Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

mcdonalds neden var ki o listede hamburgerleri berbat...

yada bizim ülkemizde dandik.

Evet iğrenç zoraki kalırsam anca alıyorum

gıda olunca böyle oluyor herkes iphone kullanmaz ama en azından 20 kere gider bu arada bende pek sevmiyorum

Burger king daha iyi

Avrupada her köşe başındalar,hatta bir Floransa gidiş geliş tek şeritli bir caddenin iki tarafında da karşılıklı varlar.. Ve geçler 1 euro verip 1 küçük hamburgerlerden alıyorlar ve 1 saat oturup internetlerine de giriyorlar,geyiklerini de yapıyolar, içerideki kalabalığı anlatamam bile... O kadar kalabalık ki sıra hızlı ilerlesin diye elinde cihazlarla sıradakilerin siparişlerini alan görevliler var, ki self servis kiosları var onlarıda kullananlar bir sürü... Burger'sa bütün avrupa da belki 5 şubesini gördüm ondada fiyatlar burdakilerin aynısı rakamlar sadece para birimi euro, sen hesap et pahalılığı Ki bu bahsettigim avrupda,sen hesap et obez amerikayı..

• samsung ne du ? Samsung cular nerdesınız ! Siz Apple ın yanında kimsizin ulan samsungcular
  • Burger King varken McDonald ne oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Ne olmasını bekliyordunuz ki ? Tabiki de Apple !. Yok bide çöp androidli samsung mu olacak tı..

Android google in samsung un değil. Eğer android i ureten google ile android i kullanan samsungu toplarsan apple i ezip gectiklerini gorursun. Appleda iosun hem ureticisi hem kullanicisi.

O zaman samsung da ikisini bir arada yapmayı becersin. Apple çalışıyor ki bu günlere geldi ;)
  • Jobs gitti firma bitti, diyenlere Coca-Cola kapağı gibi olmuş.
  • What the Toyota!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Elektirikide bilişim firması sayarsak ilk on daki yedi firma bilişim sektöründe iş yapıyor.hep diyorlar ya ülkemizin gelişebilmesi için katma değerli üretim yapmalıyız işte hedef belli!

• Çok büyük tezat var le bu telefon türkiyede 3000 TL yakın avrupada ucuz da nasıl bu kadar çok satılıyor daha Nokia yada samsunl ile dosya paylaşımı bile yapamıyor
  • Genjuro kullanıcısına yanıt
    Aralarında fark yokki

• apple candır nolduu samsungcular sesiniz cıkmıyor de konuşun tabiki konuşamasınız samsunga bak kacın cıı gülesim geldi samsung batıyor apple herzeman liderrr .... carttt curtt samsung.. hahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Ne olmasını bekliyordunuz ki ? Tabiki de Apple !. Yok bide çöp androidli samsung mu olacak tı..

Hey fanboy, android Samsung'un değil, 2.sıradaki şirketin. 2 oo ile yazılıyor.

Beyninde bi anlama bozukluğu var galiba. Ben dandroid samsungun diye bi ifade kullandım mı ? dandroid işletim sisteminin çöp oluşunu ve samsung telefonlara karşı ios lu apple cihazlarının ezici bir kararlılıkla çalıştığını vurgulamak istedim. taşı direk samsunga attım yani g'oo'le a değil ;) . Üstüne alınan alınsın tek gerçek Apple gerisi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

mcdonalds neden var ki o listede hamburgerleri berbat...

yada bizim ülkemizde dandik.

Şube şubeye değişiyor. Ama emin olduğum tek şey bütün şubelerinin temiz olması. Lezzet kişiden kişiye değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Çok büyük tezat var le bu telefon türkiyede 3000 TL yakın avrupada ucuz da nasıl bu kadar çok satılıyor daha Nokia yada samsunl ile dosya paylaşımı bile yapamıyor

İos stabilitesini gören bir daha bırakamıyorda ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

IBM ne alaka?

Ibm ne alaka mı? Dünyanın en büyük ve en eski bilişim şirketlerinden biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki APPLE olacak cart curt samsungg....

• Beyler birsey soracam bu liste neye göre hazirlaniyor? Mercedes gibi bir firmanin olmadigilistede ondan daha düsük markalar var anlayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasam2012a

Beyler birsey soracam bu liste neye göre hazirlaniyor? Mercedes gibi bir firmanin olmadigilistede ondan daha düsük markalar var anlayamadim

Marka degerine göre hazırlanıyor Apple in lider olması cok normal ama Mercedes niye yok onu bende anlayamadım belki daha geridedir

• quote:

Orijinalden alıntı: goenitz117

quote:

Beyler birsey soracam bu liste neye göre hazirlaniyor? Mercedes gibi bir firmanin olmadigilistede ondan daha düsük markalar var anlayamadim

Marka degerine göre hazırlanıyor Apple in lider olması cok normal ama Mercedes niye yok onu bende anlayamadım belki daha geridedir

Adamlar otomotiv sektöründe dünya devi Toyota'nin oldugu bir listede rahat olmasi gerek, anlayamadim
  • quote:

Apple'ın bizim ülkemizden daha çok değerli bir cirosu olduğunu bilmiyorsun galiba istese Mercedes'i bile alır ve Apple ile o listede bulunanların ister istemez o kadar bütçesi olduğunun yorumunu yapabilirdin ;)

• Birgün TÜRK markası olur bu listede inşallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.