Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim saflar da Türkiye'deki sonuçlarmış gibi yorum yapar ancak. Bu sıralamayı belirleyen ANA piyasa ABD. Apple'ın ve mcdonalds'ın üstte yer alma nedeni de bu. Dünya çapına vursalar Google ve Samsung havada karada 5'le çarpar Apple'ı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibm ne uretiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

ibm ne uretiyor

İBM bilgisayar dünyasının büyükbabası gibi birşey :d

nerede benim samsungun fanı kardeşlerim apple battı dikine düştü yan yattı öldü diyen samsungcular nerede :d kalite ile pvc arasındaki fark ortda gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality
    quote:

Orijinalden alıntı: Shady
    quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?
    Merhabalar,6.sıradaki firma Thomas Edisonun şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.
    Hea Şu Thomas,Hani Nicola Tesladan Çalıp Çırpıp Tüccar Olan ve Ün Salan Herifin Şirketi Desene..Çok Saygın ve Köklü bravo Onlara..Nicola Teslanın Kemikleri Sızlıyor..Bu S.......min Gözünü Para Bürümüş Hırsız Tüccarı Yüzünden.Sen Bence Çok Bilmeden Konuşma Arkadaş.Tepemin Tasını Attırma Gece Gece.Saygın ve köklüymüşmüş Bak Hele Sen..Tesla Olmasaydı Yada Büyük Deha,Teslanın Çalışmalarını Çalmasaydı Bakalım Bugün Ne Oluyordu..O yaptığı Derme Çatma Labaratuarlarında B...kuyla Oynuyordu Şimdi..Ve yine düşündükçe Deliriyorum!!! Bu Hırsız Tüccar Thomas Köpeği Olmasaydı,Bugün Hepimiz Elektriği Bedava Kullanıyor Olacaktık...Bu Herif yüzünden hepimiz fatura ödemeye mecburuz..Biraz Okuyun Sonra Yorum Yapın..Çıkmış Birde Bana orayı övüyor Yok Saygınmış Yok Köklüymüş Onun Zihniyetinin köküne Ben.. Ayrıca Listede ExxonMobile Neden Yok...?
    Herkes çaldı çırptı diyorda daha kanıtla geleni görmedim. Birisi bilim adamı birisi bilim adamı ayrıca iş adamı. Taraf tutup birini yüceltmek diğerine tüh kaka demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Burda demek istediğim tesla kötü gibi bişey değil ki öyle düşünmüyorum zaten, asıl mesele edisonun küçümsenmesi.

çaldı çırtpı diyen arkadaş sanki babasının cebinden parasını çalmışlar gibi davraıyor :d garip bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

İçine ne katıldığı belirsiz McDonalds ve Burgerking'in ürünlerini yemektense gidip türk firmalarının(Bay Döner,Köfteci Ramiz,Sultanahmet Köftecisi vb.) yemeklerini yemeyi tercih ederim. Aşık gibi McDonald's a tutulanlara sesleniyorum onun sebebi çin tuzu bilin diye söylüyorum.

Çok çabalarsak ilk 10a bile sokariz degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gl4dius

quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|
    quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality
    quote:

