Bildirim
en basit nasil web tasarlayabilirim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende konuyu talip edeyim bari banada yarar bu konu -
banada yararlı yeni başlayacamquote:
Orijinalden alıntı: Unkown-Artist
bende konuyu talip edeyim bari banada yarar bu konu -
Walla en kolay mynet hazır site tasarımıyla yaparsın hic bir kod bilgisi olmadan hersey elinin altında hazır olarak tasarlayabilirisn.quote:
Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz
banada yararlı yeni başlayacam
Alıntıları Göster
İkincisi olarak biraz basit kod bilgisi bilmen lazım bu da not defteri ya da frontpage ile mümkün eger basit kod bilgileri istersen bana pm atabilirsin site adresi icin kolay gelsin -
arkadaşlar bi yardim etsenizde su siteyi bi kursakquote:
Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz
banada yararlı yeni başlayacam
Alıntıları Göster -
http://geocities.com 'a üye ol en basit yoldan web siten olsunquote:
Orijinalden alıntı: sehirkurdu
arkadaşlar bi yardim etsenizde su siteyi bi kursak
Alıntıları Göster
-
arkadaş sitenin adini versene ötekiquote:
arkadaşlar bi yardim etsenizde su siteyi bi kursak
Alıntıları Göster -
sanırım pmlerde bir sorun varquote:
arkadaş sitenin adini versene öteki
Alıntıları Göster
alperektik.sitemynet.com
HTML linkini tıklayabilirisin umarım işine yarar... -
saol agaquote:
Orijinalden alıntı: serseri
sanırım pmlerde bir sorun var
alperektik.sitemynet.com
HTML linkini tıklayabilirisin umarım işine yarar...
Alıntıları Göster -
kardeş phpbb2 forum sitesi kolay onu hazırlarsın pm den msn ni ver yardım edelimquote:
saol aga
Alıntıları Göster -
ARKADAŞ EN KOLAY YOL MYNETTİR AMA SEN EVE Bİ HTML Bİ DE FRONT PAGE KİTABI AL VE TASARLAMAYA BAŞLA BEN FRONT PAGE İ 1 HAFTADA ÖRENDİM ÇOK KOLAY AMA İŞ KODLARA GELİNCE AMA GERİSİ KOLAYquote:
Orijinalden alıntı: bluevean
kardeş phpbb2 forum sitesi kolay onu hazırlarsın pm den msn ni ver yardım edelim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Aviator
ARKADAŞ EN KOLAY YOL MYNETTİR AMA SEN EVE Bİ HTML Bİ DE FRONT PAGE KİTABI AL VE TASARLAMAYA BAŞLA BEN FRONT PAGE İ 1 HAFTADA ÖRENDİM ÇOK KOLAY AMA İŞ KODLARA GELİNCE AMA GERİSİ KOLAY
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: The Aviator
ARKADAŞ EN KOLAY YOL MYNETTİR AMA SEN EVE Bİ HTML Bİ DE FRONT PAGE KİTABI AL VE TASARLAMAYA BAŞLA BEN FRONT PAGE İ 1 HAFTADA ÖRENDİM ÇOK KOLAY AMA İŞ KODLARA GELİNCE AMA GERİSİ KOLAY
ben front pageden çok yaptım ama cdye attım hepsini oraya şarkı adlarını koydum butonlara basınca sarkılar çalmaya başlıyor
-
aga ya o kodlar ne ise yariyo ve nasil ogrenecez o kodlari acaba bi el atsanquote:
Orijinalden alıntı: Unkown-Artistquote:
Orjinalden alıntı: The Aviator
ben front pageden çok yaptım ama cdye attım hepsini oraya şarkı adlarını koydum butonlara basınca sarkılar çalmaya başlıyor
Alıntıları Göster
-
sen o kodlara dokunma en iyisi bir hoca tut o sana öğretsin valla bende para olmadığı için yapamıyorum yeni başlaycaksan en iyisi mynetquote:
aga ya o kodlar ne ise yariyo ve nasil ogrenecez o kodlari acaba bi el atsan
Alıntıları Göster -
ya ben iyi bir iste yapmak istiyorum ben mynete de baktimda o ra sadece tanitim gibi biseyquote:
Orijinalden alıntı: Unkown-Artist
sen o kodlara dokunma en iyisi bir hoca tut o sana öğretsin valla bende para olmadığı için yapamıyorum yeni başlaycaksan en iyisi mynet
Alıntıları Göster
ben chat veya form sitesi gibi boyle iste bilgi verici oyunlar felan hakkinda karma bi iste yapmak istiyorum eger bununla ilgili cd ler varsa adini soyleyinde ben bulurum bi yardim edin
-
hadilan yaln söylame en hızlı web tasarımı hangisimiş tek vweb tasarımı yoklan çok web tasarımı var sen bunu biliyomusun?Ondan sonra ortalıkta erkekim diye konuşuyon en basit web tasarımı hangisi biliyomusun????en basit web tasarımı diye birşey var ama en hızlı diyede bilyomusun??Ondan sonra ortalıkta dolaşıyonquote:
ya ben iyi bir iste yapmak istiyorum ben mynete de baktimda o ra sadece tanitim gibi bisey
ben chat veya form sitesi gibi boyle iste bilgi verici oyunlar felan hakkinda karma bi iste yapmak istiyorum eger bununla ilgili cd ler varsa adini soyleyinde ben bulurum bi yardim edin
Alıntıları Göster
-
sana phpbb2 kurabiliriz istersen msn den görüşelim benim msn azrailgm@hotmail.com msn de sana anlatırım istersenquote:
ya ben iyi bir iste yapmak istiyorum ben mynete de baktimda o ra sadece tanitim gibi bisey
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sehirkurdu
-
agalar yardim etmek isterseniz bana msn nemquote:
Orijinalden alıntı: MixMan®
sana phpbb2 kurabiliriz istersen msn den görüşelim benim msn azrailgm@hotmail.com msn de sana anlatırım istersen
quote:
Orjinalden alıntı: sehirkurdu
Alıntıları Göster
citywolf_50@hotmail.com
-
arkadaş bi el atsaniz su konuyaquote:
agalar yardim etmek isterseniz bana msn nem
citywolf_50@hotmail.com
Alıntıları Göster -
agalar bi el atsaniz da ulamak isteyenler msn den ulaşabilirquote:
arkadaş bi el atsaniz su konuya
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- cymera göz açma
- autocad ok işareti
- araba tasarlama uygulaması
- exocad crack
- ev proje çizimi
- çizim programları
- bilgisayarsız çizim tableti
- font bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X