Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Pek senin görebileceğin mecralarda iş yapmıyorlar.

http://tr.wikipedia.org/wiki/IBM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Birgün TÜRK markası olur bu listede inşallah

Türk Havayolları olabilir belki
  • Brandz'in sıralamasına göre de Google Apple'ı geçti 2014 yılında.

http://www.brandz100.com/site/top100.php?t=rank&obj=top100

Değişik araştırmalar veya parametreler olabiliyor bu tür sıralamasında. Forbes'un dünyanın en zenginleri veya France Football'un dünyanın en yetenekli genç futbolcuları listesi gibi. Bu da Brandz 100 en değerli marka sıralaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Ne olmasını bekliyordunuz ki ? Tabiki de Apple !. Yok bide çöp androidli samsung mu olacak tı..

Hey fanboy, android Samsung'un değil, 2.sıradaki şirketin. 2 oo ile yazılıyor.

Kardeş;

android için Samsung'a ihtiyacım yok.
    android yüklü Sony, LG gibi başka markalar da var. Şimdilerde Nokia'da android'li çıkarıyor.
    benim tercih android yüklü HTC. Sense arayüzü hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Bu İBM ne iş yapar , Türkiye'de hiç görmedim bu markayı 4. olmuş.

IBM bir aralar Sabancı Holding'le ortaklık yapıyordu.

http://www.ibm.com/tr/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurti1905

samsung un apple nin gerisinde olması apple nin daha iyi olduğunu gösteriyorsa bazılarına göre toyota da mercedes'ten bmw den hatta ferrari ve porche den bile iyiymiş demek ki...

Arkadaşlar,

yabancı kelimeleri Amerikan özentisi ingilizceyle okumayalım.

Porsche Alman markasıdır. Volkswagen firmasının yan kuruluşudur. Ferdinand Porsche taafından kurulmuştur. Ferdinand Porsche Adolf Hitler'in siparişi üzerine hepimizin tosbağa diye bildiği Vosvos'u üretmiştir.

Ş harfi
    İngilizce'de SH harfleriyle temsil edilir.
    Almanca'da SCH harfleriyle temsil edilir.

Bunun dışında ayrıca Almanca Türkçe gibi okunduğu gibi yazılan bir dildir.

Bu bilgiler ışında Porsche kelimesindenin sonundaki E harfini de telaffuz EDiN lütfen.

• 6. Kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

samsung un apple nin gerisinde olması apple nin daha iyi olduğunu gösteriyorsa bazılarına göre toyota da mercedes'ten bmw den hatta ferrari ve porche den bile iyiymiş demek ki...

Toyota Mercedes ve Bmw ile aynı fiyata mı satılıyor?
  • O değilde toyota ne alaka anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bugünlerde gazetelerde sürekli en iyi firma sıralamaları var ve hep Apple ikinci Google birincilikten etti haberleri var.

Buradaki sıralama nedir ?

haberin açıldığı tarihe bakarsanız geçen senenin sıralaması olduğunu anlarsınız
  • herkes apple-samsung markalarını tartışmış asıl tartışılması gereken marka toyota bence :) toyota nasıl girebiliyor bu listeye? o kadar daha kaliteli daha uygun arabalar varken?
  • samsung 5 kutuş etmez.. insankları kandırmakla 2 sıraya gelmiş helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Toyota Mercedes ve Bmw ile aynı fiyata mı satılıyor?

Mercedes ve bmw cok daha iyi ve daha pahali ama toyotanin gerisinde...ben de onu diyorum zaten. Samsung apple nin gerisinde ama bence samsung daha büyük firma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Arkadaşlar,

yabancı kelimeleri Amerikan özentisi ingilizceyle okumayalım.

Porsche Alman markasıdır. Volkswagen firmasının yan kuruluşudur. Ferdinand Porsche taafından kurulmuştur. Ferdinand Porsche Adolf Hitler'in siparişi üzerine hepimizin tosbağa diye bildiği Vosvos'u üretmiştir.

Ş harfi
    İngilizce'de SH harfleriyle temsil edilir.
    Almanca'da SCH harfleriyle temsil edilir.

Bunun dışında ayrıca Almanca Türkçe gibi okunduğu gibi yazılan bir dildir.

Bu bilgiler ışında Porsche kelimesindenin sonundaki E harfini de telaffuz EDiN lütfen.

Çok önemli bilgiymiş tebrik ederim. Söz konusu araba markası özel bir isim ve herkes doğru yazamayabilir ta da telaffuz edemeyebilir. Ayrıca amerikan özentisi olduğunu nereden çıkardın dostum anlayamadım.

• X hethangi bir değerin markanın fanboyu değilim sevmem de fakat diye başlayan yazılarada sinir olurum amma ve lakin apple ürünleri kullanmamın 2 sebebi var sağlamlık ve basitlik ios yarı etken bence telefonlarda vücudun uzvu gibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

X hethangi bir değerin markanın fanboyu değilim sevmem de fakat diye başlayan yazılarada sinir olurum amma ve lakin apple ürünleri kullanmamın 2 sebebi var sağlamlık ve basitlik ios yarı etken bence telefonlarda vücudun uzvu gibi oluyor.

bu liste 2013un suan birinci google 2.apple ve apple ile cocacolanin değerleri cok yakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 3 Haziran 2014; 22:14:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İbm batmadı mı hala ya listede işi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Ne olmasını bekliyordunuz ki ? Tabiki de Apple !. Yok bide çöp androidli samsung mu olacak tı..

Android google in samsung un değil. Eğer android i ureten google ile android i kullanan samsungu toplarsan apple i ezip gectiklerini gorursun. Appleda iosun hem ureticisi hem kullanicisi.

Peki Google sadece Android 'den mi ibaret de böyle bir kıyaslama yapıyorsunuz?
  • Apple kalitedir
    Şuan S4 kullanıyorum kesinlikle sonra ki telefonum apple olacak.
    Zaten bu yaz aylarında babamın 4 veya 4s alma olasılığı var hatta bu ay amcam 4s getirmezse yurtdışı 5s aldıracam
    4s olsa bile babam ile tks edecem telefonumu

• 6 aydır asitli içecek tüketmiyorum. Beter olsun coca cola.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.