Şimdi Ara

EMULE NE?? , TORRENT NE??....ARESTEN , VS. FALAN FARKLARI NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu programların özelliği nedir acaba??
    Yararları - zararları - farkları neler???

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 23 Nisan 2005, 17:39:13 >

• E Mule : Dünyada aradığın her filmi, mp3, videoyu, konseri bulabileceğin en geniş p2p programı.Ama kullanması dert.Kullanmak için port açman lazım.Ares te bunu aynısı

Torrent ise : İstedğin filmi müziği videoyu sitelerden indirirsin.Torretn kullanan programlarda kullanırsın.örn :www.torrentspy.com Buradan indirmek istediklerini torrent programında açarsın ve indirmeye başlarsın.Emuledan Aresten farkı ne indirdiğini göremezsin
  • Torrent'e arama özelliği kazandırılmış olan EXEEM PBLIC BETA 0,24 çıktı, alayına 10 basar, yakında en yüksek download oranına sahip olacak.. TAVSİYEM KURUN..!!! Torentin abidik kubidik dalgaları ile uğraşmaman için süper bir arama motoru çakmışlar...

Yalnız dün akşam SP2'yi kurdum hala çalıştıramadım şimdi onunla uğraşıyorum.. Ama daha önce 2-3 download yaptım, SÜPPERR diyebilirim..!!!
  • Şunuda ekliyeyim, şuan TORENT dosya paylaşım platformları arasında en iyi, en güvenli ve en hızlı yapıya sahip, bunu 2 gündür okuduğum 3 dergiden edindiğim bilgilere göre yazıyorum ve tavisiyem PCWORLD nisan sayısını edinin bu konuyu irdelemişler ..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcel Woods

Torrent'e arama özelliği kazandırılmış olan EXEEM PBLIC BETA 0,24 çıktı, alayına 10 basar, yakında en yüksek download oranına sahip olacak.. TAVSİYEM KURUN..!!! Torentin abidik kubidik dalgaları ile uğraşmaman için süper bir arama motoru çakmışlar...

Yalnız dün akşam SP2'yi kurdum hala çalıştıramadım şimdi onunla uğraşıyorum.. Ama daha önce 2-3 download yaptım, SÜPPERR diyebilirim..!!!

Bu tamamen tercih meselesi. Azureus da kullandım, Torrentstorm da ama hiçbirine kafam yatmadı. Bana en kolay gelen Bitcomet oldu. Sorunsuz kurdum çalıştırdım ve çekmeye başladım. Ha bu arada Exeem' i de indirip deneyeceğim.

• trackerların kalitesi önemli tabiki üyeliksiz verilen torrentlerde genelde seeder oranı çok düşük oluyor ve hız epeyce düşebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189®

trackerların kalitesi önemli tabiki üyeliksiz verilen torrentlerde genelde seeder oranı çok düşük oluyor ve hız epeyce düşebiliyor.

+1 şu anda 3 seeder olmasına rağmen hızım 20kb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ben küçük çapta filmler veya oyunlar indirmek istiyosam Emule 'yi mi yoksa Torrent' i mi yüklemeliyim..
  • emule de sıra olayı var bence ares yada bearshare programlarını kullan kesinlikle tavsiye ederim ama bilgisayarına hiç res atmıyor yada kapamıyorsan tabiki emule rulez
  • ikisinde de aradığın herşeyi bulabilirsin ve ikisinde de hızlı bağlantı için port açman gerekiyor

bir bilgisayarda olmazsa olmazlardan

ares - emule - torrent programı artık istemediğin kadar veriye ulaşabilirsin

önce ares i dene sonra filmler için torrente bak filmler için sample dosyasını ilk indir ordan aradığın filmmiymiş bakarsın sonra devam

emule de de her türlü arşiv var
  • ben bu dediğiniz programların hepsini kurmuştum ama bi tek aresi kullanabiliyom çünkü hiç bişey yapmam gerekmiyo.arkadaşın biri port açmak lazım demiş ben arese port a.madım kullanabiliyorum.hala torrrent emule bunlardan bişey anlamış değilim.
    millet çatır çatır vizyon filmleri indiriyorr!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: okeyn

ben bu dediğiniz programların hepsini kurmuştum ama bi tek aresi kullanabiliyom çünkü hiç bişey yapmam gerekmiyo.arkadaşın biri port açmak lazım demiş ben arese port a.madım kullanabiliyorum.hala torrrent emule bunlardan bişey anlamış değilim.
    millet çatır çatır vizyon filmleri indiriyorr!!!!!

emule yada overneti de port açmadan kullanabilirsin ama çok yavaş download yaparsın eğer port açmadan direk kullanmak istiyorsan dediğin gibi ares yada bearshare kullan bearshare de iyidir...

• Emulede sıra ve yavaş hız olayı olmasa hepsini ezer geçer.Kaynak bakımından çok fazla zaten.
  • peki nedir bu port açma olayı nasıl yapılır.bizde kullanak emule.modemim usb ona göre bunla alakalı sanırım.
  • strong dc++ rulezzzzz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: guray1981

strong dc++ rulezzzzz.....

emule ile cd++ =

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.