Şimdi Ara

En çok 1800 Tl. Civarında Hangi Marka-model Dizüstü bilgisayarı Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar. Oyun ve iş amaçlı bir diz üstü almak istiyorum.Özellikleri;
    1. 320-500 GB sabit disk
    2. 4 GB RAM
    3. En az 1 GB Yüksek seviyeli harici ekran kartı,
    4.Bluetooth özellikli,
    5. E sata girişi olan,
    6. Bataryası uzun süre gidebilen,
    7. Ve son olarak Çift çekirdekli ve yüsek performanslı ( fazla ısınmayan)bir Dizüstü arıyorum.
    NOT: Bu arada Amd ve İntel işlemciden hangisini tercih etmeliyim sizce..(Yeni bir tartışma konusu da açmak istemiyorum ama merak ediyorum)
    Bana Yardımcı olacak Usta arkadaşlarımın yüksek bilgilerine ihtiyacım var. Teşekkür Ediyorum.

• Bu aletin batarya süresi ne kadar acaba.. Bir de Fazla ısınma problemi var mı?
  • Hocam yorma kendini senin ilacin asagidaki linkte. Son donemde ortaya cikan ve Mecatronic arkadasin arastirmalari sonucunda kesfedilen cok iyi bir F/P ye sahip bir notebook. CPU olarak notebooklarda istemeyerekde olsa Intel i tercih etmelisin. AMD bu piyasaya fazla onem vermedigi Intel i tercih etmende fayda var.

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-008tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cam-wpre/productdetails.aspx?I_ID=39932

• şarj süreleri ve ısınma açısından iyi olan angisi acaba?
  • Packard Bell hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım .Ancak diğer iki modeli de kullanan biri şöyle bir mesaj atmış . Bu durumda 1238et ye güle güle demek durumundayız

En çok 1800 Tl. Civarında Hangi Marka-model Dizüstü bilgisayarı Önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.