Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadman87

mcdonalds neden var ki o listede hamburgerleri berbat...

yada bizim ülkemizde dandik.

quarter pounder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

quote:

mc donalds hamburgerlerinin standarti vardir her ulkede ayni sekilde uretilir. nerden mi biliyorum cunku parasal bir cok kurulus reel doviz kuru hesaplamasinda mc donalds in hamburger fiyatlarini kullanir.

Arkadaş lezzet açısından demek istedi istedi..
    Türkiye Mc baileri,etlerini pınar ve banvitten temin ediyor.
    Amerikada Mc etlerini pınar ve banvitten temin etmiyordur heralde..!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Birgün TÜRK markası olur bu listede inşallah

+1 Aynı yorumu yapacaktım

Herkesin babasının şirketiymiş gibi marka savaşları yapması gülünç adamlar kendileri bu kadar düşman değil

Potansiyel var da kimse kullanmıyor bizde
  • Sende 3 gunde 9 milyon iphone sat sende et

• Shady kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

İçine ne katıldığı belirsiz McDonalds ve Burgerking'in ürünlerini yemektense gidip türk firmalarının(Bay Döner,Köfteci Ramiz,Sultanahmet Köftecisi vb.) yemeklerini yemeyi tercih ederim. Aşık gibi McDonald's a tutulanlara sesleniyorum onun sebebi çin tuzu bilin diye söylüyorum.

Galiba Tütrkiye'de satılanlara katmıyorlar Bir kere merakıma yenik düşüp aldım bir daha önünden geçmem Hem hamburger de neymiş izmir ve adana dürüm varken.Acıktım valla bu saatte

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

quote:

quote:

mc donalds hamburgerlerinin standarti vardir her ulkede ayni sekilde uretilir. nerden mi biliyorum cunku parasal bir cok kurulus reel doviz kuru hesaplamasinda mc donalds in hamburger fiyatlarini kullanir.

demek ki abd deki firmalarla yakin standarttaler inanmiyorsan arastirabilirsin hocam the times gazetesinde yazmisti benim verdigim bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Shade

mcdonald nasıl samsung un önünde olur anlamıyorum. o kadar kötü etleri var ki hala onu yiyenlerin olmasına şaşırıyorum. burger king varken mcdonals a kim gider?

Büyük ihtimalle macdonalds sadece Türkiye'de kötü. Zannetmiyorum yurt dışında bu kadar kötü olacağını. Ayrıca mcdonaldsın bütün ülkelerde belirli standartlarla üretildiği doğru ama her ülkede de aynı yerden temin etmiyorlar malzemeleri, yani bu da tadını etkiliyor. Yapılış şekli, düzeni, restoranların temizliği, müşterilere davranış şekli vb.. gibi şeyler belli standarttadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Apple nasıl bu kadar yükselişe geçebilir anlamıyorum o dandik cihazlarla.Hadi samsung olsa bir şey demeyecem, apple neymiş anlamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

demek ki abd deki firmalarla yakin standarttaler inanmiyorsan arastirabilirsin hocam the times gazetesinde yazmisti benim verdigim bilgi

Her gazetede o kadar şey yazılıp çizikiyorki.
    Hangi birisine inanacağımızı şaşırdık.
    Tarafsız yayın hiç bir yerde yok.
    Her yerde birilerinin kulpu var.

• Listeyi hazırlayan amerika olunca hep amerikan firmaları var neredeyse
  • CocaCola güncelleştirme sıkıntıları ve plastik ısrarından dolayı 3.sırada acil toplaması lazım önümüz bayram yine bayrama en çok sahiplenen markalardan bir tanesi olması gerekiyor.

