Sevgili arkadaşlar. Oyun ve iş amaçlı bir diz üstü almak istiyorum.Özellikleri; 1. 320-500 GB sabit disk 2. 4 GB RAM 3. En az 1 GB Yüksek seviyeli harici ekran kartı, 4.Bluetooth özellikli, 5. E sata girişi olan, 6. Bataryası uzun süre gidebilen, 7. Ve son olarak Çift çekirdekli ve yüsek performanslı ( fazla ısınmayan)bir Dizüstü arıyorum. NOT: Bu arada Amd ve İntel işlemciden hangisini tercih etmeliyim sizce..(Yeni bir tartışma konusu da açmak istemiyorum ama merak ediyorum) Bana Yardımcı olacak Usta arkadaşlarımın yüksek bilgilerine ihtiyacım var. Teşekkür Ediyorum.
Bu aletin batarya süresi ne kadar acaba.. Bir de Fazla ısınma problemi var mı?
Hocam yorma kendini senin ilacin asagidaki linkte. Son donemde ortaya cikan ve Mecatronic arkadasin arastirmalari sonucunda kesfedilen cok iyi bir F/P ye sahip bir notebook. CPU olarak notebooklarda istemeyerekde olsa Intel i tercih etmelisin. AMD bu piyasaya fazla onem vermedigi Intel i tercih etmende fayda var.
1800 liraya kadar alabileceğin en iyi laptoplar...
şarj süreleri ve ısınma açısından iyi olan angisi acaba?
Packard Bell hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım .Ancak diğer iki modeli de kullanan biri şöyle bir mesaj atmış . Bu durumda 1238et ye güle güle demek durumundayız