Şimdi Ara

EN ALINASI SIFIR ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyorum... ben de sıfır bir araç almayı düşünüyorum..ikinci el araçlara güvenim yok...ve de uzun süre (5-10 yıl) kullanmayı düşünüyorum... çok yönlü olarak düşünüldüğünde araç bedelinin tamamına yakınını kredi çekerek en az paraya alınacak en uygun araç ne olmalıdır...yılda 5.000 - 10.000 km yapmayı düşündüğüm için dizel araç yerine az yakan benzinli veya benzin+lpg alternatifi benim için daha uygun görünüyor... önerilerinizi bekliyorum.

• 1.2 tsi leon
    1.2 tsi skoda fabia
    honda civic - jazz
    mitsubishi colt - lancer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 18 Mart 2011; 10:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

1.2 tsi leon
    1.2 tsi skoda fabia
    honda civic - jazz
    mitsubishi colt - lancer
    teşekkürler... ancak bu modeller benim ödeme gücümün üzerinde belki limit belirtmem gerekirdi..20.000 - 30.000 bant aralığı benim için uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozyavuz

teşekkürler... ancak bu modeller benim ödeme gücümün üzerinde belki limit belirtmem gerekirdi..20.000 - 30.000 bant aralığı benim için uygun olacaktır.

Alıntıları Göster
    Şuanda en cazibi Linea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Şuanda en cazibi Linea.

Alıntıları Göster
    Hocam al keyfine bak...Yılda max 7.000 km yapıyoruz dizele ihtiyacımız yoktu en ekonomik benzinliyi bulduk aldık..
    Şehir içinde 7.0 lt/100 km civarı değerlerde dolaşınca bana teşekkür edersin içinden

EN ALINASI SIFIR ARAÇ

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Hocam al keyfine bak...Yılda max 7.000 km yapıyoruz dizele ihtiyacımız yoktu en ekonomik benzinliyi bulduk aldık..
    Şehir içinde 7.0 lt/100 km civarı değerlerde dolaşınca bana teşekkür edersin içinden

EN ALINASI SIFIR ARAÇ

Alıntıları Göster
    Fiesta, Fabia, Grande Punto, Clio III, Colt, Era, Symbol, Sandero ve Logan.. Madem 20 - 30 bin aralığı dedin, bunlar arasından birisi işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Fiesta, Fabia, Grande Punto, Clio III, Colt, Era, Symbol, Sandero ve Logan.. Madem 20 - 30 bin aralığı dedin, bunlar arasından birisi işini görür.

Alıntıları Göster
    Astra HB Classic
    III 1.4i 16V - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 34.561

biraz daha kat bunu al kendisini ispatlamış oturaklı sağlam bir c sınıfı , konforu yol tutuşu vs si ona göre olur uzun süre kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Astra HB Classic
    III 1.4i 16V - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 34.561

biraz daha kat bunu al kendisini ispatlamış oturaklı sağlam bir c sınıfı , konforu yol tutuşu vs si ona göre olur uzun süre kullanırsın

Alıntıları Göster
    benzinli araca çok para verme bence.
    ikinci el düşün derim.temiz honda city falan güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çardakçı

benzinli araca çok para verme bence.
    ikinci el düşün derim.temiz honda city falan güzel olur.

Alıntıları Göster
    @mozyavuz ikinci el araçlara güvenmiyorum demişsin ama bence sıkıntı olmaz biraz araştırıp ekspertiz yaptırdınmı sıkıntı cıkmaz gibime geliyo, ben 2007 dizel c4 aldım 52.000 km de şu an için sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

@mozyavuz ikinci el araçlara güvenmiyorum demişsin ama bence sıkıntı olmaz biraz araştırıp ekspertiz yaptırdınmı sıkıntı cıkmaz gibime geliyo, ben 2007 dizel c4 aldım 52.000 km de şu an için sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Benzinli olacağını yazmışsınız ama benzinli fiyatına C sınıfı dizel linea 29.000- 30.000 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Benzinli olacağını yazmışsınız ama benzinli fiyatına C sınıfı dizel linea 29.000- 30.000 TL.

