Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grezimonk

zararlı olan hamburger değil üretim şekli ki oda AMERİKA ve diğer ülkelerdeki şekilde olunca... katkı maddesi olmadan o hamburger aslında zararsız bir Alman köftesi olur... MC Donalds hikayesine bak anlarsın...

Emin ol, hamburgerin içindeki katkı maddesi hamburgerin kendisinden daha az zararlı

Çünkü hamburger,

Dünyada oransal olarak hızla artan kalp ve damar hastalıklarının hazırlayıcı etkenleri arasında ilk sıralarda bulunuyor. Hamburger etlerinde ve kızartma yağlarında bulunan doymuş yağlar ve kolesterol, özellikle bu besinlerin en büyük tüketicisi olan çocuk ve gençlerde erken yaşlardan itibaren damar iç duvarlarında yağ birikmesine yol açıyor. Buda hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Hamburgerin içindeki katkı maddesinin zararı, hamburgerin vermiş olduğu zararın yanında devede kulak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Ekim 2013; 17:34:40 >

• ıçına giyecek donu olmayan insan sırf marka diye ( telefondan anladığı yok ) elma alırsa sonuç böyle olur tabi ben hiç şaşırmadım normal bir durum
  • asıl tarifi kullansalar o zararlı etkenler olmazdı...
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hamburger
    ilk halinde katkı maddeside yokmuş kızartma yağından kaynaklı etkenlerde...
  • benim gözümde apple , listeye giremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20playback -- 3 Ekim 2013; 16:20:42 >
  • Sidik yarışında bitişe az kala..

• Bizden birilerini görmeyi çok isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Liste gayet mantıklı. Apple hak ettiği yerde ama bence Samsung kısa sürede iyi yerlere geldi ve yükselmeye devam etmesine kimse engel olamayacak. Plastiğin gücü adına:))

Yamulan macbooklar, cepten bükülen ayfonların gücü adına!

Bi yürüyün gidinallah aşkına sanki çok kaliteli kasadan yapılyormuş gibi.

Teknosa da gördüm standtaki macbook bildiğin bükülmüş. Bu kadar mı kalitesiz olur bir ürün!

Aşırı saçmalamışsın hadi onu geçtim.İnsan bu kadar bok atmaya çalışmadan önce biraz beynini kullanıp düşünmeye çalışır.Yahu senin anlattıklarına göre Apple berbat,kalitesiz,yamuk yuluk mal üreten adi bir markadır.Sen zaten konunun başlığını dahi tam anlayamamışsın.Bak ne diyor"En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple,
    13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti"

Amacım öyle bir şey değil kesinlikle. Cevabım size yönelikti. Plastiğin gücü adına diyerek apple ın malzeme kalitesini yere göre sığdıramayaşınıza ithafen dedim ben o cümleleri. Ama siz en ufak bir eleştiri de bile hakarete başvuracak kadar aşağılık kompleksine sahipseniz, bu sizin ne kadar seviyesiz olduğunuzu gösterir.

Asıl senin aşağılık kompleksin olduğu ilk mesajında belliydi.Sen eleştiri yapmamışsın sadece saçmalamışsın.Özellikle tekrar belirtiyorum.Konu başlığını bir daha oku.Yerden yere vurduğun marka bak kaçıncı sıradaymış.Aslında sende haklısın hata bende ki 17 yaşında ki bir ergene laf anlatmaya çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Liste gayet mantıklı. Apple hak ettiği yerde ama bence Samsung kısa sürede iyi yerlere geldi ve yükselmeye devam etmesine kimse engel olamayacak. Plastiğin gücü adına:))

Yamulan macbooklar, cepten bükülen ayfonların gücü adına!

Bi yürüyün gidinallah aşkına sanki çok kaliteli kasadan yapılyormuş gibi.

Teknosa da gördüm standtaki macbook bildiğin bükülmüş. Bu kadar mı kalitesiz olur bir ürün!

