-Leon -Güneş imparatorluğu- S.Spilberg -Kusursuz dünya- Kevin Costner -Braveheart -Green Mile -The Others -Jim Carrey'in bütün filmleri -Amistad -Fight Club (süpper) -6. His -Matrix -Baba-1 -Esaretin Bedeli -Kelebek -Er Ryanı Kurtarmak -Forest Gump Abattım biraz ama defalarca seyretmeme rağmen doyamadığım filmler bunlar..
ehe birçoğumuzun daha çok ama aklımıza gelmiyordur di mi biz? ------------------------------------------------------ zaten aklımıza gelmiyorsa en iyilerde deildir :))))) ----------------------------------------robert boş------
<b<font color='blue'>casablanca...</font id='blue'></b> çocukluğumda izlemiştim ilk kez.. onun üstüne de film tanımam. yeni nesillerden; -matrix tabi ki çok etkileyici -amelie (aman aman ne şeker kız bu)
türk filmlerinden genelde hoşlanmam. ancak iki tanesi gerçekten arşivlik: -yol -al yazmalım
2001 uzay macerası (2001 space odyssey) siz hiç bir filmin insan hayatını değiştirebileceğini düşünürmüsünüz? bu filmi bilen var mı bilmiyorum. ilk seyrettiğimde 6 yaşındaydım. yıllar sonra yaptığım araştırmalar sonunda film 2 saat 10 dakika sürüyor ve sadece 40 dakikasında konuşma var. filmdeki ünlü "mavi tuna"(blue danube) dinledikte klasik müzik hayranı oldum. ...işte bu benim filmim
<b> ALLAH KAHRETSİN YA..<font color='red'>TITANIC</font id='red'> EKLEMEYİ UNUTMUŞUM.</b>
a beatiful mind var arkadaşlar unutmayalım.
geena davis'in the long kiss goodnight filmi ayrıca bu filmin cd si elinde olan arkadaş varsa satın alacagım televizyonda geçen yıl gösterilmişti geena davis samantha karakteriyle bu filmde hasılat $$$$$$$ kırdı
arkaaşlar içinizde gladyatörü sevmeyenler varsa ayrıca yazarsanız sevinirim.yahu bu sevilmeyecek film mi ya.
Yazılacak o kadar çok iyi film varki, şimdi yazsam bir kaç tane yarın bir o kadar daha aklıma gelir.. En çok izlediğim filmi sorarsanız, Back to the future serisi derim.. Ayrıca Gone in 60 seconds ın anlamını ben şöyle düşündüm, filmin sonunda en son çaldığı arabayı teslim süresinden sadece 1 dakika gecikme ile getirmesi!
''TYSON'' - ROCKY -1-2-3-4-5 ALİ
BE REAL...!
gladiatör? sevmek? ne kadar alakasız iki sözcük.. şiddet ve sevgi..
ama gladiatorü sevmiyoki filmi seviyofilm ve sevgi hıımm olabilir bence
1)Matrix 2)BraveHeart 3)Independence Day 4)Vanilla Sky 5)Back to the Future
Gone in 60 seconds ın anlamıysa arkadaşın dediği gibi arbaları 60 sn de çalmalarından geliyo...
vanilla sky matrix gladyatör ve ceki çen'in hollywood yapımı bütün filimleri...
Matrix Akrep Kral Lord Of The Rings Kod Adı Kılıç Balığı Hızlı ve Öfkeli
arkadaşlar tamam zevkler ve renkler tartışılmazmış ama gladyatör gibi bir film sevilmez mi yani?hem gladyatör şiddet ve aksiyon dalında değil en dramatik film dalında oscar ödülü aldı.ve tam 12 dalda aday gösterilip 5 daldaki ödülüde aldı yani bana neden sevmediğinizi söyleyin.mesela be n cesur yürek ve gladyatörü accccccccaiiiiip severim.ikisine de laf söletmem
DÖVÜŞ KÜLÜBÜ MELEKLER ŞEHRİ ER RYANI KURTARMAK 12 maymun BİRDY amelie DİĞERLERİ aklıma pek fazla gelmedi