Alıntıları Göster
    eğer sıfır alacaksanız hybrid araçlardan almanız avantajlı olur. çünkü hybridler 1-2 sene içinde yaygınlaşacak ve diğerleri çöp teknoloji olacak. bence bu dönemde sıfır otomobil almak mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

eğer sıfır alacaksanız hybrid araçlardan almanız avantajlı olur. çünkü hybridler 1-2 sene içinde yaygınlaşacak ve diğerleri çöp teknoloji olacak. bence bu dönemde sıfır otomobil almak mantıklı değil.

Alıntıları Göster
    Fiat da lpg kiti takmaya başlamış, fiat düşünürseniz.
  • quote:

bunun ulkemizde yayginlasmasi ne kadar zaman alir sizce? 1-2 senede yayginlasmasi imkansiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

bunun ulkemizde yayginlasmasi ne kadar zaman alir sizce? 1-2 senede yayginlasmasi imkansiz.

Alıntıları Göster
    normalde yaygınlaşması 10 senelik bir geçiş dönemini alabilirdi. ama bence bu kadar sürmeyecek çok kısa sürede hybrid araçlar yaygınlaşacak. bunun belirtilerini de akaryakıt fiyatlarında görebiliyoruz. serbest piyasa yeni ürünü tükettirmek için eski ürünü kullanılmaz hale getirmek zorunda. bence işin bu kısmını da yaptılar sayılır. benzin 4 tl'yi geçti. artık piyasada az yakan yeni ürün açlığı ve talebi oluşturuldu. hybrid araçlarda piyasaya sürülür sürülmez vergi avantajları ile peynir ekmek gibi satacak. bugün 20 milyar eden araba 2-3 milyar hurda fiyatına satılabilecek. serbest piyasa acımasızdır malesef.

biz küçük esnaflarda büyüklerin bizi yutmaması için sesimizi duyuramamıştık bile. kimsede ilgilenmemişti zaten bununla. şimdi elimizde bir yatırım gibi duran araçların birden hurda fiyatına düşmesiylede kimse ilgilenmez muhtemelen.

• quote:

EN ALINASI SIFIR ARAÇ

teşekkürler...ancak hangi aracı önerdiğinizi anlamadım...

• quote:

quote:

EN ALINASI SIFIR ARAÇ

mitsubishi lancer demek istemiş fakat aracın fiyatı 40.000 tl den başlıyor bence punto evo bakılabilir o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

quote:

EN ALINASI SIFIR ARAÇ

mitsubishi lancer demek istemiş fakat aracın fiyatı 40.000 tl den başlıyor bence punto evo bakılabilir o fiyata

Alıntıları Göster
    teşekkürler ama lancer olduğunu nasıl anladınız.? merak ettim

• quote:

ABİCİM ÖNÜNDE LANCER YAZIYOR ZATEN .. LANCER YAZMASA BİLE ARABALARI TANIYORSAN ZATEN ANLARSIN Kİ ÖNÜNDE KOCAMAN YAZIYLA LANCER YAZIYOR, HATTA PLAKA KISMINDA LANCER YAZIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 18 Mart 2011; 15:24:12 >
  • Bence arkadaş resmi görmemiş.

quote:

quote:

ABİCİM ÖNÜNDE LANCER YAZIYOR ZATEN .. LANCER YAZMASA BİLE ARABALARI TANIYORSAN ZATEN ANLARSIN Kİ ÖNÜNDE KOCAMAN YAZIYLA LANCER YAZIYOR, HATTA PLAKA KISMINDA LANCER YAZIYOR.
  • quote:

bunlar arasından f/p olarak hangisi tercih edilebilir ? lpg ile hangisi uyumlu olabilir.... teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.