<font size='2'><b><font color='navy'>BU ARADA <font color='red'>EVRİM</font id='red'>'İ UNUTMAMAK GEREK.YANİ BAYAĞI BİR EĞLENMİŞTİM... :)))</font id='navy'></b></font id='size2'>
Matrix Olağan şüpheliler Seven fight club The shining
Jeepers Creepers. Ben korku filmlerini sallamam diyodum. Ödüm koptu yaw.
Fight Club 6.Sense Vanilla Sky
sizin saydiklarinizda cok guzel fakat bu saydigim filmlerin kendine ozgu ve sira disi bana gore mukemmel senaryolari var. Bu filmleri tekrar tekrar izledim ve hepsindede buyuk zevk aldim. her seferinde baska bir ayrinti buldum bu filmlerin.
ama gladyator icin ayni seyi diyemem 1 ve 2. izleyiste superdi ama sonra biktirdi bence guzel film biktirmayan ve klasiklesebilecek bir film dir.
Braveheart matrix gladiator American history x resident evil fight club
1-MATRIX 2-OLDUREN OYUN 3-FIGHT CLUB 4-SCORPION KING 5-BLADE2
the shawn shank redemption (esaretin bedeli (yanlış yazmış olablirim )) saving private ryan (bunu doğru yazdım) the sixth sense (bu da doğru ) gladiator brave heart leon green mile the usual suspects (belki de en ii si) the lord of the rings the fellowship of the ring (daha bugün tekrar izledim) matrix triple x the others
son olarak daha life is beatiful u izleyemedim ama konusu itibariyle beni çok etkiledi toplama kampları filmleri beni her zaman etkiler
aboww ne kadar film yazmışım ya ama yine de bi tane daha yazayım
the game
en çok izlediğim ve hala izleyebileceğim bi film
esaretin bedeli yine unuttum aklıma geldi tango&cash
.Trainspotting * Shining * Otomatik portakal * Ateşten Kalbe Akıldan Dumana *Fight Club *.Üçüncü Türden Yakınlaşmalar*Güneş İmparatorluğu * Rose Marry's Baby * Hilary and Jackie * Matrix* Dalgaları Aşmak * Alien (serisi) , Poltergeist* Bir Zamanlar Amerika * GodFAther I- II * Heat * Underground * Pi * Dont Look Now *leaving Las Vegas* vsvs vs vs svs
a beautiful mind matrix back to the future charlie chaplin (özellikle the kid,gold rush) amelie the game gladiator trainspotting platoon saving private ryan color of the night pearl harbor vs vs..
2001: Space Odysey(Stanley Kubrick) Baba 1-2-3 serileri Güneş İmparatorluğu
"indochina" da oldukça iyiydi.. bir de "seven years in tibet".
Matrix
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb</i> <br />60 saniyeyi beenmedin mi? bilmiyom Angelina'yı izlemekten ben de filmi izleyemedim. Belki o kadar ii bi film deildir ama Angelinanın olduu her yer güseldir! :)) Gladiator... yani süper.. beenmeyeni daha görmedim Ancak hayatımda izlediin en iyi gerilim filmi... Son durak - Final Destination.. Mutlaka izleyin derim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<font color='red'>Son durak - Final Destination</font id='red'> Ankarada iş seyehatine gittiğimde seyretmiştim, döndüğümde oteldeki duşa bile giremedim, lambaları dahi açmadan sessizce yatağa süzüldüm, ertesi gün uçakta dönerken bir daha İstanbul-Ankara gibi kısa mesafelerde uçak kullanmamaya karar verdim.1.5 yıldır Ankaraya arabayla gidip geliyorum. Beni bu derece etkileyen bir gerilim filmi hiç olmadı. Divx olarak koleksiyonumda da saklıyorum ama henüz ikince defa seyredemedim. :-)