Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluebest

Liste gayet mantıklı. Apple hak ettiği yerde ama bence Samsung kısa sürede iyi yerlere geldi ve yükselmeye devam etmesine kimse engel olamayacak. Plastiğin gücü adına:))

Yamulan macbooklar, cepten bükülen ayfonların gücü adına!

Bi yürüyün gidinallah aşkına sanki çok kaliteli kasadan yapılyormuş gibi.

Teknosa da gördüm standtaki macbook bildiğin bükülmüş. Bu kadar mı kalitesiz olur bir ürün!
  • toplanmiş yine samsung apple'in avukatlari..
    ne manyak toplumuz.. demiyoz ki su firmalar arasinda neden türk yok.. birbirlerini yiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?

Merhabalar,

6.sıradaki firma Thomas Edison'un şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

Adı batasıca

Üzülme kardeşim, seni unutmayan sana sahip çıkan nice dostların var.

• Yılların IBM'i hâlâ orada be.

General Electric'le birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 1 Ekim 2013; 2:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala çürük elma diyenler var :)
  • Hala elmayi cekemeyenler var

• ulan babasının şirketiymiş gibi savunanlar var oturup orda niye bizim bir şirketimiz yok diye üzüleceklerine şirket sahiplerinden daha çok savunuyorlar yazık hepinize...

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Hala elmayi cekemeyenler var

Sen niye çekiyorsun peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?
    Merhabalar,6.sıradaki firma Thomas Edisonun şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

Hea Şu Thomas,Hani Nicola Tesla'dan Çalıp Çırpıp Tüccar Olan ve Ün Salan Herifin Şirketi Desene..Çok Saygın ve Köklü bravo Onlara..Nicola Tesla'nın Kemikleri Sızlıyor..Bu S.......min Gözünü Para Bürümüş Hırsız Tüccarı Yüzünden.Sen Bence Çok Bilmeden Konuşma Arkadaş.Tepemin Tasını Attırma Gece Gece.Saygın ve köklüymüşmüş Bak Hele Sen..Tesla Olmasaydı Yada Büyük Deha,Teslanın Çalışmalarını ''Çalmasaydı'' Bakalım Bugün Ne Oluyordu..O yaptığı Derme Çatma Labaratuarlarında B...kuyla Oynuyordu Şimdi..Ve yine düşündükçe Deliriyorum!!! Bu Hırsız Tüccar Thomas Köpeği Olmasaydı,Bugün Hepimiz Elektriği Bedava Kullanıyor Olacaktık...Bu Herif yüzünden hepimiz fatura ödemeye mecburuz..Biraz Okuyun Sonra Yorum Yapın..Çıkmış Birde Bana orayı övüyor Yok Saygınmış Yok Köklüymüş Onun Zihniyetinin köküne Ben..

Ayrıca Listede ExxonMobile Neden Yok...?

Tesla'yı Edison yenmedi. Ortağı J.P.Morgan yendi. Teslanın çalıştığı Westinghousedan alternatif akım lisanslarını da alıp şirketi inanılmaz büyüttü. Edison Companynin anını da General Electrics olarak değiştirdi. Adam o kadar zengindirki 20 yy başlarında iflasın eşiğine gelen Amerikan Hazniesini tek başına finanse etmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?
    Merhabalar,6.sıradaki firma Thomas Edisonun şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

Hea Şu Thomas,Hani Nicola Tesla'dan Çalıp Çırpıp Tüccar Olan ve Ün Salan Herifin Şirketi Desene..Çok Saygın ve Köklü bravo Onlara..Nicola Tesla'nın Kemikleri Sızlıyor..Bu S.......min Gözünü Para Bürümüş Hırsız Tüccarı Yüzünden.Sen Bence Çok Bilmeden Konuşma Arkadaş.Tepemin Tasını Attırma Gece Gece.Saygın ve köklüymüşmüş Bak Hele Sen..Tesla Olmasaydı Yada Büyük Deha,Teslanın Çalışmalarını ''Çalmasaydı'' Bakalım Bugün Ne Oluyordu..O yaptığı Derme Çatma Labaratuarlarında B...kuyla Oynuyordu Şimdi..Ve yine düşündükçe Deliriyorum!!! Bu Hırsız Tüccar Thomas Köpeği Olmasaydı,Bugün Hepimiz Elektriği Bedava Kullanıyor Olacaktık...Bu Herif yüzünden hepimiz fatura ödemeye mecburuz..Biraz Okuyun Sonra Yorum Yapın..Çıkmış Birde Bana orayı övüyor Yok Saygınmış Yok Köklüymüş Onun Zihniyetinin köküne Ben..