Orijinalden alıntı: Shady
    quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?
    Merhabalar,6.sıradaki firma Thomas Edisonun şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.
    Hea Şu Thomas,Hani Nicola Tesladan Çalıp Çırpıp Tüccar Olan ve Ün Salan Herifin Şirketi Desene..Çok Saygın ve Köklü bravo Onlara..Nicola Teslanın Kemikleri Sızlıyor..Bu S.......min Gözünü Para Bürümüş Hırsız Tüccarı Yüzünden.Sen Bence Çok Bilmeden Konuşma Arkadaş.Tepemin Tasını Attırma Gece Gece.Saygın ve köklüymüşmüş Bak Hele Sen..Tesla Olmasaydı Yada Büyük Deha,Teslanın Çalışmalarını Çalmasaydı Bakalım Bugün Ne Oluyordu..O yaptığı Derme Çatma Labaratuarlarında B...kuyla Oynuyordu Şimdi..Ve yine düşündükçe Deliriyorum!!! Bu Hırsız Tüccar Thomas Köpeği Olmasaydı,Bugün Hepimiz Elektriği Bedava Kullanıyor Olacaktık...Bu Herif yüzünden hepimiz fatura ödemeye mecburuz..Biraz Okuyun Sonra Yorum Yapın..Çıkmış Birde Bana orayı övüyor Yok Saygınmış Yok Köklüymüş Onun Zihniyetinin köküne Ben.. Ayrıca Listede ExxonMobile Neden Yok...?
    Herkes çaldı çırptı diyorda daha kanıtla geleni görmedim. Birisi bilim adamı birisi bilim adamı ayrıca iş adamı. Taraf tutup birini yüceltmek diğerine tüh kaka demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Burda demek istediğim tesla kötü gibi bişey değil ki öyle düşünmüyorum zaten, asıl mesele edisonun küçümsenmesi.
    çaldı çırtpı diyen arkadaş sanki babasının cebinden parasını çalmışlar gibi davraıyor :d garip bir durum

katılıyorum kesinlikle tamam tesla cok buyuk bir deha ama edisonu niye bu kadar kucumsuyor anlamıyorum tesla babasının oglu gibi savunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

mcdonalds neden var ki o listede hamburgerleri berbat...

yada bizim ülkemizde dandik.

Evet iğrenç zoraki kalırsam anca alıyorum

gıda olunca böyle oluyor herkes iphone kullanmaz ama en azından 20 kere gider bu arada bende pek sevmiyorum

Burger king daha iyi

Avrupada her köşe başındalar,hatta bir Floransa gidiş geliş tek şeritli bir caddenin iki tarafında da karşılıklı varlar.. Ve geçler 1 euro verip 1 küçük hamburgerlerden alıyorlar ve 1 saat oturup internetlerine de giriyorlar,geyiklerini de yapıyolar, içerideki kalabalığı anlatamam bile... O kadar kalabalık ki sıra hızlı ilerlesin diye elinde cihazlarla sıradakilerin siparişlerini alan görevliler var, ki self servis kiosları var onlarıda kullananlar bir sürü... Burger'sa bütün avrupa da belki 5 şubesini gördüm ondada fiyatlar burdakilerin aynısı rakamlar sadece para birimi euro, sen hesap et pahalılığı Ki bu bahsettigim avrupda,sen hesap et obez amerikayı..

Evet başka türlü imkanı yol zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sektörün en iyisi tabikide Apple .

Google, Samsung'a sana android yok dese. İşte o anda Samsung tepetaklak gider.

Ama Apple'ın önüne taş koyabilecek bir şirket yok. Daha büyük şirket yok görüldüğü üzere.

Sen gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Peki samsung google a ben android kullanmıyorum. Touchwiz arayüzünü çekirdeğe yazıp bütün uygulama geliştiricileriyle masaya oturdum derse ne olacağını düşündün mü? Samsung un apple dan daha büyük bir şirket olduğunu baştan aşağıya telefonunu üretebildiğini ve en azından android yokken yazacağı bir işletim sistmiyle ios u yakalayabilceğinden haberin yok sanırım. Samsung un Androidte kalma nedeni sadece google play dir

Edit: bu da beni eksileyip duran liseli apple fanları için dünyanın en büyük 500 şirketinin listesidir. Bakın bakalım apple mı samsung mu? Beş para etmez, maliyeti 199$ olan bir telefonu "kaliteli" diye, siz ancak kendinizi inandırırsınız. Açında bakın bakalım s4 ün maliyeti en az 230$, note3 en az 250$ civarındadır(note 2yaklaşık 270 $ civarındaydı)

Alın size liste.ayrıca google nerde diyenler için listede 189. sırada

http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2013/full_list/?iid=G500_sp_full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 1 Ekim 2013; 11:12:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple' hiç sevmem ama ilk 2 hakkı. Stabil işlemci, tasarım sabit telefon,pahalı fiyat,iyi reklam,güzel özendirme..

