Şimdi Ara

En az maliyetle alınabilecek araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biliyorum cok genel bir soru aracimi yeni sattim ve bir arac almak istiyorum.. Maddiyatla alakalı değil ama arabaya fazla para bağlamak istemiyorum o yüzden düşünceleriniz benim için çok önemli. istediklerimi aşşağıda sıralıyorum..

1. Araç alım maliyeti en düşük ve dışarıdan bakıldığında eski denmeyecek bir araç olmalı..
    2. İkinci eli iyi olmalı kolay satılmalı.
    3. Benzinli veya Dizel olabilir (dizel tercihim yıllık 15-20bin km yol yapiyorum ama benzinlide olabilir tabiki)
    4. Güvenli bir araç olmalı teneke araç istemiyorum. sonuçta can taşıyoruz içinde...
    5. Yakıt maliyeti MTV maliyeti düşük olmalı ve mümkünse kasko yapmak istemiyorum. Neden derseniz kasko maliyetiyle dizel bir araba nerdeyse benzinlinin yakıt parasına geliyor.

bana önerilerde bulunursanız sevinirim.
    ilginiz için şimdiden teşekkürler.

• Gucenli bir arac istemediginizi varsayarsak getz eski kasa clio eski kasa aveo ve eski kasa fiesta isinizi gorur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Gucenli bir arac istemediginizi varsayarsak getz eski kasa clio eski kasa aveo ve eski kasa fiesta isinizi gorur
    albea diyecekdim ama teneke olmasın demişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

albea diyecekdim ama teneke olmasın demişsin

Alıntıları Göster
    Fiyat aralığı olmadan örnek vermek biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Fiyat aralığı olmadan örnek vermek biraz zor.

Alıntıları Göster
    fiyat aralığı 10-25 ama dedigim gibi fazla para bağlamak istemiyorum yoksa daha yukarı rakamlara çıkarım istedigim işimi görsün dışardan eski bir araba gözükmesin satacağım zaman hemen satayim az yaksin mtv dusuk olsun kasko maliyeti olmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isenturk -- 4 Mayıs 2013; 14:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isenturk

fiyat aralığı 10-25 ama dedigim gibi fazla para bağlamak istemiyorum yoksa daha yukarı rakamlara çıkarım istedigim işimi görsün dışardan eski bir araba gözükmesin satacağım zaman hemen satayim az yaksin mtv dusuk olsun kasko maliyeti olmasin.

Alıntıları Göster
    dostum şu an 0km en iyi f/p aracı
    Fiat Doblo Classic 30bin tl,
    uygun faiz avantajıyla vadeli öderseniz tadından yenmez

• 2006 flan focus2 dizel bulabilirsiniz 25e, lpglide olabilir piyasasını bilmiyorum ya da 25e linea olabilir dizel bence teneke araç değil güzel o fiyata , megane 1de olabilir 1,6 16v renaultun en sorunsuz araçlarından lpg ile az yakar çok kaçar full donanımlı olanları 16dan 21e kadar gidiyor temizliğine bağlı yol tutuşu iyi seri araçtır, focus 1 fulleri 17 civarı yani seçenek çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

2006 flan focus2 dizel bulabilirsiniz 25e, lpglide olabilir piyasasını bilmiyorum ya da 25e linea olabilir dizel bence teneke araç değil güzel o fiyata , megane 1de olabilir 1,6 16v renaultun en sorunsuz araçlarından lpg ile az yakar çok kaçar full donanımlı olanları 16dan 21e kadar gidiyor temizliğine bağlı yol tutuşu iyi seri araçtır, focus 1 fulleri 17 civarı yani seçenek çok
    GOLF 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaa

GOLF 4

Alıntıları Göster

Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V 75 bg 24.790
    Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V LPG 75 bg 26.900

