Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.geinnovationchallenge.com/ General Electric'in Türkiye web sitesinde inovasyon yarışması var bilginize :)
  • Bu sıralamanın doğru olduğunu düşünmüyorum
  • merak ettmi acaba bu 100 şirket içinde en yüksek türk firması kaçıncı sıradadır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulls Head

hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?

Aspava Döner
  • BurunluVoldi kullanıcısına yanıt
    Sony TV olarak baya geriledi. O yüzden ilk 10 da olmaması gayet doğal bence
  • Toyota?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 100de turk sirketi oldugunu dusunen arkadaslar var.. Malesef ilk 300de bile bir sirketimiz yok arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah3684

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

General electric.
    Ayrıca zaman içinde coco-cola tekrar apple'ın üstüne çıkar diye düşünüyorum.

Bence çıkamaz. İnsanlar artık daha bilinçli. Kolanın içerdiği şekeri ve zararları biliyorlar. Ha eğer coca cola çok iyi çok süper kampanyalar yaptı orasını bilemem.. Ama bence tekrar 1. olması zor. Kendi açımdan baktım artık kola içmiyorum.

..
  • Bu liste 2013 e ait arkadaşlar. Geçen senenin listesi şu linkten bakabilirsiniz.
    http://m.fortuneturkey.com/fotograf/iste-dunyanin-en-degerli-100-markasi-3073
    Bakalım bu sene ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Çok büyük tezat var le bu telefon türkiyede 3000 TL yakın avrupada ucuz da nasıl bu kadar çok satılıyor daha Nokia yada samsunl ile dosya paylaşımı bile yapamıyor

İos stabilitesini gören bir daha bırakamıyorda ondan

Beynine
    Ne gereksiz bir şeysin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

Merhabalar,

6.sıradaki firma Thomas Edison'un şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

General Motors ile bir ilişkisi var mı acaba? Tek başına bile zaten çok büyük bir şirket General Motors'da aynı şirketin sermaye sahiplerine ait ise vay arkadaş diyorum sadece

Paralara bak. Bu arada rahmetli Edison baya kurnaz adammış. Yatsın kalksın dua etsin Tesla'ya.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    General Motors ile General Electric'ın kuruluşundan itibaren bir organik bağ yok. Ancak günümüzde her iki firmada halka açık, elbette ortak yatırımcıları vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

General Motors ile General Electric'ın kuruluşundan itibaren bir organik bağ yok. Ancak günümüzde her iki firmada halka açık, elbette ortak yatırımcıları vardır.

Bilgilendirme için teşekkürler

Adamlar kafayı kullanıp neler yapıyor ne paralar kazanıyorlar, bizim sermaye sahipleri ancak fason üretim yaptırsın. Aslında inanılmaz bir potansiyel ve imkan var ülkemizde. Zira üretim yapan,marka değeri oluşturan şirket yok ülkemizde neredeyse.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.