsa ne olurkı hızın 256 olduktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kredi olayı tam olarak nedir birisi açıklayabilir mi?nasıl öncelik sağlıyor ve nasıl kredi artırılıyor paylaşım yaptıkça filan mı artıyor?Emuleden bir türlü verim alamayan birisi olarak soruyorum
  • emule de upload yaptıkça yaptığın kişiden kredi kazanırsın böylece sırada senin daha önlere alınmanı sağar kredi sadece upload yaptığın kişiye özeldir yani yapmadığın kişiden kredi alamazsın senin kredilerin upload yaptığın kişinin clients.met dosyasında saklanır karşı tarafın kredileri de seninkinde saklanır kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.