• Shady kullanıcısına yanıt
    bu samsungcular nasıl bi kafa ile yaşıyosunuz anlamıyorum. Apple dandrik demişsin samsung varken. Samsung çıkarcının önde gideni. Apple ne yapmışta dandrik diyosun. Adamlar insanlığı düşünüyo samsung gibi parayı değil. Sen şimdi gel bana de günlük kullanımda iphone yardımcı olmuyo. Eğer sen daha fazlasını istiyosan telefon istemiyosun, adı üstünde telefon bu, Sana günlük hayatta yardımcı olur insana eşlik eder. Samsung hep göz boyar yok parmağını yakınlaştırınca algılıyo yok s beam aldığınız zaman hangisini kullanıyosun. İos için apple ın yaptığı özellikler normal, samsungun yaptığı yüksek geliyo yok 8 çekirdek, ama hala o telefon bir ay sonra format istiyorsa o özellikler onun için azdır ve asıl özellikleri düşük tutan samsungtur, samsung bu özellikleri gösterip sadece insanların egosunu tatmin ediyo zaten onlar içinde önemli olan bu. Sen daha iphone dan ne bekliyosun takla atmasınımı başkalarına hava mı atmak istiyosun. Bi kere samsung android kullanıyo sadece bitane tema ortaya atıyo Touchwiz diğerlerinden farklı tutmuş gibi yapıyo. eğer galaxy serisi ayakta durabiliyosa samsung adıyla durabiliyor. Siz duğa edinde samsungun örnek alıcak bi firması var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her gazetede o kadar şey yazılıp çizikiyorki.
    Hangi birisine inanacağımızı şaşırdık.
    Tarafsız yayın hiç bir yerde yok.
    Her yerde birilerinin kulpu var.

yalniz benim vurgulamak istedigim ayni standartlarda uretilmesinin sonucunda reel doviz kurunun hesaplanmasi. farkli ulkelerde uretilip.mc donalds kadar ayni standartlarda uretilen alternatif bir urun yok demek ki. yuzbinlerce urun var sonucta. bir de tum dunyanin kabul ettigi bir seyi neden bizim.milletimiz kabul etmez altinda bir.bit.yenigi arar anlamis degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 30 Eylül 2013; 22:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Samsung daha Mc Donald's ı bile geçemedi ama Apple ile sidik yarıştırmaktan bıkmıyor ayrıca geldiği nokta gerçekten çok düşük.

Apple Coca-Cola ile sidik yarıştırmaktan bıksaydı birinci olur muydu?
  • Toyota süpriz yumurta olmuş konuya
  • Snapdragon800 exynos5octayı yiyip bitirir

• XX Adımda reklam yapma sanatı.

1.Rakip firmalar hakkında spekülatif haberler yap.
    2.Piyasaya süreceğin ürün öncesinde ürünle ilgili bir sürü sızıntı haber yap. (Doğru olup olmaması önemli değil. Önemli olan her yerde konuşulması. Zaten yayın organlarının büyük çoğunluğu elinde olduğu için çok da zor değil.)
    3.Ürünü piyasaya sürerken olduğundan fazla göster. (Asla ucuza verme. Çok para veren züppeler kendini ayrıcalıklı hissetmeli.)
    4.Ürün ile alakalı ilgiyi sürekli yüksek tutmak için ürünle ve firmayla ilgili sürekli haber yap. (Yanlı analiz şirketlerini iyi kullan.)

Bütün bu bilgi kirliliği zaten 3. dünya ülkelerindeki editörler tarafından ilgili ülkelerin diline çevrilir.

Bir gurup ergen zaten yok a firması şöyle b firması böyle tartışadursun.
    Sen parsanı toplamaya bak. Onlarda farkında olmadan sana çalışmaya devam etsinler.

Çok merak ediyorum. Listede Exxon Mobil neden yok mesela. Yada nebileyim bi Wall-Mart vs. Petrol satışları eskisi gibi kazandırmıyor mu? (Yada listede sadece öne çıkması gereken bir kaç marka için bazı sektörler incelemeye alınmadı mı?)

Düşünceler, düşünceler, düşünceler....

• quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?

General electric.
    Ayrıca zaman içinde coco-cola tekrar apple'ın üstüne çıkar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Apple'ı bu günlere sizler getirdiniz.(Bi telefona 2500 TL verilirmi la,Hele hele Bir PC ye 5500 TL).

cahillikte sınır tanımamışsın harbi bir ürün hakkını veriyorsa neden verilmesin kaldı ki macbook pc değildir pc dediğin zaman windowsa girer karıştırma macbookla pcyi birbirinden ve de yine kaldı ki 1 milyar küsüre de imac var 2 milyar civarlarına da macbookta var bilip bilmeden pc başında göbek kaşıyarak sallamayın bilgin yok fikrin çok direk beyin çöp
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.