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V 75 bg 24.790
    Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V LPG 75 bg 26.900
    bir kere 0 önermek saçma galeriden çıkardığın anda zarardasın plaka takması felan ayrı dert bir de doblo önermişler aman bulaşmayın doblo felan ticari araçtır vergisi muaynesi çok cep yakar, genelde filo arabalarına bakmak lazım onlarında temizini bulmak zordur benim önerilerim;
    gen-2
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-2008-model-54-bin-km-de-temiz-gen2-medium-line-123338953/detay
    ALmera;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2006-model-nissan-almera-1.5-tekna-47.000-km-kazasiz-boyasiz-123905453/detay
    colt;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-servis-bakimli-29.000-km-orjinal-tertemiz-123315859/detay
    Not ilanlar örnektir

• quote:

önceki kasa Opel Astra bakınız.
    Halen 0km olarak satılmakta kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

önceki kasa Opel Astra bakınız.
    Halen 0km olarak satılmakta kendisi.
    golf ve civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

golf ve civic

Alıntıları Göster
    Dacia sanderoyu öneririm fiyatları benzinli 24 binden dizeli 30 binden başlıyor üstelik abs esp standart ve yakıt tüketimi olarak çok başarılı benzinli modeli için fabrika çıkışlı lpg li alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Dacia sanderoyu öneririm fiyatları benzinli 24 binden dizeli 30 binden başlıyor üstelik abs esp standart ve yakıt tüketimi olarak çok başarılı benzinli modeli için fabrika çıkışlı lpg li alınabiliyor.

klima vs mevzusuna girmiyorum arkadaşın 4. kriterinde teneke olmasın demiş, bana göre sandero boş ve teneke bir araç ancak alınırsa stepway dci alınır bence (benim bildiğim 2011 duster 3 yıldız aldı ncapten 2008 sanderoda aynı şekilde 3 yıldız, 2001 nissan almera 4 yıldız, 2005 colt ta 4 yıldız diye hatırlıyorum yanlış değilse )
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

golf ve civic

Alıntıları Göster
    Tasarımı yeni duran arabalar deyince o fiyatlara aklıma C4, Stilo, Astra, 147 geliyor.
  • Teneke ayrımı neye göre olacak?
    Symbole göre broadway teneke, meganea göre symbol teneke..
    Hatta 740a göre megane teneke..
  • Tenekeden kastım güven yani söyle söyleyeyim uzun yola çıkanınız bilir bazı yollar vardır 80 le gitmeye korkarsınız ama bazı araçlar vardır ordan 120 ile geçer bunun nedeni güven meselesi arabana güvenirsen gidersin zaten sana o araç o hissiyatı veren arabadır. Bu arada arkadaslar bu sahibinden de araç fiyatlari şişirilmiş gibi geldi bana biz arabayı bedava verdik. :) neyse saglik olsun. Dediğim koşullarda fiyatı uygun ilanlari gönderirseniz hem ben hemde benim gibi araç almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Dipnot araç tavsiye linkleri diye bir bölüm açılsa bu konuda bilgili kişiler tavsiye linkler gönderse (çıkar gütmeden) hem üyelerimiz Araç alırken fiyat anlamında kazıklanmamış olur. Hemde bilgi sahipleri Hayir duasi toplanmış olur.
  • quote:

Tenekeden kastım güven yani söyle söyleyeyim uzun yola çıkanınız bilir bazı yollar vardır 80 le gitmeye korkarsınız ama bazı araçlar vardır ordan 120 ile geçer bunun nedeni güven meselesi arabana güvenirsen gidersin zaten sana o araç o hissiyatı veren arabadır. Bu arada arkadaslar bu sahibinden de araç fiyatlari şişirilmiş gibi geldi bana biz arabayı bedava verdik. :) neyse saglik olsun. Dediğim koşullarda fiyatı uygun ilanlari gönderirseniz hem ben hemde benim gibi araç almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Dipnot araç tavsiye linkleri diye bir bölüm açılsa bu konuda bilgili kişiler tavsiye linkler gönderse (çıkar gütmeden) hem üyelerimiz Araç alırken fiyat anlamında kazıklanmamış olur. Hemde bilgi sahipleri Hayir duasi toplanmış olur.

