er ryan'ı kurtarmak,şeytanın avukatı eskilerden.. gladiator,matrix yenilerden... bide blair cadısı var onu gerçek diye izlemiştim sonunda anladım gerçek olmadığını adam kaçarken bile kayıt yapıyo yuuuh artık.oysa oraya kadar çok esrarengiz gelmişti..
60 saniyeyi ben pek beğenmedim. Filmin 60 saniye ile bi ilgisini göremedim. Yoksa benim izlediğim filmin alt yazılarda bi yanlışlık mı vardı.
60 saniyeyi beenmedin mi? bilmiyom Angelina'yı izlemekten ben de filmi izleyemedim. Belki o kadar ii bi film deildir ama Angelinanın olduu her yer güseldir! :)) Gladiator... yani süper.. beenmeyeni daha görmedim Ancak hayatımda izlediin en iyi gerilim filmi... Son durak - Final Destination.. Mutlaka izleyin derim
son durak -1 o filmin başı güzel de sonuna doğru cıvıtmışlar iyice.
1) MATRİX 2) Terminatör-1-2 3) Stigmata
1-vatansever 2-er ryan'ı kurtarmak 3-gladyatör 4-meksikalı 5-8 mm
şimdi hangi yönden inceliyosunuz (kurgu,anlatım,atmosfer) bilmiyorum ama ben bir yönden yazayım; 1-Back 2 the future 2-Saving private ryan 3-alfred hithchok (tüm eserleri) 4-woody alllen /tüm eserler 5-star wars 6-artifical intelligence 7-blade runner 8-braveheart 9-metal gear solid (esas gerçek film bu :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb</i> <br />60 saniyeyi beenmedin mi? bilmiyom Angelina'yı izlemekten ben de filmi izleyemedim. Belki o kadar ii bi film deildir ama Angelinanın olduu her yer güseldir! :)) Gladiator... yani süper.. beenmeyeni daha görmedim Ancak hayatımda izlediin en iyi gerilim filmi... Son durak - Final Destination.. Mutlaka izleyin derim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ya filmin adıyla bi alakası olması gerekmez mi. 60 saniye nerde geçiyor? Hem angelina sanki figüran gibi oynuyor orada. 5-6 sahnede var sadece. Öyleyse hocam sana Tomb Raider'ı tavsiye ederim gözünü ayıramazsın her tarafı angelina :)
mathadore, filmin orjinal adı "gone in 60 seconds". yani "60 saniyede gitti" yani adamlar arabaları 60 sn.de çalıyolar ya, ondan ööle koymuşlar adını, başta ben de anlamamıştım ne alaka diye, sonradan çaktım:)
bende üçüncü sıra artık ER RYAN'I KURTARMAK-Tom Hanks
(Lem bi flash klip koyamıyoz gidiyo bee..ActiveX'e erişme,postlar içine html formu sokma gibi özellikler yok mu bu forumda yaa..Neylerem ben böle forumu[:P] Schaka schaka
(Lem bi flash klip koyamıyoz gidiyo bee..ActiveX'e erişme,postlar içine html formu sokma gibi özellikler yok mu bu forumda yaa..Neylerem ben böle forumu[:P] Schaka schaka
asp sayfasındaki hatadan ötürü flood kontrol çalışmadı, o yüzden bu "oldskool" çiftleme yaşandı bi kere daha mille pardon.
ne yapacan flash ı mlash ı , baksana bu efectin süper olmuş :))
archarad 3. mesajı yazana kadar mesajını silseydin keşke, herkes kendi mesajını silme hakkına sahip.
01- Lord Of The Rings 02- Star Wars : Atack Of Clones 03- Resident Evil 04- Green Mile 05- Gladyatör 06- A.I. 07- Verticel Limit 08- The Others 09- Triple X 10- Ice Age