Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Orijinalden alıntı: pasam2012a

Beyler birsey soracam bu liste neye göre hazirlaniyor? Mercedes gibi bir firmanin olmadigilistede ondan daha düsük markalar var anlayamadim

Apple'ın bizim ülkemizden daha çok değerli bir cirosu olduğunu bilmiyorsun galiba istese Mercedes'i bile alır ve Apple ile o listede bulunanların ister istemez o kadar bütçesi olduğunun yorumunu yapabilirdin ;)

Söyledigimin Apple ile ne alakasi var? Sana göre Toyota Mercedes'ren büyük bir firmami yani ?
  • Samsung ve Toyota dışında tamamı Yahudilere ait şirketler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Çok büyük tezat var le bu telefon türkiyede 3000 TL yakın avrupada ucuz da nasıl bu kadar çok satılıyor daha Nokia yada samsunl ile dosya paylaşımı bile yapamıyor

Sanki işadamısın FBI ajanısın çok önemli dosyaları paylaşıcaksın arkadaşlarla. Resim, müzik göndericeksin alt tarafı onuda aç whatsapp tan gönder işte bluetooth kullanan son zalım sensin herhalde

• fanboylar basmış burayı, aldım patlamış mısır takibe geçtim.

• Burası fanboy kaynıyor yine. acaba kaçında hissedarlık var? Yoksa, elin derdi, Biz dh üyelerini mi geriyor?

İyi gerilin, don lastiği gibi olduk -.

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Birgün TÜRK markası olur bu listede inşallah

ASELSAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

mcdonalds neden var ki o listede hamburgerleri berbat...

yada bizim ülkemizde dandik.

mc donalds hamburgerlerinin standarti vardir her ulkede ayni sekilde uretilir. nerden mi biliyorum cunku parasal bir cok kurulus reel doviz kuru hesaplamasinda mc donalds in hamburger fiyatlarini kullanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?
    Merhabalar,6.sıradaki firma Thomas Edisonun şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

Allah belasını versin o şirketin.Nicola Tesla bugün şarj sorunu olmayan araba telefon vs hepsinin imkanını sağlayabilirdi ama hep Edisonun para kazanma hırsı yüzünden olmadı.

• mcdonald nasıl samsung un önünde olur anlamıyorum. o kadar kötü etleri var ki hala onu yiyenlerin olmasına şaşırıyorum. burger king varken mcdonals a kim gider?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Samsung ve Toyota dışında tamamı Yahudilere ait şirketler.

Sermaye ortaklarına bi bakmak lazım. Özellikle Samsung’un...
    Bu arada önemli bir noktaya değinmişsiniz tebrik ederim.

• siz iş makinasından tutuda, çamaşır makinası yapan, tv den tutunda buzdolabına kadar her bişey yapan özellikle, telefon ve tabletlerde bu kadar iddialı oldugunu düşünen (ben değil siz), firmaya karşı
    öncü olan, kendi işletim sistemlerini kullanıp, telefon, tablet ve pc den başka birşey üretmeyen bir şirketin 6 basamak üstünde oldugunu, nasıl yorumluyorsunuz bilemiyorum ama babanızın şirketi gibi samsungu savunupda, apple yazanlara ''hey fanboy'' demekle olmuyo bu işler, herşey ortada, halen çekirdekle bu işlerin yürüdügünü sananlar var,
    bakın ilk 2 ye, 1.ios sonra android, ikiside işletim sistemi sahibi firma, samsung çok iyi bir firmadıysa, badaa ya devam etseydide görseydik

haa yanlış anlaşılmasın, android e karşı değilim google'ın nexus serileri pek tabiki şahane, ama samsunglar değil..

• Hani Sony ? Microsoft yine peskes cekti.

The bomb has planeted

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Apple nasıl bu kadar yükselişe geçebilir anlamıyorum o dandik cihazlarla.Hadi samsung olsa bir şey demeyecem, apple neymiş anlamıyorum.

dandik=samsung
    asıl samsung 1. olsaydı derdik
    plastikten 2-3 aya kasan değeri ayda 100 tl düşen cihaz mı dandik , biraz fazla para verip aldığımız sağlam kasalı stabil asla kasmayan ve neredeyse hiç değer kaybetmeyen iphone mu dandik...
  • 1 kore 1 japon 8 amerikan...
  • Kim ne derse desin Le'Cola.

• 2-3 senedir 1. değilmiydi zaten apple
  • Ben vermem ama adamın parası vardır verir kimse karışamaz. Ama asgari ücret alıp iphone5s alanları saymıyorum.

• yapmayın kardeşim mc donalts laf etmeyin nolur.valla yurt dşında mc donalts buldugum zaman çölde vaha görmüş gibi oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

hepsi tamamda 6. sıradaki hangi marka ?

Merhabalar,

6.sıradaki firma Thomas Edison'un şirketi: General Electric. 150 yaşına yaklaşan bu firma, birçok önemli sektörde faaliyet gösteren dünyanın en köklü ve saygın firmalarından biridir.

aydınlattığınız için teşekkürler biraz araştırayım bakalım neler yapıyormuş bu şirket.

Neler yapmiyor ki floresan ampulden ucak motoruna kadar her seyi uretiyor. Cogunlukla endustriye yonelik ama, samsung heavy industries ya da daha cok bilinenbir ornek vereyim: lg sharp gibi.

• İçine ne katıldığı belirsiz McDonalds ve Burgerking'in ürünlerini yemektense gidip türk firmalarının(Bay Döner,Köfteci Ramiz,Sultanahmet Köftecisi vb.) yemeklerini yemeyi tercih ederim. Aşık gibi McDonald's a tutulanlara sesleniyorum onun sebebi çin tuzu bilin diye söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.