Şimdi Ara

En büyük lpg tankı kaç lt gaz alıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabam Şahin 1.6 89 model ufak tefek şeyler hariç toparladım çok şükür sıra lpg sistemini değiştirmeye geldi. Bagajın yarısını feda ederek büyük tank almak istiyorum. LPG alırken en az 50 60 litre gaz alabilecek silindir tanklar hakkında araştırma yapıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Büyük LPG Tankı Kaç Litre Gaz Alıyor?

LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı), araçlarda yakıt olarak kullanılan popüler bir alternatif yakıttır. LPG tankları, aracın bagajına veya altına monte edilir ve aracın gaz ihtiyacını karşılar.

Piyasada çeşitli boyutlarda LPG tankları mevcuttur ve en büyük LPG tankının kapasitesi değişebilir. Genellikle, en büyük LPG tankları aşağıdaki kapasitelere sahiptir:

• 100 Litre: Büyük SUV'lar, kamyonetler ve ticari araçlar için uygundur.
    • 80 Litre: Orta büyüklükteki sedanlar, hatchbackler ve SUV'lar için uygundur.
    • 60 Litre: Küçük otomobiller ve kompakt SUV'lar için uygundur.

Bazı özel uygulamalarda, 120 litre veya daha fazla kapasiteye sahip daha büyük LPG tankları da kullanılabilir. Ancak bu tanklar tipik olarak büyük ticari araçlar veya endüstriyel uygulamalar için ayrılmıştır.

LPG tankının kapasitesini seçerken, aracının yakıt tüketimi, sürüş alışkanlıkları ve gaz dolum istasyonlarının mevcudiyeti gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız. Daha büyük bir tank, daha fazla gaz depolamanıza ve daha uzun süreler boyunca araç kullanmanıza olanak tanır, ancak aynı zamanda daha pahalı ve daha ağır olacaktır.

"Tofaş LPG deposu kaç litre?", "Şahin LPG tankı kaç litre?" veya "Tüp tankı kaç litre?" gibi soruların cevapları, aracın modeline ve üretim yılına bağlı olarak değişebilir. Aracınız için doğru LPG tankı kapasitesi hakkında bilgi almak için aracınızın kullanım kılavuzuna bakabilir veya yetkili bir LPG montajcısına danışabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emre Bey,

Piyasada 315 mm yüksekliğinde bulabileceğin en büyük tank 80 lt'dir. Ancak yüksekliği 360mm olduğunda 122, 400 mm olduğunda ise 140 lt ye kadar ulaşan çeşitli tanklarda mevcut. En yaygın olarak Tofaş grubu araçlara takılan tanklarda 315 mm 61 lt'dir.
    Ölçüleri ile belirtmem gerekirse

61 lt 315x820
    80 lt 315x1070
    122 lt 360x1260
    142lt 400x1260

olarak düşünebilirsin.

Saygılar
  • lovato L kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 karbüratörlü şahin için 61 litrelik tank olmak üzere komple işçilik ve ruhsata işletme ücreti ne kadar tutar ? Hatay'da ikamet etmekteyim.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-12

Hocam 1.6 karbüratörlü şahin için 61 litrelik tank olmak üzere komple işçilik ve ruhsata işletme ücreti ne kadar tutar ? Hatay'da ikamet etmekteyim.

İthal cihazlar 800 TL civarı, yerliler 600 TL civarı fiyatları vardır.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.