• Samsung severler üzülmüştür.

Samsung ota mota atlayıp her tür elektronik, araç, gereç yaparken iyi.

APPLE tv işine girme ihtimali var diye bile kızan birçok kişi var.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Glass tam anlamıyla otursun piyasayı süpürürler..
  • ben sevindim keşke birinci samsung olsaydı apple yerine

google da sevmiyorum aslinda

benim şahsen apple almam için %25 ucuza satması lazım muadillerinden

örnek iphone 5 galaxy s3 muadilidir
    %25 daha ucuz olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 1 Ekim 2013; 11:47:16 >
  • o değilde toyota
  • bilişim sektorü dışındanda olması güzel böylece birazda yemek ve otomatıvede belki kayarlar.(herkes bilişimden parayı kırcağını sanıyorda:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Samsung daha Mc Donald's ı bile geçemedi ama Apple ile sidik yarıştırmaktan bıkmıyor ayrıca geldiği nokta gerçekten çok düşük.

Apple Coca-Cola ile sidik yarıştırmaktan bıksaydı birinci olur muydu?

Apple ile Samsung un değerleri arasındaki farkı görürsen zaten Samsung'un boşa çabaladığını görürün ama Coca Cola ile Apple ın bütçesi neredeyse aynı rekabet edebilirler normaldir ama Samsung yanında bile duramaz daha çok zamanı var ;)

• Sonuc olarak hep ABD kazanıyor :/

• Shell bunları komple tarihi ile beraber alabilecek bir marka ve yüksek kar marjı olan bir firma fakat konu marka değeri ise doğru olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Samsung daha Mc Donald's ı bile geçemedi ama Apple ile sidik yarıştırmaktan bıkmıyor ayrıca geldiği nokta gerçekten çok düşük.

Apple Coca-Cola ile sidik yarıştırmaktan bıksaydı birinci olur muydu?

Apple ile Samsung un değerleri arasındaki farkı görürsen zaten Samsung'un boşa çabaladığını görürün ama Coca Cola ile Apple ın bütçesi neredeyse aynı rekabet edebilirler normaldir ama Samsung yanında bile duramaz daha çok zamanı var ;)

Samsung bişey için çabalamıyorki zaten. Şirket olarak apple dan büyüktür. Şirket büyüklüğü olarak apple samsung un yanında bir hiçtir. Apple en değerli şirketler listesinde birinci olsada bişey değişmez. Sizde görmediyseniz buyrun düyanın en büyük şirketlerine göz atın. google ın 2. olduğu en değerli şirketler listesinin bir anlamı yoktur.

http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/index.html

Koç holding 217. sırada
    Coca cola 208. sırada
    google 189. sırada
    apple 19. sırada
    samsung electronics 14. sıradadır
    toyota motor 8.

Bir şirketin yapabilecekleri şirketin büyüklüğüyle malvarlıklarıyla ölçülür. En değerli şirket olmak sadece balon bir etikettir. 2 günde en değersiz şirkette olabilirsiniz günün koşullarına bağlı olarak. Ama malvarlıklarınız ve şirketinizin büyüklüğü sektördeki yeri her zaman bellidir. Yaptığınız işlerin büyüklüğüne göre değişir. Burdada samsung apple dan daha fazla gelir elde etmiştir. Liste ortadadır.

• 1 google 2 coca cola dır bence ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Coca Cola kimmiş IBM varken ya

sen kimsin ki COCA-COLA'yı küçümsüyorsun? Apple denen şeytanın markası bir takım hile ile 1. oldu yoksa 5 $ etmediğini herkes biliyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.