Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin ettiğim gibi Apple en büyük ve en değerli şirket sıralamasında 22. sırada.

Petrol şirketlerini söyleme ihtiyacı bile duymuyorum onun dışında Marka olarak Volkswagen, Toyota, Samsung Electronics 'inde gerisinde.

Buyrun marka fanatikleri, biraz bilginiz artsın :

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_companies_by_revenue
  • vayyy toyota'ya bak girmiş listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDiyemMahmutMuDiyem -- 3 Ekim 2013; 11:11:32 >
  • ilk 10 da 8 amerikan şirketi helal olsun valla

• @Shady
    2.Exxon Mobil değil miydi ya? Hatta 380 milyar dolar mıydı neydi, Apple onu geçtiğinde haber yapmıştınız?
  • başlığa bakarsak sanki Apple etmiş direk, 2. sıraya Coca Cola gelmiş gibi düşündürüyor ama ilk resmi görünce direk şaşırdım, aklımdaki farklı bir şeydi zira. Meğersem Apple 1.'likten ederken Google'da gayet güzel 2.likten etmiş? Bence başlık daha uygun atılabilirdi bu duruma göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

@Shady
    2.Exxon Mobil değil miydi ya? Hatta 380 milyar dolar mıydı neydi, Apple onu geçtiğinde haber yapmıştınız?

Merhabalar,

O haber, firmaların halka açık olan hisselerinin fiyatlarının baz alınarak belirlendiği piyasa değeri ya da diğer bir deyişle "market cap"'lerine göre yapılan sıralamaydı. Borsada işlem gören firmalar için önemli kriterlerdendir. Bu haberde ise yapılan sıralama, Interbrand isimli danışmanlık firmasının çeşitli kriterleri göz önüne alarak yaptığı sıralamadır.

Yani her iki sıralama birbirinden farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

@Shady

Merhabalar,

O haber, firmaların halka açık olan hisselerinin fiyatlarının baz alınarak belirlendiği piyasa değeri ya da diğer bir deyişle "market cap"'lerine göre yapılan sıralamaydı. Borsada işlem gören firmalar için önemli kriterlerdendir. Bu haberde ise yapılan sıralama, Interbrand isimli danışmanlık firmasının çeşitli kriterleri göz önüne alarak yaptığı sıralamadır.

Yani her iki sıralama birbirinden farklıdır.

Peki bu aradaki uçurum nerden kaynaklanıyor, yani diğer listede 2. olan bir firma bu listede niye yok acaba?
    Bu listede olup diğer listede olmasa belki borsaya girmemiştir diyeceğim ama tam tersi bir garip geldi. Cevapladığınız için teşekkür ederim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky Pancamo -- 7 Ekim 2013; 0:22:20 >

• Apple, google filan gelip gecici. 100 sene sonra yine bütün listeler değişir cocacola ismi değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Jobs gitti firma bitti, diyenlere Coca-Cola kapağı gibi olmuş.

Suan jobs un mirasi devam ediyor. Bekle biraz

• Yalnız sadece Apple değil, Google da Coca Cola'yı tahtından etmiş, adamlar 3. sıradalar ama kısa zaman sonra yeniden liderliği devralabilirler.

• saniyede 4 bardak cocacolayla uzun vadede kimse sidk yarışdıramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor5945

yeryüzünde yaşayan herkeste apple a karşı bir hayranlık vardır samsung un ürünlerinin ikinci el değeri yoktur varlığını android işletim sistemine borçludur tek başına yaptığı bada faciası ortadadır google varsa samsung vardır

eğer samsungda varsa apple vardır.. (:
    senin anlayacagın dilden anlatim dedim inanmıyorsan biraz araştırma yap ..

• İlk kez iphone almama rağmen nedense applea ısınamadım. Ayrıca firma olarak da biraz şımarık.

• samsung un apple nin gerisinde olması apple nin daha iyi olduğunu gösteriyorsa bazılarına göre toyota da mercedes'ten bmw den hatta ferrari ve porche den bile iyiymiş demek ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurti1905

samsung un apple nin gerisinde olması apple nin daha iyi olduğunu gösteriyorsa bazılarına göre toyota da mercedes'ten bmw den hatta ferrari ve porche den bile iyiymiş demek ki...

Sondaj Başarılı

• Bu İBM ne iş yapar , Türkiye'de hiç görmedim bu markayı 4. olmuş.
  • Yaşasın MC Donalds.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

elma meraklilari vol 48654
    daha assagi ozelliklere sahip bir ürüne daha fazla para verenl sekilciler oldukca 1. sirada yerini korur ama bir aspirin degil

Androidle ios un farkını bilmeyen adamın bu forunda ne işi var? He bilmiyorsun bari yapma be kardeşim. Eheheh

• Bugünlerde gazetelerde sürekli en iyi firma sıralamaları var ve hep Apple ikinci Google birincilikten etti haberleri var.

Buradaki sıralama nedir ?

• Bir sonraki firma duracell olabilir aypona uzun giden pil üretirse

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.