Şimdi Ara

en beğendiğiniz filmleri yazın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarıda belirtilen filmlerin çoğu benim de favorilerim, tekrar yazmaktansa onların dışında belirtilemeyenleri yazmak istiyorum.

Unforgiven
    Güneş Yanığı
    Befor The Rain
    Hiroshima
    Black Hawk Down
    Carlito's Way
    Dragonfly
    Fargo (Bence yılının filmiydi)
    Natural Born Killers
    Once Upon A Time In America
    Pulp Fiction
    Crouching tiger hidden dragon
    Azınlık Raporu

Jet Li ve Jakie Chan filmlerine sempatim var, kendi çapımda bir koleksiyona da sahibim. Bir zamanlar TRT 2'de yayınlanan "Kuzeyde Bir Yer" dizisinin vcd leri çıksa hepsini alırdım.
  • The Godfather (Vaftis Babası)
    LEON
    Er Ryanı Kurtarmak
  • Shawshank Redeption (Esaretin Bedeli) - Bu filmi sadece VCD'de izledim (en az 10 kere)
    Gladiator (Bu filme 4 defa gittim.)
    Fight Club (Bu filme isminden dolayı gitmedim. ama sonra VCD'De izleyince ne büyük eşşeklik yaptığımı anladım. Divx olarak yaklaşık 20 kere izlemişimdir(Abartı değil))
  • 1. sırada Titanic Leonardo Di Caprio 2.Sırada Star Wars Episode 1 Liam Neeson 3. Sırada MATRIX Keanu Reeves
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keremk</i>
    <br />Back to the future
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

u+1 keremk

bir de şu AI....
    Meynak filmdi yaa..
  • ben gladyatörü 30 kere izleim hepsinde de aynı zevkle gittim bizim buraya sinemaya gelse yine giderim
  • the shawshank redemption (önceden yazmayı unutmuşum)
    müthiş film...
  • 1) Stigmata
    2) ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.