Bildirim
En çok ağladığınız film.. dram türünde tavsiye bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Russian Institute Collection
Milleti öyle görüp sonra kendi halime bakınca hep gözlerim dolardı, kendimi tutamazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 27 Şubat 2011; 4:02:52 > -
Requiem For A Dream -
quote:
Orijinalden alıntı: Burakc-
Milleti öyle görüp sonra kendi halime bakınca hep gözlerim dolardı, kendimi tutamazdım.
-
a moment to remember -
Beyaz Melek
Kanlı Elmas
Bir Rüya için Ağıt
Majestic
Remember Me
Adam
Heartless (mutlaka izlemelisin ağlamazsın ama çok anlamlı bir film ben oyle düşünüyorum :D)
August Rush (mutlaka izle)
Edward Scissorhands
Cinema Paradiso
Ben X
Moon (2009)
He Was a Quiet Man
The Wrestler
A Walk to Remember
The Time Traveler's Wife
Nefes: Vatan sagolsun
Ondskan
Slumdog Millionaire
Oldboy
Wicker Park
In Bruges
Gran Torino
The Curious Case of Benjamin Button
Departed, The
Eat Pray Love
Chocolat
Everybody's Fine
Léon
Yip Man 1-2
green street Hooligans 1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 27 Şubat 2011; 4:18:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_lowe
a moment to remember
bu filmi listeme aldım -
bugüne kadar hiç bi filmde ağlamadım. etkilendim, tüylerim diken diken oldu ama. ne bileyim ağlamadım yani hiç. belki de o kadar rahat değilimdir, sıkıyorumdur kendimi. -
Into The Wild...harbi ağlamıştım nan -
Drama istersen , gerçek hayat olucak. Daha önce yaşanmış ama çoğu kişinin o zamanda bilmediği.
bu yüzden , türkçesi "tanrıyı oynayanlar" filmini izle. nette vardır . ilk kalp ameliyatı nasıl olmuş hem onuda öğrenebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burakc-
Hunharca güldüm -
şiddetle tavsiye ederim. Hachiko -
-
kolay kolay ağlamam ama yeşil yolu izleyince cidden ağlamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X