Aşırı saçmalamışsın hadi onu geçtim.İnsan bu kadar bok atmaya çalışmadan önce biraz beynini kullanıp düşünmeye çalışır.Yahu senin anlattıklarına göre Apple berbat,kalitesiz,yamuk yuluk mal üreten adi bir markadır.Sen zaten konunun başlığını dahi tam anlayamamışsın.Bak ne diyor"En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple,
    13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti"

Amacım öyle bir şey değil kesinlikle. Cevabım size yönelikti. Plastiğin gücü adına diyerek apple ın malzeme kalitesini yere göre sığdıramayaşınıza ithafen dedim ben o cümleleri. Ama siz en ufak bir eleştiri de bile hakarete başvuracak kadar aşağılık kompleksine sahipseniz, bu sizin ne kadar seviyesiz olduğunuzu gösterir.

Asıl senin aşağılık kompleksin olduğu ilk mesajında belliydi.Sen eleştiri yapmamışsın sadece saçmalamışsın.Özellikle tekrar belirtiyorum.Konu başlığını bir daha oku.Yerden yere vurduğun marka bak kaçıncı sıradaymış.Aslında sende haklısın hata bende ki 17 yaşında ki bir ergene laf anlatmaya çalışıyorum.

17 değil 18. Konuyu okudum da yorum yaptım. Sende idrak yoksa ben ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?

Merhabalar,

6.sıradaki firma Thomas Edison'un şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

Saglik sektorunde, ozellikle goruntuleme sistemlerinde de adindan siklikla soz ettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Ne olmasını bekliyordunuz ki ? Tabiki de Apple !. Yok bide çöp androidli samsung mu olacak tı..

Hey fanboy, android Samsung'un değil, 2.sıradaki şirketin. 2 oo ile yazılıyor.

Beyninde bi anlama bozukluğu var galiba. Ben dandroid samsungun diye bi ifade kullandım mı ? dandroid işletim sisteminin çöp oluşunu ve samsung telefonlara karşı ios lu apple cihazlarının ezici bir kararlılıkla çalıştığını vurgulamak istedim. taşı direk samsunga attım yani g'oo'le a değil ;) . Üstüne alınan alınsın tek gerçek Apple gerisi yalan

Android yazmayı öğren sonra gel gereksiz fanboy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanthidan -- 1 Ekim 2013; 21:56:27 >

• GE'yi bilmeyen varmış

Apple'ı tebrik etmek lazım bir de tabii.
  • Marka degerini urunlerle karsilastiran cahil toplulugu basmis gene burasini

Ayrica zenginin mali zugurdun cenesini yorar vol 37328728

• Yiyin birbirinizi ne de olsa paraları siz atıyonuz cebe keyfini sürün babanızın şirketini.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Samsung daha Mc Donald's ı bile geçemedi ama Apple ile sidik yarıştırmaktan bıkmıyor ayrıca geldiği nokta gerçekten çok düşük.

Napcakaın Anerikan değil bide samsung mobile değil samsung un tv sinden beyaz eşyasına her şey.

Tamam konuyla belki alakası yok ama elinde çocuğun elinde iphpne var konturum yok diye 3310 u olan çocuktan telefonunu isteyince çok gıcık oluyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 2 Ekim 2013; 7:54:46 >
  • Burayı yine appleın sahibinin oğullarıyla samsungun sahibinin oğulları basmış. E tabi babalarının firmalarını savunmak onların en doğal hakkı.

• 6.sıradaki ne

• Apple ve Google ın yanında cola nedir ya sidik afedersin üçüncü sırada.

• Önemli olan, sidiği içirebilmektir. Onu da hakkıyla yapıyor adamlar.
  • Petrol şirketleri nasıl sıralamaya girememiş anlayamadım.. BP Meksika Körfezindeki petrol sızıntısının sadece temizlenmesine 20 milyar dolar harcamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.