Ayrıca Listede ExxonMobile Neden Yok...?

Herkes çaldı çırptı diyorda daha kanıtla geleni görmedim. Birisi bilim adamı birisi bilim adamı ayrıca iş adamı. Taraf tutup birini yüceltmek diğerine tüh kaka demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Burda demek istediğim tesla kötü gibi bişey değil ki öyle düşünmüyorum zaten, asıl mesele edisonun küçümsenmesi.

• Biraz içten düşünülürse öyle ama samsung'un apple'a parça satmadığını düşün 5S'i 5C'yi nasıl çıkartıp satış rekoru kırıcak ? Diyelim ki başka firmadan temin etti ne kadar kaliteli olabilir ? Samsungla ezeli rakip olduğu halde davalı olduğu halde parça alımını kesmiyor ? Ya samsung apple'a parça satmasa nasıl para kazanıp yeni modeller çıkarıcak ? Bunlar haliyle sıralarıda etkiliyor.
  • yahudi tabanlı bir şirket gidiyor yerine yeni yahudi tabanlı bir şirket geliyor. 15m nüfusluk adamlar neler yapıyor.
  • Biri Google'a dur desin. Normal değil bu adamların gidişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

mcdonalds neden var ki o listede hamburgerleri berbat...

yada bizim ülkemizde dandik.

Hocam bu ülkede ne düzgün ki hamburgerler düzgün olsun?
  • kim ne derse desin apple diyeceğim ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 lerde 90 larda o listelerden eksik olmayan Japon şirketlerinden sadece bir tanesi o listeye zar zor girebilmiş, neden böyle oluyor, Japon şirketleri neden kan kaybediyor. Araştırılması gereken bir konu,

Türkiye' nin herhangi bir üretimi olmadığı için, artık başka ülkelerin üretim gücünü araştırır oldum.

• Demek insanoğlu, hamburgerin ne kadar zararlı bir yiyecek olduğunu hala öğrenememiş

• Ya bu forumda insanlaerin apple android kapismasindan biktim ya.Kardesim bilgisayarim mac telim android.Daha once de ip5 kullanmistim.Adamlar yapmis.ikisininde super taraflari var.Keske boyle urunleri ulkemizde cikarsa.
    Ama bizim insanimiz bole iste.Baskalari yapar eline verir.Sende benim ki daha iyi benim ki daha iyi diye kapisirsin.
    Oglum bizde bir tabir vardir.Baskasinin seyiyle gerdege girmek diye.Bu ambiyane tabirim icin kusura bakmayin ama size ne?
    Android fan,curuk elma yok yamuluo yok isinio.Kardesim o zaman kafani calistir kur sirketini daha iyisini yap hepimize faydali olsun.Eger bir Turk markasi dunya capinda bir marka olustursun bende gidip kuyruga girmessem serefsizim.
    elinizde ki urunler size fayda saglamak icin var.Sizin kisiliginiz ile birlesip egonuzu tatmin etmek icin degil.Biri kullandiginiz urune bok atar yada kotu yorum yaparsa sallamayin.Birakin kucuk dunyasinda mutlu olsun.Birakin baskasinin seyiyle gerdege girsin.Siz elinizdeki cihazin keyfini cikarin.Ya su fanatizm tam bir tehlike tam bir beyinsiz hastaligi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Ne olmasını bekliyordunuz ki ? Tabiki de Apple !. Yok bide çöp androidli samsung mu olacak tı..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Samsung daha Mc Donald's ı bile geçemedi ama Apple ile sidik yarıştırmaktan bıkmıyor ayrıca geldiği nokta gerçekten çok düşük.

İyiydi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.