başkasının ilanını güvenip koymak sıkıntı olur; kendi ilanını koymak dahada sıkıntı olur. Burdaki arkadaş güvenip gider alır araba pert çıkar. Genelde ucuz arabalar kazalı ve pert oluyor, sahibindene koyanların acelesi yok pek, fazla acelesi olan gidip galeriye bırakıyor ölü fiyatına daha sonra galericiler 1500 2000 lira artırıp sahibindene atıyor hatta bazıları işi ilerletip galerici olduğundan dahi bahsetmiyor. sanki araç sahibiymiş gibi satış yapıyor. O yüzden sahibindende ucuz ilan görmek kolay değil niye derseniz adam bakıyor kendi arabasının istenen fiyatlarına ki genelde şişirilmiş fiyat oluyor o da onu istiyor 3 aşağı 5 yukarı aynı tüm arabalar ucuz koyanlarda da kaza ve başka sıkıntılar oluyor. Ha gidip bir galeri'de 2-3 gün geçirirseniz arabaları aldıkları fiyatlara şaşıp kalırsın çünkü inanılmaz ucuza kapatıyorlar.Daha sonra km düşürüp çok daha fazlasına satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Tenekeden kastım güven yani söyle söyleyeyim uzun yola çıkanınız bilir bazı yollar vardır 80 le gitmeye korkarsınız ama bazı araçlar vardır ordan 120 ile geçer bunun nedeni güven meselesi arabana güvenirsen gidersin zaten sana o araç o hissiyatı veren arabadır. Bu arada arkadaslar bu sahibinden de araç fiyatlari şişirilmiş gibi geldi bana biz arabayı bedava verdik. :) neyse saglik olsun. Dediğim koşullarda fiyatı uygun ilanlari gönderirseniz hem ben hemde benim gibi araç almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

başkasının ilanını güvenip koymak sıkıntı olur; kendi ilanını koymak dahada sıkıntı olur. Burdaki arkadaş güvenip gider alır araba pert çıkar. Genelde ucuz arabalar kazalı ve pert oluyor, sahibindene koyanların acelesi yok pek, fazla acelesi olan gidip galeriye bırakıyor ölü fiyatına daha sonra galericiler 1500 2000 lira artırıp sahibindene atıyor hatta bazıları işi ilerletip galerici olduğundan dahi bahsetmiyor. sanki araç sahibiymiş gibi satış yapıyor. O yüzden sahibindende ucuz ilan görmek kolay değil niye derseniz adam bakıyor kendi arabasının istenen fiyatlarına ki genelde şişirilmiş fiyat oluyor o da onu istiyor 3 aşağı 5 yukarı aynı tüm arabalar ucuz koyanlarda da kaza ve başka sıkıntılar oluyor. Ha gidip bir galeri'de 2-3 gün geçirirseniz arabaları aldıkları fiyatlara şaşıp kalırsın çünkü inanılmaz ucuza kapatıyorlar.Daha sonra km düşürüp çok daha fazlasına satıyorlar.

Alıntıları Göster
    peki o zaman şöyle sorayım bir aracın gerçek 2.el değerini nerden öğrenebiliriz. (Kasko değer listesi demeyin o liste kafayı yemiş bence :) )

bu arada neden kimse skoda fabia dizel önermedi bu arabaya düşmanmı millet (eski kasaları hoşuma gidiyor) hem eski görünmüyor. yakıtıda düşük. mtv de düşük. ikinci elimi kötü bu araba kaç liraya alınır?

saygılar..

• quote:

peki o zaman şöyle sorayım bir aracın gerçek 2.el değerini nerden öğrenebiliriz. (Kasko değer listesi demeyin o liste kafayı yemiş bence :) )

bu arada neden kimse skoda fabia dizel önermedi bu arabaya düşmanmı millet (eski kasaları hoşuma gidiyor) hem eski görünmüyor. yakıtıda düşük. mtv de düşük. ikinci elimi kötü bu araba kaç liraya alınır?

saygılar..

Alıntıları Göster
    307 1.6HDI turbo dizel önerebilirim donanım çok iyi 2005 model araç için 6 airbag,yolbilgisayarı,far sensörü,yagmur sensörü,park sendörü vsvs böyle gidiyor 20bin civarı fiyatları ben kullnıyorum gayet memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.