quote:Orijinalden alıntı: AntiyouVerildi adam cok baLLıAlıntıları Göster verildimi çok özür dilerim topic silinsin lütfen
quote:Orijinalden alıntı: Psycho.Senseiverildimi çok özür dilerim topic silinsin lütfen Alıntıları Göster ballı herif
quote:Orijinalden alıntı: Radionomyballı herifAlıntıları Göster ewt yakında bu video yu frame frame ezberlicem !! Bu kaçıncı ya :)
quote:Orijinalden alıntı: Morfildorewt yakında bu video yu frame frame ezberlicem !! Bu kaçıncı ya :)Alıntıları Göster Ne ballisi be adamin en son yazdigi yaziyi okumadiniz galiba +8 lerin 3 unude +9 basarken yaqmis
quote:Orijinalden alıntı: Radionomyballı herifAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: snowman5food ballı herif +1907bal
quote:Orijinalden alıntı: Efsane34OHAAa !! BaL heLaL OLsun quote:Orjinalden alıntı: Efsane34 OHAAa !! BaL heLaL OLsun
quote:Orijinalden alıntı: NidderuNquote:Orjinalden alıntı: Efsane34 OHAAa !! BaL heLaL OLsun Alıntıları Göster ohaa
quote:Orijinalden alıntı: TurkwashereNe ballisi be adamin en son yazdigi yaziyi okumadiniz galiba +8 lerin 3 unude +9 basarken yaqmis Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ottoman Empire Ne ballisi be adamin en son yazdigi yaziyi okumadiniz galiba +8 lerin 3 unude +9 basarken yaqmis hyr kardeş 3. dio 3. mdyi basarken yakmılş dier 2 sini giymiş
quote:Orijinalden alıntı: Yirikalischequote:Orjinalden alıntı: Ottoman Empire Ne ballisi be adamin en son yazdigi yaziyi okumadiniz galiba +8 lerin 3 unude +9 basarken yaqmis hyr kardeş 3. dio 3. mdyi basarken yakmılş dier 2 sini giymişAlıntıları Göster Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+
quote:Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aveneet bırakıom ben oyunu delircem ne biçim basıo adam şak şakbiz dol +4 den +5 e geçerken yakalım adam neler yapsın zuhaaa :D
quote:Orijinalden alıntı: kadir_3318biz dol +4 den +5 e geçerken yakalım adam neler yapsın zuhaaa :DAlıntıları Göster bu adam edanada lwl 63 +7 shell set li asasım var adam 2 vurusta masterımı parlatıyo neden diyodum?cvpmı aldım
quote:Orijinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31 Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+ Np ile şansı nasıl bağladın birbirine anlamadım O zaman benim hiç item yakmamam lazım
quote:Orijinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31 Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+ manner olayı eskiden di kardesim ama np yi hiç duymadım zannetmiomda büle bişi olsun
quote:Orijinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31 Bu Eğer Bal değilse Adamın manner Veya Np si 10k+ Yok onlar etken değil .. HP 3.000 üzeri Olursa Oluyo benim bildiğim ..