Diyelim birisiyle anlastınız Char alıcaksınız..lvl -+70 farketmez...xxx ytl anlastınız charı aldınız.. büyük bir zevkle oynuyorsunuz..Aradan fazla zmn gecmeden invalid password dior... gerci suan şifre degişimi yoq ama bundan önce aynı hatayı yapanlar yada char satın almayı düşünenler için diorum...yüzyüze tanımadıgınız kişilerden yada bir arkadasınız vasıtası ile birinden char satın almayın...fazla uzatmadan charı satan kişi art niyetli ise Customer supporta bir mail hacklendim die...kredi kartımın son 4 no su xxxx Gizli sorum su xxxx ve cvbı su xxxxxx yeni gizli sorusunun yeni cvbı xxxx olsun..pre aldıgım tarihler sunlar miktarları su kadar yok bu kadar... Die mail atarsa...Ben sahsen kendimden biliyorum ve ne zmn sizlerle paylasmak aklımdaydı..Gece saat 1 de aklıma geldi ve yatagımdan kalkıp sizlere aktarmak istedim...Umarım olumlu elestirilerinizi ve görüşlerinizi bizlerle paylasırsınız Saygılarımla ii geceler...
ty
quote:
Orijinalden alıntı: Roronoa_Zoro
ty
olması mümkün bişey.
quote:
Orijinalden alıntı: No0dEL
olması mümkün bişey.
Alıntıları Göster
eyw dostum bilgilerin için
quote:
Orijinalden alıntı: manindark
eyw dostum bilgilerin için
Alıntıları Göster
bilgilendirdiğin için saol
quote:
Orijinalden alıntı: diSSable
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: diSSable
Alıntıları Göster
Umarım Char alısverişi yaparken aklınızda bulunsun.... Normal charını satmayan insan rollback yaptırabilirse charını sattıgı halde hacklenmiş gibi gösterip rollback isteginde bulunabilir ve gizli sorusu cvbı maili herseyini degiştirebilir...Bence 1 süreligine üst konu olmasında fayda var..
Umarım Char alısverişi yaparken aklınızda bulunsun.... Normal charını satmayan insan rollback yaptırabilirse charını sattıgı halde hacklenmiş gibi gösterip rollback isteginde bulunabilir ve gizli sorusu cvbı maili herseyini degiştirebilir...Bence 1 süreligine üst konu olmasında fayda var..
Alıntıları Göster
bilgi için saol yararlı bir topic
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
Alıntıları Göster
Sağol dostum biliyordum fakat bilmeyen arkadaşlar için iyi olmuş. Sanada iyi geceler , yatağın soğumasın..
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
Alıntıları Göster
kardes sagolasın da benım charla almakla işim olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: NeverWalkAlone
kardes sagolasın da benım charla almakla işim olmaz
Alıntıları Göster
char için para mı vercem ya zaten oyun oyun olmaktan çıkmış artık zaman bile ayırmıyorum denebilir
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
char için para mı vercem ya zaten oyun oyun olmaktan çıkmış artık zaman bile ayırmıyorum denebilir
Alıntıları Göster
saol Bilgiler için Yatağından kaldırdık senide
quote:
Orijinalden alıntı: Şey1
saol Bilgiler için Yatağından kaldırdık senide
Alıntıları Göster
saol
quote:
Orijinalden alıntı: CüNeYt788
saol
Alıntıları Göster
Saol yararlı bir topic.
quote:
Orijinalden alıntı: XaSe®
Saol yararlı bir topic.
Alıntıları Göster
ty b hıc aklıma gelmemıstı
"SCREAM_TR_ " Yararlı Topic'inle Gözlerimi Kamaştırdın Eğen Biraz Tatminkar Bir Konu Yapsaydın(Biraz Daha Uğraşsaydın Üst Konu Olurdu Düzensiz Felan Yazdın)Böyle Bir Konuyu Bizimle Paylaştığın İçin Teşekkürü Kendime Borç Bilir,Böyle Başarılı Topic'lerle Devam Etmeni Dilerim...
quote:
Orijinalden alıntı: ELWOOD_
ty b hıc aklıma gelmemıstı
Alıntıları Göster
Eğer bir Charı kendim kasmamışsam kesinlikle oynamam o Charda Çünkü benim emek verdiğim bişey olmadığı için onunla oynamaktan zevk alamam Bu yüzdende kesinlikle para veripte Char almam
quote:
Orijinalden alıntı: BuğraAtakan
"SCREAM_TR_ " Yararlı Topic'inle Gözlerimi Kamaştırdın Eğen Biraz Tatminkar Bir Konu Yapsaydın(Biraz Daha Uğraşsaydın Üst Konu Olurdu Düzensiz Felan Yazdın)Böyle Bir Konuyu Bizimle Paylaştığın İçin Teşekkürü Kendime Borç Bilir,Böyle Başarılı Topic'lerle Devam Etmeni Dilerim...
her kelime neden büyük harf?madem ozen gosteriorsun bari düzgün yaz
quote:
Orjinalden alıntı: Errorİt
quote:
Orijinalden alıntı: elizeR
her kelime neden büyük harf?madem ozen gosteriorsun bari düzgün yaz
quote:
Orjinalden alıntı: Errorİt