Şimdi Ara

En çok ilgi gören 20 dağıtım listesi(Günlük tıklama sayısına göre)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En çok ilgi gören 20 dağıtım listesi(Günlük tıklama sayısına göre) En çok ilgi gören 20 dağıtım listesi(Günlük tıklama sayısına göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 6 Nisan 2016; 15:05:53 >

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:6:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Linux Mint resmi sitesi hacklenmişti, azda olsa bir payı vardır :?
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:6:12 >
  • Benim şahsi fikrim tıklama ile kullanım neredeyse ters orantılı. Her ne kadar sevmesek de ubuntunun kullanım miktarları çok çok yüksek. Bu tıklama olayları distro bakarken merak edip tiklayanlarin sonucu

• Linuxmint , Ubuntu , Manjarolinux bu 3 dağıtım en iyiler arasında.

Dağıtımlar hakkında özet bilgi geçeyim bilmeyenler için yararlı olabilir.

Linux mint: Flash,codec ve programlar üzerinde yüklü olarak geliyor bu açıdan bakıldığında son kullanıcıya rahat bir kullanım sağladığından ötürü daha çok tercih ediliyor.Denetim merkezi üzerinden Online sürücü bulucusu ile donanımınıza ait olan sürücüyü internet üzerinden otomatik bulup yüklüyor tam verimli olması için donanımların mutlaka güncellenmesi gerekli öncesinde sistemi tamamen update ederek kernel ve uygulamaların güncellenmesi'de yararlı olacaktır. Konsol üzerinden: sudo apt-get update&& sudo apt-get upgrade

Ubuntu: Temel ihtiyaçları karşılayacak programlara sahip olarak geliyor Mozilla,libreoffice vb.ancak codec,flash paketleri telif hakları kısıtlaması yapmakta o yüzden yüklü gelmiyor ancak sonradan manuel olarak yüklenebiliyor mantıklı olarak güncel olanların sonradan yüklenmesi düşünüldüğünde ubuntu iyi bir tercih.

Manjaro:Program,Driver ve en güncel paketlere sahip dağıtımda manjarolinux an ve an sürekli güncel tutuyorlar ubuntu ve mint'i deneyenler mutlaka kurup denesinler derim hızlı,stabil ve kararlı Arch tabanlı.

İşletim sistemlerine ait ana sayfa linkleri indirip kurmak isteyenler alttaki linklerden istifade edebilirler.
    Linux Mint | Ubuntu | Manjaro

Diğer Farklı dağıtımlar ile ilgili tüm linkler için Buradan

Kolay Gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.