Şimdi Ara

EN BASITINDEN MOD YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben mesela mount and blade warbanda mod cikarmak istiyorum , hikaye eklemek yeni itemler , maplar , yeni diplomasi secenekleri diyalog secenekleri , kaplamalar eklemek istiyorum bunu basit bi sekilde yapmak istiyorum ama sorun suki hic bir sey bilmiyorum :D bunu yapmak icin neleri bilmem gerek yada hangi sirayi takip etmeliyim bana yardim edebilirmisiniz yani belirli bi seviyeye gelip basit bi mod cikarmam icin gereken yardimi yaparsaniz eminim benim gibi bunu arayan birsuru kisiye burdan yardim etmis olursunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: kinggard

Arkadaslar ben mesela mount and blade warbanda mod cikarmak istiyorum , hikaye eklemek yeni itemler , maplar , yeni diplomasi secenekleri diyalog secenekleri , kaplamalar eklemek istiyorum bunu basit bi sekilde yapmak istiyorum ama sorun suki hic bir sey bilmiyorum :D bunu yapmak icin neleri bilmem gerek yada hangi sirayi takip etmeliyim bana yardim edebilirmisiniz yani belirli bi seviyeye gelip basit bi mod cikarmam icin gereken yardimi yaparsaniz eminim benim gibi bunu arayan birsuru kisiye burdan yardim etmis olursunuz .

kardes yanlis bölüme açmissin konuyu , burasi Bilgisayar Kasasi Modifikasyon bölümü .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.